Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3
Imagen 4

Parkeergarage Q-Park Parchamp

Rue du Parchamp, 7
4.1
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Optimaliseer uw tijd door uw plek te reserveren in de parkeergarage Q-Park - Parchamp - Boulogne Billancourt . Ideaal gelegen in Boulogne Billancourt, biedt deze parkeergarage gemakkelijke toegang te voet tot verschillende bezienswaardigheden in de stad. Of u nu het Parchamp Park wilt verkennen, deelnemen aan een evenement in het Pierre-Mauroy Stadion in Boulogne , of genieten van een wandeling in de wijk Billancourt, deze parkeergarage biedt een handige oplossing. Op slechts een steenworp afstand vindt u ook attracties zoals het Museum van de Jaren '30, een expositieruimte over Art Deco, en de oevers van de Seine voor een aangename wandeling langs het water. Na uw activiteiten kunt u de cafés en restaurants in de buurt verkennen of ontspannen in een van de nabijgelegen groene ruimtes. Kies het pakket dat bij uw behoeften past voor uw bezoek aan Boulogne Billancourt en reserveer nu op Parclick, waarbij u uw aankomstdatum en -tijd aangeeft! De online betaling is veilig, dus aarzel niet om te reserveren. Het is zo eenvoudig!

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (2.9m)
  • Flexibel inrijden
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Rue du Parchamp 7
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ AANKOMST: Rij de parkeergarage in.
OM DE BARRIERE TE OPENEN: Benader de slagboom. De nummerplaatherkenner zal uw voertuig herkennen en de slagboom opent automatisch zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Parkeer op een beschikbare plek.
ALS DE BARRIERE NIET OPENT: GEBRUIK DE QR-CODE UIT UW BEVESTIGINGSMAIL: Als de lezer uw nummerplaat niet herkent, houd dan de QR-code voor de lezer. Als dit nog steeds niet werkt, bel dan direct naar de intercom. Laad uw QR-code van tevoren, afhankelijk van de netwerkdekking, in de parkeergarage.
OM TE VERTREKKEN: Benader de slagboom. De nummerplaatherkenner zal uw voertuig herkennen, en de slagboom opent automatisch zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Als de nummerplaatlezing niet werkt, scan dan de QR-code bij de uitgangsterminal.
VOETGANGERS TOEGANG: Als de parkeerplaats toegang heeft voor voetgangers, open dan de deur of slagboom met de code of QR-CODE die beschikbaar is in uw reservering. De reservering staat altijd meerdere in- en uitgangen toe.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Q-Park Parchamp: Beoordelingen

4.1
Gebaseerd op 11 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Christophe

Gregory

Le qr cide n a pas fonctionné ainsi que la reconnaissance de la plaque onna faillit re payer 31 euros quand une personne est venue nous voir pour arranger tous ça

Franck

Best beoordeelde parkeergarages in Boulogne-Billancourt

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij Q-Park Parchamp

De meest geboekte parkings