Parkeergarage Q-Park Jean-Marie Poirier

Avenue Tourre, 8
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Maak je geen zorgen meer over het vinden van handige parkeergelegenheid in Antibes! Zoek niet verder! De Q-Park Jean-Marie Poirier parkeergarage, gelegen aan de 8 Av. Tourre, is de ideale optie om dichtbij veel van de must-visit plaatsen in de stad te parkeren. Op slechts een steenworp afstand van het Picasso Museum, het charmante Vieil Antibes, de schilderachtige Provençaalse markt en de jachthaven biedt deze parkeergelegenheid gemakkelijke toegang tot deze populaire bestemmingen. Bovendien is het strategisch gelegen nabij de belangrijkste wegen van Antibes, wat de aankomst met de auto aanzienlijk vereenvoudigt. Nadat je voertuig veilig is geparkeerd, kun je Antibes te voet verkennen. Bezoek het Archeologisch Museum voor een culturele ervaring, maak een wandeling langs het strand, slenter door de historische wijk of geniet van de mediterrane keuken in lokale restaurants. Met de Jean-Marie Poirier parkeergarage heb je de ideale oplossing gevonden om je voertuig in Antibes te parkeren, of je nu de stad wilt verkennen, van het strand wilt genieten of heerlijke lokale gerechten wilt proeven. Waar wacht je nog op? Boek nu op Parclick! :)

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (1.9m)
  • Flexibel inrijden
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Avenue Tourre 8
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ AANKOMST: Rij de parkeergarage in. OM DE BARRIERE TE OPENEN: Benader de slagboom. De nummerplaatherkenner zal uw voertuig herkennen en de slagboom opent automatisch zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Parkeer op een beschikbare plek. ALS DE BARRIERE NIET OPENT: GEBRUIK DE QR-CODE UIT UW BEVESTIGINGSMAIL: Als de lezer uw nummerplaat niet herkent, houd dan de QR-code voor de lezer. Als dit nog steeds niet werkt, bel dan direct naar de intercom. Laad uw QR-code van tevoren, afhankelijk van de netwerkdekking, in de parkeergarage. OM TE VERTREKKEN: Benader de slagboom. De nummerplaatherkenner zal uw voertuig herkennen, en de slagboom opent automatisch zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Als de nummerplaatlezing niet werkt, scan dan de QR-code bij de uitgangsterminal. De reservering staat altijd meerdere in- en uitgangen toe.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

De meest geboekte parkings