Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Murcia

12 Parkeergarages gevonden
 • APK2 Santoña
  1. Dichterbij

  APK2 Santoña

  Overdekt
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 dag
 • APK2 Universidad de Murcia

  APK2 Universidad de Murcia

  Overdekt
  5 min (308m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 dag
 • Centrofama - New Capital 2000

  Centrofama - New Capital 2000

  Overdekt
  7 min (402m)
  Prijs voor 1 uur
 • Hotel Nelva

  Hotel Nelva

  Overdekt
  10 min (587m)
  Prijs voor 1 dag
 • Hospital Reina Sofia - Público
  1. Goedkoper

  Hospital Reina Sofia - Público

  Overdekt
  13 min (797m)
  Prijs voor 1 uur
 • Libertad - New Capital 2000

  Libertad - New Capital 2000

  Overdekt
  14 min (854m)
  Prijs voor 1 uur
 • Hospital Morales Meseguer - Urgencias

  Hospital Morales Meseguer - Urgencias

  Overdekt
  15 min (920m)
  Prijs voor 1 uur
 • La Vega - New Capital 2000

  La Vega - New Capital 2000

  Overdekt
  16 min (987m)
  Prijs voor 1 uur
 • Los Pinos PARKIA

  Los Pinos PARKIA

  Overdekt
  23 min (1.4km)
  Prijs voor 1 minuut
 • SABA Estación Murcia

  SABA Estación Murcia

  Onoverdekt
  29 min (1.7km)
  Prijs voor 1 dag
 • IC Virgen de la Arrixaca

  IC Virgen de la Arrixaca

  Overdekt
  +60 min (7.1km)
  Prijs voor 1 dag
 • Parking Corvera - P&R - Aeropuerto de Murcia

  Parking Corvera - P&R - Aeropuerto de Murcia

  Overdekt
  Prijs voor 1 dag
  Rij naar de parkeergarage. Nadat je hebt geparkeerd, biedt de parkeergarage een shuttledienst aan die je naar de luchthaven brengt.

Parkeren APK2 Santoña

Avenida Antonete Gálvez, 7
12 beoordelingen

icon contactlessContactloos in- en uitgaan

U kunt deze parking automatisch in- en uitrijden, zonder een ticket te moeten nemen of door het controlehokje te moeten gaan.

Details: Over de parkeergarage

Als u moet parkeren in Murcia dan is deze parkeergarage gelegen op de Plaza Santoña, hoewel het vanwege de ligging ook kan worden beschouwd als een parkeerplaats op de Plaza de la Universidad de Murcia, omdat het slechts een paar minuten lopen is van de parkeergarage. Deze parkeergarage ... Lees meer
Als u moet parkeren in Murcia dan is deze parkeergarage gelegen op de Plaza Santoña, hoewel het vanwege de ligging ook kan worden beschouwd als een parkeerplaats op de Plaza de la Universidad de Murcia, omdat het slechts een paar minuten lopen is van de parkeergarage. Deze parkeergarage op de Plaza Santoña is een goede optie als u in de buurt van het Casino moet parkeren. Bovendien, als u wilt doorgaan met uw vrijetijdsactiviteiten, ligt de parkeerplaats in Santoña naast het Romea Theater en het Circus Theater. U zult zich niet vervelen als u uw auto op deze parkeerplaats in Murcia achterlaat. Als u gebruik wilt maken van het openbaar vervoer in Murcia vanaf de Plaza Santoña, een paar meter van de parkeerplaats bij de Universiteit, vindt u een bushalte op de lijn R17 die u naar het Ronda de Levante, het Reina Sofía Ziekenhuis of het treinstation brengt. Met deze parkeergarage op de Plaza Santoña kunt u het historische centrum van Murcia verkennen zonder dat u uw auto van de parkeergarage hoeft te verplaatsen. Bovendien is de toegang tot deze Santoña-parkeerplaats, die naast de N-340 ligt, gemakkelijk en kunt u met de auto in 5 minuten de Segura of de Glorieta de España bereiken, direct naast het stadhuis van Murcia. Als u echter boodschappen moet doen in de omgeving van Vistabella, dan is deze parkeergarage op de Plaza Santoña perfect voor een wandeling naar de Universiteit van Murcia, het Museum voor Schone Kunsten of de afdeling Onderwijs en Cultuur. Een parkeerplaats in de Plaza Santoña zal ook een grote hulp zijn als u op zoek bent naar een goede plek om te eten in Murcia. In de buurt van de Plaza Circular vindt u restaurants van verschillende stijlen, zodat u kunt kiezen en afwisseling kunt hebben. Als u in de buurt van de Plaza Santoña moet parkeren, heeft u al gezien dat de APK2 Santoña een zeer goede optie is. Aarzel niet om uw parkeerplaats in Murcia te reserveren! Lees minder
 • Parkeren APK2 Santoña 14613

Hoe kom je daar?

Openingstijden

24 uur per dag geopend
Icon Marker

Hoe moet je inrijden?

BIJ UW AANKOMST:
Als u eerder aankomt, gaat de slagboom niet automatisch open en verschijnt de volgende melding: "Fuera de periodo de validez". U dient een ticket te nemen en de intercom te bellen of met uw reservering naar het controlehokje te gaan.

Als u binnen de geldige t
... Lees meer
BIJ UW AANKOMST:
Als u eerder aankomt, gaat de slagboom niet automatisch open en verschijnt de volgende melding: "Fuera de periodo de validez". U dient een ticket te nemen en de intercom te bellen of met uw reservering naar het controlehokje te gaan.

Als u binnen de geldige tijd van uw reservering op de parkeerplaats aankomt, stopt u voor de slagboom. U hoeft geen ticket te nemen. De kentekenplaatlezer zal uw voertuig herkennen en de slagboom zal opengaan. Als de slagboom niet automatisch opengaat, moet u een ticket nemen en de intercom bellen of met uw reservering naar het controlehokje gaan.

Als u binnen de geldige tijd van uw reservering op de parkeerplaats aankomt en er staat een bord "parkeren vol" bij de slagboom, dan is uw parkeerplaats toch gegarandeerd. De kentekenplaatlezer zal uw voertuig herkennen en de slagboom zal opengaan. Als de slagboom niet automatisch opengaat, moet u een ticket nemen en de intercom bellen of met uw reservering naar de controlecabine gaan.

Als u na of vóór de geldigheidsduur van uw reservering op de parkeerplaats aankomt en er bij de slagboom een bordje "parkeren vol" staat, moet u een ticket nemen en de intercom bellen of met uw reservering naar de controlecabine gaan en uw kenteken en Parclick-locator doorgeven.

ALS UW PAS MEERDERE IN- EN UITGANGEN TOESTAAT:
Als uw reservering meerdere in- en uitgangen toestaat:
Op weg naar buiten gaat u naar de uitgang en de slagboom gaat open als de lezer uw kenteken detecteert.
Bij uw terugkeer gaat u naar de slagboom van de parkeerplaats, de kentekenlezer zal uw voertuig herkennen.

BIJ HET VERLATEN:
Wanneer u met uw voertuig gaat vertrekken, stopt u voor de slagboom en de lezer zal uw kenteken herkennen. De slagboom gaat open zonder dat u iets hoeft te doen, net zoals bij uw aankomst. Als u de geldige tijd van uw reservering hebt overschreden, gaat de slagboom niet open. U moet dan naar het controlehokje of de kassa om het teveel betaalde tegen het normale tarief te betalen.
Lees minder

Ingang parkeergarage

Avenida Antonete Gálvez, 7
Heeft u twijfels? We helpen u graag!

Beoordelingen

Gebaseerd op 12 beoordelingen
Toegang
4,3
Faciliteiten
3,8
Personeel
4,7
icon user
Jose Luis 28/07/2023
La barrera no se abrió al llegar con mi reserva, pero por suerte era temprano y el personal fue muy amable y eficiente, por lo dem... Lees de volledige beoordeling

icon user
Francisco 22/07/2023

icon user
Enrique 01/06/2023

icon user
Scott 13/03/2023
The barrier did not automatically open on exit. And there was nobody in the office by the time I had left. So I had to use the int... Lees de volledige beoordeling

icon user
Giovanni 05/09/2021
Parcheggio economico e vicino all’Universita’ e al centro. Spazio fra le macchine buono. Mi sono trovato molto bene

icon user
Juan José 07/05/2021

icon user
Juan José 13/01/2021
Personal diligente y atento.

icon user
Juan Antonio 07/10/2020

icon user
Juan Antonio 06/10/2020

icon user
Juan Antonio 03/10/2020

icon user
Juan Antonio 01/10/2020

icon user
Juan Antonio 30/09/2020

Beschikbaarheid parkeergarage

Ingang parkeergaragewo, 27 sep. 10:00
Verlaat de parkeergaragewo, 27 sep. 11:00
Voertuig Personenauto - Maximum toegestane 1.9m