Imagen 1

Parkeergarage INDIGO Michelet

Rue Michelet, 8
Contactloze toegang

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Je bent op weg naar Puteaux en je bent op zoek naar een parkeerplaats? Een parkeerplaats in de wijk La Défense? Een parkeerplaats bij de Sepadef Elzas? Een parkeerplaats bij de Cours Michelet? Zoek niet verder, we hebben de parkeergarage die je nodig hebt! De parkeergarage Indigo Puteaux Michelet is een ondergrondse, beveiligde parkeergarage, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend, ook op feestdagen. Wacht dus niet langer en ga naar de Parclick-app of de website parclick.nl om uw plaats in de Indigo Puteaux Michelet-parking te reserveren en er gemakkelijk te komen. Komt u een paar dagen in La Défense en zoekt u een hotel in de buurt van de parkeergarage Indigo Puteaux Michelet? Geen probleem, de Indigo Puteaux Michelet parkeerplaats ligt naast diverse hotels. U kunt bijvoorbeeld naar het Hotel Melia Paris La Défense (3 boulevard de Neuilly), het Sofitel Paris la Défense centrum (34 cours Michelet 33 Voie Des Sculpteurs) of het Aparthotel Adagio La Défense Esplanade (La Défense 10, 35 cours Michelet) gaan. U komt aan het eind van de ochtend aan op de Indigo Puteaux Michelet parkeergarage en u heeft een beetje honger? Op de parkeergarage Indigo Puteaux Michelet kunt u in een handomdraai vele restaurants bereiken. U kunt onder andere lunchen in het restaurant la Safranée-sur-mer (12 place des Reflets), le Petit NM (29 esplanade du Général de Gaulle), les Canailles (30 cours Michelet), EXKi (Tour Ariane, 5 place de la Pyramide) of het restaurant Ô Mazette (33 voie des Sculpteurs). De Indigo Puteaux Michelet parkeergarage geeft u ook toegang tot vele winkels van allerlei aard, zoals de diepvrieswinkel Maison Thiriet (17 rue Paul Lafargue), de kledingwinkel PYLONES - 4 TEMPS (de Parvis-zone Framboise, Level 1), de computerwinkel TBS Europe (10 jardins Boieldieu) of de Franprix supermarkt (37-39 place des Reflets). Als u naar La Défense gaat voor administratieve taken, zal de Indigo Puteaux Michelet parkeerplaats u tevreden stellen. De parkeergarage Indigo Puteaux Michelet bevindt zich inderdaad in de buurt van het Departementale Comité voor Toerisme, het Politiebureau en de dependance van het Stadhuis. Bovendien, als u op zoek bent naar meer culturele plaatsen, zal de Indigo Puteaux Michelet parkeergarage u in een oogwenk naar het Defensiemuseum brengen. Tot slot kunt u op de parkeergarage Indigo Puteaux Michelet gemakkelijk de bushaltes Bassin Takis (lijn 174) en Esplanade de la Défense (lijn 174) bereiken. Op de parkeergarage Indigo Puteaux kunt u ook de metro nemen bij het station Esplanade de la Défense (lijn 1).

Kenmerken

  • Parkeergarage met maximale hoogte (1.9m)
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Rue Michelet 8

Toegang tot de parkeerplaats te voet

Cours Michelet - 92800 Puteaux
Bekijk de kaart

Instructies

ALS JE AANKOMT:Bij aankomst op de parkeerplaats, presenteer u bij de slagboom.

Neem het ticket niet mee.: uw nummerplaat wordt automatisch

gescand en herkend, dan gaat de deur open zonder enige actie van uw kant.In geval van een storing kunt u contact opnemen met onze assistentiedienst op afstand via de intercom.NAAR DE UITSLUITING: Ga bij terugkomst op de parking binnen via een van de voetgangersingangen die uitgerust zijn met een digitale code. Voer de code in die u in het boekingsformulier of in de bevestigingsmail vindt. Als het voertuig is opgehaald, meldt u zich dan voor de slagboom bij de uitgang. Uw kenteken wordt op dezelfde manier herkend als bij de ingang en de slagboom opent zonder dat u iets hoeft te doen.TOEGANG VOOR VOETGANGERS: Gebruik de toegangscode die op de parkeervoucher staat vermeld.BELANGRIJK: u kunt tot een uur voor het tijdstip van uw reservering toegang krijgen tot de parkeergarage. Buiten dit bereik wordt automatisch extra tijd in rekening gebracht (of u nu aankomt of vertrekt, voor of na de uren die in uw reservering zijn aangegeven), afhankelijk van de lokale tarieven die de parkeergarage op dat moment beheert. In dat geval ontvangt u aan het einde van uw reservering de kwitantie die overeenkomt met deze extra tijd.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij INDIGO Michelet

De meest geboekte parkings