Imagen 1
Imagen 2

Parkeergarage Q-Park Rivoli Pont Neuf - Samaritaine

Rue Boucher, 2
4.1
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Op zoek naar eenvoudig en handig parkeren in Parijs? Zoek dan niet verder! De parkeergarage Q-Park Rivoli Pont Neuf - Samaritaine, gelegen aan 2 Rue du Boucher, is de ideale optie voor zowel stadsliefhebbers als nieuwkomers. Op een steenworp afstand van het Louvre, de Place du Palais Royal, de Pont Neuf en het Théâtre du Châtelet biedt deze parkeergelegenheid gemakkelijk toegang tot deze populaire bestemmingen. Bovendien is het strategisch gelegen dicht bij de belangrijkste verkeersaders van Parijs, dus u hoeft geen lange wandelingen te maken om de prachtige bezienswaardigheden van de stad te verkennen! Zodra je je auto veilig hebt geparkeerd, kun je Parijs te voet verkennen. Bezoek het Musée d'Orsay voor een dosis cultuur, wandel langs de rivier de Seine, proef de Franse keuken in lokale restaurants of verken de iconische wijken van de stad. Dankzij Parclick en de Rivoli Pont Neuf - Samaritaine parkeergarage, heeft u de perfecte oplossing gevonden voor het parkeren van uw voertuig in Parijs, of u nu de stad verkent, de lokale keuken proeft of een tour door de hoofdstad maakt!

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (1.9m)
  • Flexibel inrijden
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Rue Boucher 4
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ AANKOMST: Rij de parkeergarage in. OM DE BARRIERE TE OPENEN: Benader de slagboom. De nummerplaatherkenner zal uw voertuig herkennen en de slagboom opent automatisch zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Parkeer op een beschikbare plek. ALS DE BARRIERE NIET OPENT: GEBRUIK DE QR-CODE UIT UW BEVESTIGINGSMAIL: Als de lezer uw nummerplaat niet herkent, houd dan de QR-code voor de lezer. Als dit nog steeds niet werkt, bel dan direct naar de intercom. Laad uw QR-code van tevoren, afhankelijk van de netwerkdekking, in de parkeergarage. OM TE VERTREKKEN: Benader de slagboom. De nummerplaatherkenner zal uw voertuig herkennen, en de slagboom opent automatisch zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Als de nummerplaatlezing niet werkt, scan dan de QR-code bij de uitgangsterminal. VOETGANGERS TOEGANG: Als de parkeerplaats toegang heeft voor voetgangers, open dan de deur of slagboom met de code of QR-CODE die beschikbaar is in uw reservering. De reservering staat altijd meerdere in- en uitgangen toe.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Q-Park Rivoli Pont Neuf - Samaritaine: Beoordelingen

4.1
Gebaseerd op 16 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Dennis

Geen toilet, na een lange rit wel fijn.

Antje

Bei der Ausfahrt hat sich die Schranke nicht geöffnet und wenn ich den QR-Code unter den Scan gehalten habe, hat die Ansage gesagt Ticket blockiert. Das ist dann leider sehr stressig….

Marco

Best beoordeelde parkeergarages in Parijs

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij Q-Park Rivoli Pont Neuf - Samaritaine

De meest geboekte parkings