PARK HERE AND YOU CAN REACH THE MARÍA ZAMBRANO TRAIN STATION IN 15 MINUTES BY METRO WITHOUT ENTERING THE CENTRE.

Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3
Imagen 4
Imagen 5
Imagen 6
Imagen 7

Parkeergarage Piscis Center

Avenida Imperio Argentina, 19
4.2
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

RESERVEER NU JE PLAATS EN KOM IN SLECHTS 15 MINUTEN MET DE METRO NAAR JE TREIN IN MARÍA ZAMBRANO ZONDER DAT JE MET JE AUTO HET STADSCENTRUM IN HOEFT. De parkeergarage Piscis Center is een ondergrondse parkeergarage met ruime parkeerplaatsen. Het is nieuw gebouwd en is verdeeld over drie verdiepingen met twee verdiepingen met openbare parkeerplaatsen die 24 uur per dag operationeel zijn. Het ligt in een woonwijk van Málaga op slechts 300 meter van het Martin Carpena paviljoen en in hetzelfde Piscis Center kantoorgebouw waar ook de medische kantoren van Clínica Quirón zijn gevestigd. Het is bereikbaar met de auto vanaf de Avenida Imperio Argentina, met verschillende in- en uitvalswegen. De openbare parkeerplaats biedt ruimte voor auto's en motoren. De parkeerplaatsen zijn breed (gemiddeld 2,40 meter breed en 5,00 meter diep). Het heeft ook een comfortabele rijbaan van 5,00 meter breed, wat manoeuvreren en parkeren zeer aangenaam maakt. Het heeft automatische toegangscontrole, een geldautomaat, 24-uurs intercom, gesloten tv-circuit... Op minder dan 10 minuten van de luchthaven, op 4 minuten lopen van de metro (halte Martín Carpena) met verbinding naar het busstation en binnenkort ook naar het centrum van Málaga, dus het is ook een goede optie voor park & ride (parkeren en te voet of met het openbaar vervoer door de stad reizen).

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (2.2m)
  • Flexibel inrijden
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Avenida Imperio Argentina 19

Toegang tot de parkeerplaats te voet

Avenida Imperio Argentina 17
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ AANKOMST: Ga de parkeerplaats op. DE TOEGANGSHEK OPENEN: Stop voor de slagboom. De nummerplaatlezer herkent uw voertuig en de slagboom gaat automatisch open zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Parkeer op een vrije plaats. ALS DE SLEUTEL NIET OPEN GAAT: bel met uw mobiele telefoon de intercom of het telefoonnummer dat op de bon staat en geef uw reserveringsnummer door. UITLAAT: Stop voor de slagboom. De nummerplaatlezer herkent uw voertuig en de slagboom gaat automatisch open zonder dat u op een knop hoeft te drukken. ALS UW PAS ONBEPERKT IN EN UIT KAN: Volg dezelfde procedure als hierboven om in en uit te rijden.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Piscis Center: Beoordelingen

4.2
Gebaseerd op 9 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Laura Isabel

Muy limpio, sin problemas y fácil acceso a aseos en la planta 1

Jose miguel

Acceso libre sin problemas. Autonomo.

Alejandro

Buen parking, con lector de matrículas, para poder acceder a la hora que mejor te venga sin depender de nadie. Se ve limpio y con cámaras. Cuando intenté salir a pie, aparecí dentro de una urbanización. Pero volvió y salí por la entrada de coche sin probl

Best beoordeelde parkeergarages in Málaga

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij Piscis Center

De meest geboekte parkings