Parkeergarages dichtbij Wittmore Hotel

14 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  Laietana Princesa

  Overdekt (2m)
  6 min (345m)
  Prijs voor 2 uur

  SABA Catedral

  Overdekt (2m)
  9 min (551m)
  Prijs voor 16 uur

  SABA BAMSA Francesc Cambó

  Overdekt (2m)
  10 min (575m)
  Prijs voor 16 uur

  BSM Moll de la Fusta

  Overdekt (1.95m)
  10 min (594m)
  Prijs voor 3 uur
  1. Goedkoper

  Parkmestres - K+K Picasso

  Overdekt (2.2m)
  10 min (627m)
  Parclick prijs 2 uur
  5,40

  Edén

  Overdekt (2.1m)
  11 min (645m)
  Prijs voor 3 uur

  La Rambla - Boquería

  Overdekt (1.5m)
  11 min (687m)
  Prijs voor 2 uur

  SABA BAMSA Barceloneta Centre

  Overdekt (2.2m)
  12 min (694m)
  Prijs voor 16 uur

  Parking Ciutat Vella

  Overdekt (1.95m)
  12 min (724m)
  Prijs voor 2 uur

  NN Palau de la Música

  Overdekt (1.8m)
  14 min (858m)
  Prijs voor 1 dag

  BSM La Boquería

  Overdekt (2.2m)
  15 min (913m)
  Prijs voor 3 uur

  SABA BAMSA Illa Raval

  Overdekt (2.2m)
  16 min (946m)
  Prijs voor 16 uur

  APK2 Plaza del Mar

  Overdekt (2m)
  16 min (960m)
  Prijs voor 1 dag

  NN Bonsuccés

  Overdekt (1.8m)
  16 min (966m)
  Prijs voor 1 dag

Waar te parkeren in Wittmore Hotel

Wat zijn de eerste dingen die opkomen als iemand Barcelona zegt? Waarschijnlijk, iets wat bij iedereen gebeurt: De Sagrada Familia, Camp Nou (van het voetbal), de las Ramblas (winkelen) restaurantjes en “last but not least” de lange stranden. Hier kan je allemaal van genieten in het Wittmore Hotel

Gelegen in Ciutat Vella, het oude historische centrum van Barcelona, ligt het Wittmore Hotel. Dichtbij vele bezienswaardigheden en het strand! Je zal houden van deze 5-sterren accommodatie, 12 minuutjes van het strand. Heb je toch liever een zwembad? No worries! Het Wittmore hotel heeft een dakterras met zwembad en uitzicht. Zodra je de Gotische wijk inloopt zal je al verschillende bezienswaardigheden tegenkomen. Denk aan het Picasso Museum, de Kathedraal van Barcelona en Plaza Real

Eén minpuntje. Het hotel heeft helaas geen parkeergelegenheid. Als je Barcelona voor de eerste keer bezoekt is het best lastig om een goedkope parkeergarage te vinden in een niet te nauw straatje. Daarom reserveer je jouw parkeerplaats met Parclick. Wij hebben een parkeerplaats op 2 minuten lopen van het hotel. Reserveer jouw parkeerplaats van tevoren en wees gegarandeerd van een plaats bij aankomst.

Het Wittmore Hotel

Geniet van het iconische Barcelona

Dit hotel is misschien wel de snoezigste van allemaal. Zodra je binnenkomt stap je in een combinatie van een bruin café en oude Toscaanse Villa. De wanden zijn bekleed met ruitjesbehang of veldbloemen. Met haar authentieke kamers, badkamers en dakterras is het zeker de moeite waard om te verblijven. 

Geniet na een dag winkelen, bezienswaardigheden bekijken of zonnen van een goed diner in de tuin, een drankje aan de bar of een drankje in het zwembad aan de bar ;)

Zoals ik al even zei zit je in het historische deel van Barcelona. De Gotische wijk staat bekend om de oudste gebouwen van de stad. Hier zijn dan ook veel basilieken, kathedralen en kerken te bezoeken. Loop je richting het Picasso museum, dan heb je daar nog meer musea om te bezoeken. Of loop La Barceloneta in, de Rambla del mar op of door de Haven Vell. 

Je hebt de auto niet meer nodig. Alles is lopend of met de metro te bereiken. Reserveer daarom snel, eenvoudig en goedkoop een parkeerplaats met Parclick, in Barcelona dichtbij het Wittmore hotel.

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Wittmore Hotel in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .