Aan het laden...

Vind een parkeerplaats dichtbij Park la Ciutadella

Het wonderschone Park de la Ciutadella bevindt zich in het hartje van Barcelona haar historische centrum. In het Ciutat Vella naast het oostelijke deel van het Barrio Gótico Dit megagrote park is ongeveer 17 hectare en de ideale plaats om weg te vluchten van de stad.

Het centrum van Barcelona heeft een groot tekort aan parkeerplaatsen. Plus, een groot gedeelte van de stad is alleen voor wandelaars. Stel je voor, je hebt eindelijk een plekje gevonden, dan kan je hier maar 4 of 2 uur staan! Dit ligt natuurlijk aan de zone en als je maar 20 minuten wilt parkeren is het prima. Als je jouw auto kwijt wilt voor langer dan 4 uur of zelfs een aantal dagen, kies van voor een parkeergarage van Parclick. Wij hebben parkeergarages 6 minuutjes lopen van het la Ciudadela park. Kijk op onze interactieve kaart en kies een parkeergarage die bij jou past. Voor hoe lang je wilt en reserveer van tevoren. Zo ben je verzekerd van je plaats. Parkeer nu met Parclick in Barcelona.

Het park de la Ciutadella in Barcelona

Een natuurliefhebber zijn/haar paradijs in het midden van de stad

Het la Ciutadella Park is aangelegd in 1888 voor de World´s Fair welke werd georganiseerd door Barcelona. Hij was niet de architect van dit park, maar je kan waarschijnlijk wel bedenken wie invloed heeft gehad op de bouw…. Tromgeroffel… Antoni Gaudí! Hij was één van de architecten die een deel heeft ontworpen, om specifiek te zijn de Cascada Waterval.

Naast de schoonheid van dit park zit er nog meer geschiedenis achter. Er was hier ooit een militaire vesting, gebouwd in de tijd van Koning Filips V (1714). Tegenwoordig heeft het park een mooie vijver, een spectaculair kasteel met de naam “el Castillo de los Tres Dragones” (drie draken), een museum en de Dierentuin van Barcelona.

Zorg ervoor dat je jou vrije dag een geweldige start krijgt en parkeer je auto met Parclick dichtbij het park la Ciutadella