Imagen 1
Valet parkeerservice

Parkeergarage Blue Valet - Aéroport de Marseille (MRS) - Extérieur

13127 Vitrolles, France
4.8

Reserveringsgegevens

Openingstijden

Maandag
 • 04:30 - 23:30
Dinsdag
 • 04:30 - 23:30
Woensdag
 • 04:30 - 23:30
Donderdag
 • 04:30 - 23:30
Vrijdag
 • 04:30 - 23:30
Zaterdag
 • 04:30 - 23:30
Zondag
 • 04:30 - 23:30

Details

Blue Valet heeft een sanitair protocol opgesteld om haar gebruikers een volledig veilige service te garanderen. Op de dag van uw aankomst zal een valet uitgerust met een masker u opwachten om uw voertuig op te halen, met respect voor de veiligheidsafstand zoals bepaald door de gezondheidsautoriteiten. Bij aankomst in het depot haalt u uw ticket op, geeft u uw toegewezen bediende aan en laat u de sleutels van het voertuig op de bestuurdersplaats achter. Laat het ticket dat u aan de ingang heeft opgehaald achter op een zichtbare plaats op de voorruit. Op enkele uitzonderingen na zorgen wij niet voor uw bagage. Op de dag van uw terugkeer zal de valet alle contactpunten van uw voertuig reinigen en desinfecteren: het stuur, de richtingaanwijzers, de versnellingspook, het dashboard, de veiligheidsgordel en de sleutels, die op de bestuurdersstoel zullen worden achtergelaten. Om uw veiligheid en die van onze chauffeurs te garanderen, vragen wij u een masker te dragen en de veiligheidsafstand te respecteren, zonder de valet de hand te schudden. Bij terugkomst vindt u ontsmettingsdoekjes in het voertuig om uw handen te desinfecteren. Je vertrekt vanaf de luchthaven van Marseille voor je volgende reis. Je stapt de auto in maar bedenkt je dan: Waar ga ik mijn auto laten? We weten dat deze situaties best stressvol zijn. Gelukkig hebben wij bij Parclick al een oplossing voor je bedacht. Parkeer met Blue Valet - Aéroport de Marseille (MRS) - Extérieur. Als je ons nog steeds niet geloofd, zal ik even uitleggen hoe het werkt. Reserveer een parkeerplaats met Parclick, bel en ga naar de luchthaven waar een parkeer operator jouw auto op zal halen en mee zal nemen naar een overdekte en bewaakte parkeergarage. Jouw voertuig wordt weer netjes terug gebracht op de dag van terugkomst. Hiermee kan je ook nog eens tot 70% op de originele prijs besparen. Waar wacht je nog op? Je hebt geen excuus meer om door Europa te reizen! Reserveer jouw parkeerplaats bij Blue Valet - Aéroport de Marseille (MRS) - Extérieur en geniet van jouw reis zonder zorgen over de auto, met Parclick.

Kenmerken

 • Gegarandeerde parkeerplaats
 • Parkeergarage met maximale hoogte (2m)
 • Flexibel inrijden
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Het is noodzakelijk om de sleutels
 • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Aéroport de Marseille (MRS)
Bekijk de kaart

Instructies

Voor het begin van jouw reis

TWEE UREN VOOR VERTREK: Je zal een SMS ontvangen met het telefoonnumer van de persoon die jouw voertuig op komt halen bij de terminal. Bel hem/haar 15 minuten voor de geplande ophaaltijd.

Tijdens het telefoongesprek zal iemand een ophaalpunt met je afspreken.

Bij aankomst is er een inspectie van jouw voertuig.

Na jouw reis

VIER UREN VOOR TERUGKOMST: Je zal een SMS ontvangen met het telefoonnummer van jouw valet service zodat je jouw aankomst met het vliegtuig kan bevestigen. Ze zullen de terugbrengen naar de ingang van de aankomst terminal, precies op tijd om te gaan!

Verdere Informatie

Als je terugkomt in de namiddag en jouw vlucht is vertraagd, contacteer de parkeergarage zo snel mogelijk via het nummer dat je hebt ontvangen in een SMS. Blue Valet heeft een sanitair protocol opgesteld om haar gebruikers een volledig veilige service te garanderen. Op de dag van uw aankomst zal een valet uitgerust met een masker u opwachten om uw voertuig op te halen, met respect voor de veiligheidsafstand zoals bepaald door de gezondheidsautoriteiten. Bij aankomst in het depot haalt u uw ticket op, geeft u uw toegewezen bediende aan en laat u de sleutels van het voertuig op de bestuurdersplaats achter. Laat het ticket dat u aan de ingang heeft opgehaald achter op een zichtbare plaats op de voorruit. Op enkele uitzonderingen na zorgen wij niet voor uw bagage. Op de dag van uw terugkeer zal de valet alle contactpunten van uw voertuig reinigen en desinfecteren: het stuur, de richtingaanwijzers, de versnellingspook, het dashboard, de veiligheidsgordel en de sleutels, die op de bestuurdersstoel zullen worden achtergelaten. Om uw veiligheid en die van onze chauffeurs te garanderen, vragen wij u een masker te dragen en de veiligheidsafstand te respecteren, zonder de valet de hand te schudden. Bij terugkomst vindt u ontsmettingsdoekjes in het voertuig om uw handen te desinfecteren.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Blue Valet - Aéroport de Marseille (MRS) - Extérieur: Beoordelingen

4.8
Gebaseerd op 10 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Brian

Comme d'habitude tres facile et efficace. Stationnement sans tracas

Romain

Martine

Best beoordeelde parkeergarages in Marseille

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij Blue Valet - Aéroport de Marseille (MRS) - Extérieur

De meest geboekte parkings