Imagen 1

Parkeergarage INDIGO Bords de Marne

Boulevard Gallieni, 20
3.5
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Je dwaalt rond in Parijs en omgeving en zoekt een parkeerplaats in Neuilly-sur-Marne? Verspil geen tijd meer met zoeken, want wij hebben de parkeergarage die u nodig heeft: de Indigo Bords de Marne parkeerplaats. Naast de ideale ligging op 20 boulevard Gallieni (93360, Neuilly Plaisance), biedt deze parking u zeer flexibele uren aan en is het een overdekte en bewaakte openbare parking! Wilt u lunchen of dineren in de buurt van de parkeergarage Bords de Marne? Wij raden u aan om naar de volgende restaurants te gaan: het Chicken House restaurant (2630 Rue Paul Cézanne, 93360 Neuilly-Plaisance), de Japanse restaurants Hoki Sushi (33 Boulevard Gallieni, 93360 Neuilly-Plaisance), Sushi 8 (195 Boulevard d'Alsace Lorraine, 94170 Le Perreux-sur-Marne) en BO SUSHI III (6 Avenue Victor Hugo, 93360 Neuilly-Plaisance), het restaurant Le Victor Hugo (3Q Avenue Victor Hugo, 93360 Neuilly-Plaisance), het restaurant La Côte de Bœuf (181 Avenue du 8 Mai 1945, 94170 Le Perreux-sur-Marne), het restaurant La Table Marocaine (170 Boulevard d'Alsace Lorraine, 94170 Le Perreux-sur-Marne) en Le Poulagrill (24 Rue Raspail, 93360 Neuilly-Plaisance). Al deze adressen liggen op enkele minuten lopen van de parkeergarage van Bords de Marne. De parking Bords de Marne is ideaal als u wilt gaan winkelen in het winkelcentrum Baobab (1 - 9, RN 34 Avenue du Maréchal Foch, 93330 Neuilly-sur-Marne) of in de Auchan Neuilly sur Marne (1 a 9, RN 34 Avenue du Maréchal Foch, 93330 Neuilly-sur-Marne). Het zal erg handig zijn voor u om uw aankopen direct in de kofferbak van uw auto te kunnen doen zonder dat u te veel hoeft te lopen. Ook als u in een van de volgende hotels verblijft: het Milton Hotel (3 Rue du Canal, 93360 Neuilly-Plaisance), het hotel Une chambre à Neuilly (8 Rue Raspail, 93360 Neuilly-Plaisance), de Chambres d'hôtes La Louisiane Neuilly-Plaisance (9 Rue Corentin Ollier, 93360 Neuilly-Plaisance), het Residhome Neuilly Bords de Marne (1 Rue du Canal, 93360 Neuilly-Plaisance) of de Gîte Bord de Marne Paris (184 Quai Adrien Mentienne, 94360 Bry-sur-Marne), reserveer uw parkeerplaats in de parkeergarage Bords de Marne met Parclick en zorg ervoor dat uw voertuig veilig geparkeerd staat tijdens uw verblijf. Voor de grote sporters die naar het stadion (Rue Marguerite, 93360 Neuilly-Plaisance) of naar L'Orange Bleue (2 Rue Vincent Van Gogh, 93360 Neuilly-Plaisance) willen gaan, is de parking van de Bords de Marne zeer nuttig, aangezien u slechts enkele minuten hoeft te lopen om deze twee plaatsen te bereiken. Wat het openbaar vervoer betreft, kunt u het station Neuilly-Plaisance ten slotte gemakkelijk vinden vanaf de parkeergarage Bords de Marne, waar u de GEN-lijnen 113, 114, 203 en 214 kunt nemen. Wacht niet langer en reserveer uw parkeerplaats direct online in de parkeergarage Bords de Marne bij Parclick! :)

Kenmerken

  • Parkeergarage met maximale hoogte (1.9m)
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Boulevard Gallieni 20

Toegang tot de parkeerplaats te voet

2 bis rue du Bac
Bekijk de kaart

Instructies

ALS JE AANKOMT:

Bij aankomst op de parkeerplaats, presenteer u bij de slagboom.


Neem het ticket niet mee.: uw nummerplaat wordt automatisch


gescand en herkend, dan gaat de deur open zonder enige actie van uw kant.

In geval van een storing kunt u contact opnemen met onze assistentiedienst op afstand via de intercom.

NAAR DE UITSLUITING: Ga bij terugkomst op de parking binnen via een van de voetgangersingangen die uitgerust zijn met een digitale code. Voer de code in die u in het boekingsformulier of in de bevestigingsmail vindt. Als het voertuig is opgehaald, meldt u zich dan voor de slagboom bij de uitgang. Uw kenteken wordt op dezelfde manier herkend als bij de ingang en de slagboom opent zonder dat u iets hoeft te doen.

TOEGANG VOOR VOETGANGERS: Gebruik de toegangscode die op de parkeervoucher staat vermeld.

BELANGRIJK: u kunt tot een uur voor het tijdstip van uw reservering toegang krijgen tot de parkeergarage. Buiten dit bereik wordt automatisch extra tijd in rekening gebracht (of u nu aankomt of vertrekt, voor of na de uren die in uw reservering zijn aangegeven), afhankelijk van de lokale tarieven die de parkeergarage op dat moment beheert. In dat geval ontvangt u aan het einde van uw reservering de kwitantie die overeenkomt met deze extra tijd.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage INDIGO Bords de Marne: Beoordelingen

3.5
Gebaseerd op 4 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Manfred

Bei der Einfahrt zuerst ein kleiner Automat. Da ich kaum französisch kann, wußte ich nicht wozu. Kontaktaufnahme für Hilfe u. Check Dauerparker. Meine Frau hat entdeckt, dass die Einfahrt mit Registrierung erst weiter hinten kommt. Hat funktioniert.

Etjan

Parkeergarage herkende onze auto niet, ging niet open bij in- en uitrijden.

Son

My car wasn't recognized unfortunately but the staff was very helpful when exiting the parking lot. However, if there was a queue of cars, I can imagine it would be very annoying for other drivers.

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij INDIGO Bords de Marne

De meest geboekte parkings