Imagen 1

Parkeergarage INDIGO Gare Séquoia-Rambouillet

Parc Séquoia - Place Ferdinand Prud'homme 78120 Rambouillet, France
4.0

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Inchecktijden

Maandag
 • 07:00 - 19:00
Dinsdag
 • 07:00 - 19:00
Woensdag
 • 07:00 - 19:00
Donderdag
 • 07:00 - 19:00
Vrijdag
 • 07:00 - 19:00

Details

Voor parkeren naast het Rambouillet treinstation is er een perfecte oplossing: de Gare-Séquoia parkeergarage. Deze parkeergarage in Rambouillet is letterlijk twee stappen verwijdert van het treinstation. Dichterbij kan je niet parkeren, dan zou je namelijk al op het perron staan! Parkeer in de Gare-Séquoia parkeergarage en haal het meeste uit je verblijf door een wandeling te maken door het bos van Rambouilet, loop even langs het kasteel van Rambouillet, of neem de TER trein naar Parijs! Door deze veilige parkeergarage dichtbij het Rambouillet station parkeer je op 15 minuten lopen van het Rambouillet kasteel. Maar dat is niet alles, je kan ook genieten van het Rambouillet museum of het culturele center van La Laterne, welke beide op 10 minuten loopafstand liggen van Gare-Séquoia. Parkeer hier elke dag, wanneer je maar wilt, want deze parkeergarage is 24/7 open! Dat betekend dat je je geen zorgen hoeft te maken over de tijd van je wandeling. Hierbij heeft deze parkeergarage opladers voor elektrische auto’s en parkeerplaatsen voor personen die minder mobiel zijn. Deze bewaakte parkeergarage dichtbij Rambouillet is een excellent alternatief voor een parkeergarage in Parijs. Je kan hier goedkoop parkeren, dichtbij Parijs en de hoofdstad bereiken met dank aan de TER die je naar Montparnasse brengt binnen 35 minuten. Reserveer jouw parkeerplaats in Rambouilet door te kiezen voor de Gare-Séquoia parkeergarage op Parclick, Ga ervoor!

Kenmerken

 • Gegarandeerde parkeerplaats
 • Parkeergarage met maximale hoogte (1.9m)
 • Flexibel inrijden
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • 24-uurs service
 • Overdekt
 • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

2 rue de l’Embarcadère, 78120 Rambouillet, France
Bekijk de kaart

Instructies

VOOR UW AANKOMST: Neem contact op met de receptie tijdens de check-in uren 15mn voor uw aankomst om de aanwezigheid van een agent te verzekeren. BIJ AANKOMST: Haal een ticket bij de ingang en parkeer op een beschikbare plaats. Ga naar de receptie met uw Parclick voucher en ticket. Als het personeel niet aanwezig is tijdens de inchecktijden, tenzij er andere tijden zijn aangegeven op de receptie, belt u 06 82 61 01 91. OM UIT TE GAAN : Breng het ticket in dat u aan de receptie van de uitgangsterminal hebt gekregen.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage INDIGO Gare Séquoia-Rambouillet: Beoordelingen

4.0
Gebaseerd op 20 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
michel

Le personnel ne connaissait pas le fonctionnement de la réservation Parclick et il m'a donc fallut une heure pour obtenir mon ticket d'entrée/sortie. Le personnel était fort désagréable, impoli, et pas du tout professionnel.

Montse

Seguimos las indicaciones de llamar 15' antes. Nadie contestó. Hay que tener en cuenta que hay poco horario de atención con personal. Llamamos al teléfono de "incidencias" i acudieron de forma ràpida.

Dominique

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij INDIGO Gare Séquoia-Rambouillet

De meest geboekte parkings