SHUTTLE car parks in Mestre will take you to Venice and back in 8 min

  • Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Station Venetië Mestre

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Station Venetië Mestre

Met bijna 500 treinen die dagelijks 85.000 passagiers vervoeren, is dit een van de belangrijkste vervoersknooppunten van Noord-Italië, evenals het station dat het Santa Lucia-station van Venetië bereikt in het historische hart van de stad. Daarom is het station van Venetië Mestre altijd druk bezocht door toeristen, pendelaars, gezinnen met jonge kinderen, honden, katten, dus eigenlijk iedereen en alles! Houd er ook rekening mee dat het verlaten van je auto in dit gebied de beste goedkope optie is, vooral in vergelijking met de prijzen als u eenmaal de Ponte della Libertà in het hart van de lagune bent overgestoken. Met Parclick krijgt u alles snel en eenvoudig gesorteerd, en belangrijker nog, u hebt gegarandeerd een parkeerplaats!Maar er is nog een andere optie! Je kunt besluiten om te parkeren op de Piazzale Roma, in het centrum van Venetië in de buurt van het Santa Lucia Station in Venetië, het is alleen wel een stuk duurder!

Wat je plan (en je budget) ook is, Parlick heeft altijd de beste optie om in Venetië te parkeren!

Hoe bereik je Venetië Mestre met de auto

De economische manier om Venetië te zien

Met de auto naar Mestre reizen is heel gemakkelijk, omdat de stad te bereiken is via de A57 snelweg.Om naar Venetië Mestre te gaan, hoef je alleen maar de afslag "Mestre" te nemen en vervolgens de Via della Libertà (SR11). Het is geweldig want het betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de gecontroleerde verkeerszone! 

Als je Venetië Mestre eenmaal hebt geparkeerd, kun je het openbaar vervoer het gemakkelijkst bereiken door naar het stadscentrum te gaan. Veel regionale treinen vertrekken vanaf dit station, dat op slechts een paar minuten van de Ponte della Libertà ligt. Vervolgens kom je aan in het historische hart van Venetië op het station van Santa Lucia.Je kunt ook een openbare bus nemen die je rechtstreeks van het station naar het Piazza Roma brengt. De twee hoofdlijnen zijn lijnen 2 en 6.

parkeren station venetië mestre

Het station van Venetië Mestre

Een geweldig alternatief om het hart van Venetië te bereiken, evenals andere Italiaanse steden. De treinen van het station bedienen Milaan, Rome, Florence, Napels, Triëst, Udine en Trento en brengen je er in een mum van tijd naartoe, vooral met de hogesnelheidslijnen Frecciarossa en Frecciargento in Italië. Het Venice Mestre Station wordt beheerd door de Italiaanse Staatsspoorwegen Groep en maakt deel uit van de Gold-categorie op basis van de diensten die het biedt aan zijn passagiers ... niet al te slecht toch?

Hier zijn de diensten van het hoofdstation:

Automatische ticketteller en teller
Verschillende bars en drankjes
Kiosk en tabakswinkel
Bank en wisselkantoor
Informatie punt
Bagage opslag
Wachtkamer
Railway Police Station
Parkeren bij het station van Venetië Mestre is zeker de goedkoopste optie als je met de auto komt om Venetië te bezoeken, en Parclick weet het! We zijn er zeker van dat je onze interactieve kaart al hebt bekeken, zodat je precies weet waar we het over hebben;)

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Station Venetië Mestre

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Roy

Perfect place ofcourse for a high price in Venice.

Bruno

L'accueil au parking a été très bien, un agent indiquait à quel étage du parking il restait de la place pour stationner, le personnel à l'accueil central a délivré le pass 4 jour sans aucun problème. Le parking était bien dimensionné pour notre véhicule.

Erika

This was a great parking experience! Easy, convenient, great location’

Abderrahim

Pratique

ALESSANDRO

Parcheggio comodissimo con navetta che porta a Venezia in p.le Roma. Ottima organizzazione: per il ritorno si comunica due ore prima l'orario gradito per il prelievo in p.le Roma e puntualmente arriva la navetta. Proprietario gentilissimo.

Gaelle

Nous avons été ravis de ce service ! Rapport qualité/prix imbattable ! Un accueil vraiment agréable et sympathique, Merci beaucoup

Peter-Friedrich

Guter Service wie immer, das ein und aus checken und die Transfers wären perfekt. Gerne wieder. Auch das buchen auf der Internetseite, lief problemlos

Heinz Joachim

Bester Schutz des Autos, optimale Kommunikation, schneller Shuttle-Dienst. Ich freue mich aufs nächste Mal. La migliore protezione dell'auto, comunicazione ottimale, servizio navetta veloce. Non vedo l'ora che arrivi la prossima volta.

BIRGIT

Freundliches Personal und wir waren sehr zufrieden, gerne wieder.

Marco

Personale molto disponibile e gentile, grazie.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google