Vind een parkeerplaats dichtbij hotel Catalonia Magdalenes, Barcelona

Zon, zee, strand. Waar denk je aan? Barcelona is de op een na grootste stad in Spanje en een bekende vakantiestad voor Nederlanders. Met haar vele culturele bezienswaardigheden en lange stranden trekken jaarlijks 32 miljoen bezoekers. Een goed hotel en een bewaakte parkeerplaats is dan geen overbodige luxe.

Het Catalonia Magdalenes hotel is een goed hotel gelegen in het welkbekende Ciutat Vella. Deze wijk vol met karakteriserende Spaanse restaurants, winkels en cultuur is een goede keus voor wie er geïnteresseerd in is. Het hotel ligt dichtbij Plaza Catalunya, de basiliek Santa Maria del Pi en ook het Parc de la Ciutadella is lopend te bereiken.

Ook parkeerplaatsen zijn schaars in deze stad. Op straat kan je alleen parkeren voor 4 of 2 uur en in parkeergarages betaal je vaak de volle pond. Parclick heeft echter vaste prijzen afgesproken met veel parkeergarages in de buurt van hotel Catalonia Magdalenes. Hierdoor kan je goedkoper parkeren en ben je verzekerd van jouw parkeerplaats. Maak je geen zorgen meer over rondjes rijden door smalle straatjes en parkeer in een ruime parkeerplaats met Paclick.

Hotel Catalonia Magdalenes

Een onvergetelijke locatie voor een onvergetelijk hotel

Dit ruimtelijk en modern ingerichte hotel is uitgerust met meerdere (openlucht)zwembaden, een fitnessruimte, een spa, bar en restaurant. Overal is er gedacht aan een plaats om uit te rusten na een lange dag in Barcelona. Was het warm vandaag? Geen probleem, alle kamers hebben air conditioning.

Dichtbij het hotel vindt je allerlei mooie bezienswaardigheden. Denk aan het Picasso museum en Plaza Real. Of loop door de Gotische wijk en kom aan bij het Nationaal Museum van Catalaanse kunst en la Barceloneta. Als dit niet centraler kan.

Andere manieren om de verder gelegen bezienswaardigheden te bezoeken is met de metro, die je door heel Barcelona brengt. Of huur een fiets of scooter, in die stikhete auto zitten is geen optie meer. Parkeer deze daarom lekker in een parkeergarage, binnen een paar muisklikken geregeld met Parclick. Motor uit, wandelschoenen aan en gaan! Geniet van Barcelona!