Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Station Venetië Mestre

0 Parkeergarages gevonden
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Station Venetië Mestre

Met bijna 500 treinen die dagelijks 85.000 passagiers vervoeren, is dit een van de belangrijkste vervoersknooppunten van Noord-Italië, evenals het station dat het Santa Lucia-station van Venetië bereikt in het historische hart van de stad. Daarom is het station van Venetië Mestre altijd druk bezocht door toeristen, pendelaars, gezinnen met jonge kinderen, honden, katten, dus eigenlijk iedereen en alles! Houd er ook rekening mee dat het verlaten van je auto in dit gebied de beste goedkope optie is, vooral in vergelijking met de prijzen als u eenmaal de Ponte della Libertà in het hart van de lagune bent overgestoken. Met Parclick krijgt u alles snel en eenvoudig gesorteerd, en belangrijker nog, u hebt gegarandeerd een parkeerplaats!Maar er is nog een andere optie! Je kunt besluiten om te parkeren op de Piazzale Roma, in het centrum van Venetië in de buurt van het Santa Lucia Station in Venetië, het is alleen wel een stuk duurder!

Wat je plan (en je budget) ook is, Parlick heeft altijd de beste optie om in Venetië te parkeren!

De economische manier om Venetië te zien

Met de auto naar Mestre reizen is heel gemakkelijk, omdat de stad te bereiken is via de A57 snelweg.Om naar Venetië Mestre te gaan, hoef je alleen maar de afslag "Mestre" te nemen en vervolgens de Via della Libertà (SR11). Het is geweldig want het betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de gecontroleerde verkeerszone! 

Als je Venetië Mestre eenmaal hebt geparkeerd, kun je het openbaar vervoer het gemakkelijkst bereiken door naar het stadscentrum te gaan. Veel regionale treinen vertrekken vanaf dit station, dat op slechts een paar minuten van de Ponte della Libertà ligt. Vervolgens kom je aan in het historische hart van Venetië op het station van Santa Lucia.Je kunt ook een openbare bus nemen die je rechtstreeks van het station naar het Piazza Roma brengt. De twee hoofdlijnen zijn lijnen 2 en 6.

parkeren station venetië mestre

Een geweldig alternatief om het hart van Venetië te bereiken, evenals andere Italiaanse steden. De treinen van het station bedienen Milaan, Rome, Florence, Napels, Triëst, Udine en Trento en brengen je er in een mum van tijd naartoe, vooral met de hogesnelheidslijnen Frecciarossa en Frecciargento in Italië. Het Venice Mestre Station wordt beheerd door de Italiaanse Staatsspoorwegen Groep en maakt deel uit van de Gold-categorie op basis van de diensten die het biedt aan zijn passagiers ... niet al te slecht toch?

Hier zijn de diensten van het hoofdstation:

Automatische ticketteller en teller
Verschillende bars en drankjes
Kiosk en tabakswinkel
Bank en wisselkantoor
Informatie punt
Bagage opslag
Wachtkamer
Railway Police Station
Parkeren bij het station van Venetië Mestre is zeker de goedkoopste optie als je met de auto komt om Venetië te bezoeken, en Parclick weet het! We zijn er zeker van dat je onze interactieve kaart al hebt bekeken, zodat je precies weet waar we het over hebben;)

Station Venetië Mestre