Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Triana

10 Parkeergarages gevonden
 • Paseo Colón PARKIA
  1. Dichterbij

  Paseo Colón PARKIA

  Overdekt
  15 min (930m)
  Prijs voor 1 minuut
 • INSUR Buenos Aires

  INSUR Buenos Aires

  Overdekt
  16 min (941m)
  Prijs voor 1 dag
 • Arjona APK2

  Arjona APK2

  Overdekt
  17 min (1.0km)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 dag
 • Virgen de Luján PARKIA

  Virgen de Luján PARKIA

  Overdekt
  23 min (1.4km)
  Prijs voor 1 minuut
 • APK2 Magdalena
  1. Goedkoper

  APK2 Magdalena

  Overdekt
  23 min (1.4km)
  Prijs voor 1 uur
 • Aparcamiento Colegio San José

  Aparcamiento Colegio San José

  Overdekt
  25 min (1.5km)
  Prijs voor 3 uur
 • MC Avenida de Roma

  MC Avenida de Roma

  Overdekt
  ContactlessContactloze toegang
 • MC Plaza de Cuba

  MC Plaza de Cuba

  Overdekt
  ContactlessContactloze toegang
 • AUSSA Mercado del Arenal

  AUSSA Mercado del Arenal

  Overdekt
 • AUSSA Mercado de Triana

  AUSSA Mercado de Triana

  Overdekt
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Triana

Men heeft altijd gezegd dat Sevilla een stad is gevuld met kunst. Iemand zou duizenden boeken kunnen schrijven om uit te leggen waarom, maar het is leuker om de cultuur zelf op te snuiven in de wijk Triana.

De wijk loopt langs de kust van de Guadalquivir Rivier, als je deze oversteekt kom je in Triana, de wijk die lijkt alsof het uit een Flameco videoclip is gekropen. Het doolhof van kleine straatjes is waar je het best van de Andalusische keuken kan genieten. Het is ook de slechtste wijk om je auto achter te laten. Voor dezelfde reden, de kleine straatjes. Wil je wel graag in of rondom de wijk Triana parkeren? Reserveer dan nu een parkeerplaats met Parclick in één van onze parkeergarages. 

Maak je geen zorgen, als je bij Parclick parkeert ben je verzekerd van jouw plek in een overdekte en bewaakte parkeergarage.

Wat is er nou allemaal te doen in Triana? Denk bijvoorbeeld aan de boulevard Calle Betis, aan de kust van de Guadalquivir rivier. Hier kan je de mooiste foto´s maken terwijl je geniet van een biertje en wat baby inktvis

Sevilla staat bekend om haar uitgebreide feestdagen/ -weken. Denk bijvoorbeeld aan de Heilige week met Pasen. Niks alleen vrijdag en maandag vrij?! In Spanje hebben ze de hele week Posessions. Elke dag lopen de broederschappen en boetelingen met grote platformen door de straten. Let op! Hun kostuums kunnen als verontrustend ervaren worden. 

Ook wordt de Feria de Abril georganiseerd in Sevilla. Dit feest staat in thema van de Flamenco en wordt gekarakteriseerd door de mooie jurken, feestelijke tenten en lekker eten! Deze gemist? Dan heb je nog het feest Velá de Santa Ana wat wordt gehouden van 21 tot 26 Juli. Wordt overspoeld met mooie maskers, Chinese lantaarns en lichtjes.

Parkeer bijvoorbeeld dichtbij Altozano Plaza, waar het beeld van Juan Belmonte, een oude stierenvechter, het plein domineert. Of de Triana Fontein, waar je ook het beste uitzicht over Sevilla hebt. Trek gekregen? Bezoek eens de Triana Markt en neem wat typische hapjes uit Sevilla mee.

Voor de beste parkeerplaats tijdens evenementen, of niet. Reserveer eenvoudig een parkeerplaats op Parclick en parkeer in Sevilla voor jouw vakantie. 

Triana