Landing cover image

Populaire parkeergarages in Hotel Catalonia Magdalenes

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Hotel Catalonia Magdalenes

Zon, zee, strand. Waar denk je aan? Barcelona is de op een na grootste stad in Spanje en een bekende vakantiestad voor Nederlanders. Met haar vele culturele bezienswaardigheden en lange stranden trekken jaarlijks 32 miljoen bezoekers. Een goed hotel en een bewaakte parkeerplaats is dan geen overbodige luxe.

Het Catalonia Magdalenes hotel is een goed hotel gelegen in het welkbekende Ciutat Vella. Deze wijk vol met karakteriserende Spaanse restaurants, winkels en cultuur is een goede keus voor wie er geïnteresseerd in is. Het hotel ligt dichtbij Plaza Catalunya, de basiliek Santa Maria del Pi en ook het Parc de la Ciutadella is lopend te bereiken.

Ook parkeerplaatsen zijn schaars in deze stad. Op straat kan je alleen parkeren voor 4 of 2 uur en in parkeergarages betaal je vaak de volle pond. Parclick heeft echter vaste prijzen afgesproken met veel parkeergarages in de buurt van hotel Catalonia Magdalenes. Hierdoor kan je goedkoper parkeren en ben je verzekerd van jouw parkeerplaats. Maak je geen zorgen meer over rondjes rijden door smalle straatjes en parkeer in een ruime parkeerplaats met Paclick.

Hotel Catalonia Magdalenes

Een onvergetelijke locatie voor een onvergetelijk hotel

Dit ruimtelijk en modern ingerichte hotel is uitgerust met meerdere (openlucht)zwembaden, een fitnessruimte, een spa, bar en restaurant. Overal is er gedacht aan een plaats om uit te rusten na een lange dag in Barcelona. Was het warm vandaag? Geen probleem, alle kamers hebben air conditioning.

Dichtbij het hotel vindt je allerlei mooie bezienswaardigheden. Denk aan het Picasso museum en Plaza Real. Of loop door de Gotische wijk en kom aan bij het Nationaal Museum van Catalaanse kunst en la Barceloneta. Als dit niet centraler kan.

Andere manieren om de verder gelegen bezienswaardigheden te bezoeken is met de metro, die je door heel Barcelona brengt. Of huur een fiets of scooter, in die stikhete auto zitten is geen optie meer. Parkeer deze daarom lekker in een parkeergarage, binnen een paar muisklikken geregeld met Parclick. Motor uit, wandelschoenen aan en gaan! Geniet van Barcelona!

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Hotel Catalonia Magdalenes

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Claire

Arrivée vers 13h. Nous avions réservé 3 jpurs sur le site. Le gardien nous a accueilli, nous a tout expliqué, donné le ticket de sortie illimité. Très aimable. Parking surveillé. Accès facile. Je recommande.

Sofía

El personal es super amable! Un diez

Vipulkumar

Perfecto

Beatrice

Beaucoup de mal et de temps à trouver ma réservation sur l ordi de l accueil ......

Josep

El dijous vaig poder aparcar a la zona de parking més propera al aquarium que normalment está tencada i no s' enten perquè. En aquest cas i per tema de movilitat es d' agraïr, peor normalment no es deixa. Moltes Gràcies.

Stephane

Ça nous a très bien servi

Joan

Localizacion y precio larga estancia

Cecile

Le personnel a été très compréhensif et nous a aidé pour bénéficier des tarifs longs séjours, nous les remercions.

Antonio

La personne du parking Eden m'a bcp aidé par téléphone, pour gérer la réserve et une fois arrivé sur place. Merci à lui

Claudia

Muy practico y buen precio

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google