Parking Haussmann Berri

Boulevard Haussmann, 163
Over de parkeergarage
De oprit is gelegen op nummer 163 Hausmann Boulevard. Rijd de parkeergarage in en ga linksaf naar de receptie. Je kan in- en uitlopen via de volgende voetgangersuitgangen: 1. Monceau, 2. Monceau-Berri, of 3. Berri. De SAEMES Haussmann Berri parkeergarage is iets om te overwegen als je zoekt naar een parkeergarage in het centrum van Parijs. Als je rondrijdt door Parijs (of stilstaat) weet je al hoe moeilijk het kan zijn om een parkeerplaats te vinden. Dit is de reden waarom je het best kan parkeren via Parclick, bij SAEMES Haussmann Berri. Deze parkeergarage is overdekt, bewaakt en ligt in ... Parijs! Gelegen op 15 minuten lopen van de Arc de Triomphe. In parkeergarage Hausmann Berri kan je jouw auto en motor parkeren, waarna je in een oogwenk op de bekendste plaatsen in de stad staat. Er zijn parkeerpassen beschikbaar voor uren en dagen, voor ieder wat wils. Hebben we je nog niet overgehaald? Dat komt omdat je nog niet wist dat deze parkeergarage 24 uur per dag open is, elke dag van het jaar. Kom dus langs wanneer je wilt en geniet van de services. Reis je verder de stad in? Lijn 9 en 13 van de metro rijden vanaf metrostation Miromesnil. Ontdek Parijs door te parkeren met Parclick!Lees minder
Openingstijden
24 uur per dag geopend
Hoe moet je inrijden?

BIJ AANKOMST, neem de parkeerkaart uit de automaat. Parkeer op een willekeurige vrije plaats. Ga naar de informatiebalie met de boekingsbevestiging van Parclick en de parkeerkaart. Indien er geen personeel aanwezig is, bel de intercom.

BIJ HET UITRIJDEN, gebruik de sleutel/afstandsbediening die je hebt gekregen van het personeel.

WANNEER JOUW PARKEERKAART ONGELIMITEERD IN- EN UITRIJDEN TOESTAAT, gebruik de sleutel/afstandsbediening die je hebt gekregen van het personeel.

Ingang parkeergarage

Boulevard Haussmann 163

Wat onze klanten zeggen
4,6
Gebaseerd op 7 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Pascale
5
5

Eric
3,7
3,7

Prijs voor 2 uren