Imagen 1

Parkeergarage APK2 Santoña

Avenida Antonete Gálvez, 7
4.1
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Als u moet parkeren in Murcia dan is deze parkeergarage gelegen op de Plaza Santoña, hoewel het vanwege de ligging ook kan worden beschouwd als een parkeerplaats op de Plaza de la Universidad de Murcia, omdat het slechts een paar minuten lopen is van de parkeergarage. Deze parkeergarage op de Plaza Santoña is een goede optie als u in de buurt van het Casino moet parkeren. Bovendien, als u wilt doorgaan met uw vrijetijdsactiviteiten, ligt de parkeerplaats in Santoña naast het Romea Theater en het Circus Theater. U zult zich niet vervelen als u uw auto op deze parkeerplaats in Murcia achterlaat. Als u gebruik wilt maken van het openbaar vervoer in Murcia vanaf de Plaza Santoña, een paar meter van de parkeerplaats bij de Universiteit, vindt u een bushalte op de lijn R17 die u naar het Ronda de Levante, het Reina Sofía Ziekenhuis of het treinstation brengt. Met deze parkeergarage op de Plaza Santoña kunt u het historische centrum van Murcia verkennen zonder dat u uw auto van de parkeergarage hoeft te verplaatsen. Bovendien is de toegang tot deze Santoña-parkeerplaats, die naast de N-340 ligt, gemakkelijk en kunt u met de auto in 5 minuten de Segura of de Glorieta de España bereiken, direct naast het stadhuis van Murcia. Als u echter boodschappen moet doen in de omgeving van Vistabella, dan is deze parkeergarage op de Plaza Santoña perfect voor een wandeling naar de Universiteit van Murcia, het Museum voor Schone Kunsten of de afdeling Onderwijs en Cultuur. Een parkeerplaats in de Plaza Santoña zal ook een grote hulp zijn als u op zoek bent naar een goede plek om te eten in Murcia. In de buurt van de Plaza Circular vindt u restaurants van verschillende stijlen, zodat u kunt kiezen en afwisseling kunt hebben. Als u in de buurt van de Plaza Santoña moet parkeren, heeft u al gezien dat de APK2 Santoña een zeer goede optie is. Aarzel niet om uw parkeerplaats in Murcia te reserveren!

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (1.9m)
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Avenida Antonete Gálvez, 7
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ UW AANKOMST:
Als u eerder aankomt, gaat de slagboom niet automatisch open en verschijnt de volgende melding: "Fuera de periodo de validez". U dient een ticket te nemen en de intercom te bellen of met uw reservering naar het controlehokje te gaan.

Als u binnen de geldige tijd van uw reservering op de parkeerplaats aankomt, stopt u voor de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen. De kentekenplaatlezer zal uw voertuig herkennen en de slagboom zal opengaan. Als de slagboom niet automatisch opengaat, moet u een ticket nemen en de intercom bellen of met uw reservering naar het controlehokje gaan.

Als u binnen de geldige tijd van uw reservering op de parkeerplaats aankomt en er staat een bord "parkeren vol" bij de slagboom, dan is uw parkeerplaats toch gegarandeerd. De kentekenplaatlezer zal uw voertuig herkennen en de slagboom zal opengaan. Als de slagboom niet automatisch opengaat, moet u een ticket nemen en de intercom bellen of met uw reservering naar de controlecabine gaan.

Als u na of vóór de geldigheidsduur van uw reservering op de parkeerplaats aankomt en er bij de slagboom een bordje "parkeren vol" staat, moet u een ticket nemen en de intercom bellen of met uw reservering naar de controlecabine gaan en uw kenteken en Parclick-locator doorgeven.

ALS UW PAS MEERDERE IN- EN UITGANGEN TOESTAAT:
Als uw reservering meerdere in- en uitgangen toestaat:
Op weg naar buiten gaat u naar de uitgang en de slagboom gaat open als de lezer uw kenteken detecteert.
Bij uw terugkeer gaat u naar de slagboom van de parkeerplaats, de kentekenlezer zal uw voertuig herkennen.

BIJ HET VERLATEN:
Wanneer u met uw voertuig gaat vertrekken, stopt u voor de slagboom en de lezer zal uw kenteken herkennen. De slagboom gaat open zonder dat u iets hoeft te doen, net zoals bij uw aankomst. Als u de geldige tijd van uw reservering hebt overschreden, gaat de slagboom niet open. U moet dan naar het controlehokje of de kassa om het teveel betaalde tegen het normale tarief te betalen.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage APK2 Santoña: Beoordelingen

4.1
Gebaseerd op 15 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Joaquim

Los accesos y las plazas de estacionamento són demasiado pequeños para la mayoria de coches actuales .

María

There is a problem with the access whenever the door is closed. Neither my car ID nor my name is usefull to enter, so I have to call for help.

Philippe

L'accès du parking est étroit ainsi que la sortie. Donc gros véhicules attention.

Best beoordeelde parkeergarages in Murcia

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij APK2 Santoña

De meest geboekte parkings