Imagen 1

Parkeergarage INDIGO - Vendôme

Place Vendôme, 28
4.2
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

De Indigo Vendôme parkeerplaats is ideaal gelegen voor iedereen die zo dicht mogelijk bij Place Vendôme in het 1e arrondissement van Parijs wil parkeren. Deze plaats, die beschouwd wordt als een van de meest luxueuze van Parijs en zelfs van de wereld, is met de auto bereikbaar vanuit de rue Castiglione of de rue de la Paix. De ingang van de Indigo-parkeergarage bevindt zich direct aan de Place Vendôme tegenover de prachtige zuil van Vendôme, meer bepaald op 28 Place Vendôme. Als u kiest voor de Indigo Place Vendôme parkeerplaats, bent u misschien op zoek naar de diamanten verlovingsring of het horloge van uw dromen. De meest gerenommeerde juweliers, diamanthandelaren en juweliers ter wereld openen de deuren van hun luxe boetieks rondom de Place Vendôme. Deze luxe winkels, allemaal gelegen op minder dan 5 minuten lopen van de Vendôme parkeerplaats, zijn een toonbeeld van Franse juwelentraditie en knowhow. Zij omvatten Chaumet, Jaubalet, Dior, Louis Vitton, Guerlain, Goyard, Cartier, Boucheron Mauboussin, Omega, Rolex en Bulgari. De pracht van dit deel van Parijs wordt weerspiegeld in de architectuur van de luxehotels op de Place Vendôme. De Indigo Vendôme parkeerplaats is zeker de beste parkeeroplossing als u in een van de volgende prestigieuze hotels verblijft: Hotel Ritz, 15 Place Vendôme, Hotel Meurice, Park Hyatt Paris-Vendôme, Hotel Costes, Hotel Mandarin Oriental Paris, Hotel Mansart Paris. Als u de Place Vendôme bezoekt en het is tijd voor een lunch of diner, dan is er geen tekort aan restaurants rond de Place Vendôme. L'Espadon, het restaurant van het Ritz Hotel Paris, verwelkomt u in een weelderige omgeving en doorkruist de hele dag door verschillende universa. U kunt de Espadon-tuinen ontdekken, een Michelinster voor de lunch en de Table de l'Espadon, twee Michelinsterren in de avond. Na het diner raden wij u aan een drankje of een cocktail te nuttigen in de Ritz' bar, de Hemingway Bar. Als u van locatie wilt veranderen en in de buurt van de Indigo Vendôme parkeerplaats en Place Vendôme wilt blijven, ga dan naar de Rue de la Paix bij Harry's New York Bar. Op een andere manier ligt restaurant Le Soufflé Paris op 5 minuten loopafstand van de parkeerplaats Indigo Vendôme, waardoor het een geweldige optie is om de traditionele Franse keuken te ontdekken door middel van zijn gastronomische en originele soufflés. Als u op zoek bent naar een zoete noot, mag u een bezoek aan de boetieks van Pierre Hermé Paris of Ladurée of de banketbakkerij van Cédric Goret, banketbakker van Le Meurice, niet missen. Als de pauze voor fijnproevers voorbij is, kunt u uw wandeling van de Place Vendôme in 5 minuten te voet voortzetten naar de Jardin des Tuileries, een prachtige tuin in Franse stijl die het Louvre scheidt van de Place de la Concorde.

Kenmerken

  • Parkeergarage met maximale hoogte (1.9m)
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Place Vendôme 28
Bekijk de kaart

Instructies

ALS JE AANKOMT:Bij aankomst op de parkeerplaats, presenteer u bij de slagboom.

Neem het ticket niet mee.: uw nummerplaat wordt automatisch

gescand en herkend, dan gaat de deur open zonder enige actie van uw kant.In geval van een storing kunt u contact opnemen met onze assistentiedienst op afstand via de intercom.NAAR DE UITSLUITING: Ga bij terugkomst op de parking binnen via een van de voetgangersingangen die uitgerust zijn met een digitale code. Voer de code in die u in het boekingsformulier of in de bevestigingsmail vindt. Als het voertuig is opgehaald, meldt u zich dan voor de slagboom bij de uitgang. Uw kenteken wordt op dezelfde manier herkend als bij de ingang en de slagboom opent zonder dat u iets hoeft te doen.TOEGANG VOOR VOETGANGERS: Gebruik de toegangscode die op de parkeervoucher staat vermeld.BELANGRIJK: u kunt tot een uur voor het tijdstip van uw reservering toegang krijgen tot de parkeergarage. Buiten dit bereik wordt automatisch extra tijd in rekening gebracht (of u nu aankomt of vertrekt, voor of na de uren die in uw reservering zijn aangegeven), afhankelijk van de lokale tarieven die de parkeergarage op dat moment beheert. In dat geval ontvangt u aan het einde van uw reservering de kwitantie die overeenkomt met deze extra tijd.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage INDIGO - Vendôme: Beoordelingen

4.2
Gebaseerd op 47 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Abdellatif

C'est bien mais un peu cher

Stefan

Jérôme

Un petit soucis de lecture de plaque à la sortie m'a permis de me rendre compte de l'efficacité du personnel ! Sinon, parking propre et sécurisé. Juste un petit manque d'information lorsqu'on réserve sur l'appli sur le mieux exacte où garer sa voiture

Best beoordeelde parkeergarages in Parijs

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij INDIGO - Vendôme

De meest geboekte parkings