Imagen 1

Parkeergarage INDIGO Claude Monet

Rue Guy de Maupassant, 12
4.5
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Als u op zoek bent naar een parkeerplaats in de Rueil-Malmaison, een parkeerplaats in de rue guy de maupassant en in de buurt van de kades van de Seine, dan hebben wij de oplossing voor u! Zoek niet verder, we hebben de perfecte parkeerplaats Indigo Claude Monet Rueil-Malmaison parkeergarage. Naast de ideale ligging van de 12 rue Guy de Maupassant - 92500 Rueil Malmaison, is deze openbare parkeergarage overdekt, bewaakt en 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend! Als u op doorreis bent en verblijft in het Ibis-budget Rueil-Malmaison (147 Boulevard National, 92500 Rueil-Malmaison), of in het Novotel Paris Rueil-Malmaison (21 Avenue Edouard Belin, 92500 Rueil-Malmaison), reserveer dan vooraf uw parkeerplaats bij Parclick in de Indigo Claude Monet parkeergarage in de rue Guy de Maupassant. U kunt gerust zijn, want uw voertuig wordt veilig geparkeerd voor de duur van uw verblijf. Als u een beetje honger heeft, laat u dan verleiden door de restaurants in de buurt van de Claude Monet parkeerplaats: het restaurant Chez LuLu - Le bistrot de Mamie (12 Place des Impressionnistes, 92500 Rueil-Malmaison), het restaurant Le Pays du Cèdre (26 Cours Ferdinand de Lesseps, 92500 Rueil-Malmaison), het restaurant Côté Italie (5 Place des Impressionnistes, 92500 Rueil-Malmaison), L'Impressionniste (13 Place des Impressionnistes, 92500 Rueil-Malmaison), of het restaurant Aux Arcades (4 Place de l'Europe, 92500 Rueil-Malmaison). Al deze adressen liggen op loopafstand van de rue Guy de Maupassant. Bent u in de buurt voor een zakelijke bijeenkomst of werkt u gewoon in de buurt? U moet weten dat de parking van Claude Monet, rue Guy de Maupassant, in de buurt ligt van vele bedrijven zoals FUCHS (83 Rue de l'Industrie, 92565 Rueil-Malmaison), Loxam Nanterre (2 Rue Lavoisier, 92000 Nanterre), Yacco (16 Rue Henri Sainte-Claire Deville), 92500 Rueil-Malmaison), Schneider Electric (35 Rue Joseph Monier, 92500 Rueil-Malmaison), PSA (7 Rue Henri Sainte-Claire Deville, 92500 Rueil-Malmaison), Tupperware France (20 Rue Paul Héroult, 92000 Nanterre). .. Handig! Zet uw auto af in de rue Guy de Maupassant op de parking van Claude Monet en haal wat frisse lucht. Op de Quai de Seine, in het Parc des Sports Michel Ricard (15 Rue Henri Sainte-Claire Deville, 92500 Rueil-Malmaison), het Parc des Impressionnistes (57 Rue de l'Industrie, 92500 Rueil-Malmaison) of in het Skatepark Rueil-Malmaison (2000, Rue Henri Sainte-Claire Deville, 92500 Rueil-Malmaison). U vindt ook het Centre Culturel Espace Renoir (27 Rue Guy de Maupassant, 92500 Rueil-Malmaison) op enkele minuten van de parkeergarage in de Rue Guy de Maupassant. Vanaf de parkeergarage Claude Monet in de rue Guy de Maupassant kunt u gemakkelijk het busstation Claude Monet bereiken, waar u de lijn 367 kunt nemen. Wacht dus niet langer en reserveer uw parkeerplaats online op de Indigo Claude Monet parkeergarage bij Parclick! :)

Kenmerken

  • Parkeergarage met maximale hoogte (1.9m)
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Rue Guy de Maupassant 12
Bekijk de kaart

Instructies

ALS JE AANKOMT:Bij aankomst op de parkeerplaats, presenteer u bij de slagboom.

Neem het ticket niet mee.: uw nummerplaat wordt automatisch

gescand en herkend, dan gaat de deur open zonder enige actie van uw kant.In geval van een storing kunt u contact opnemen met onze assistentiedienst op afstand via de intercom.NAAR DE UITSLUITING: Ga bij terugkomst op de parking binnen via een van de voetgangersingangen die uitgerust zijn met een digitale code. Voer de code in die u in het boekingsformulier of in de bevestigingsmail vindt. Als het voertuig is opgehaald, meldt u zich dan voor de slagboom bij de uitgang. Uw kenteken wordt op dezelfde manier herkend als bij de ingang en de slagboom opent zonder dat u iets hoeft te doen.TOEGANG VOOR VOETGANGERS: Gebruik de toegangscode die op de parkeervoucher staat vermeld.BELANGRIJK: u kunt tot een uur voor het tijdstip van uw reservering toegang krijgen tot de parkeergarage. Buiten dit bereik wordt automatisch extra tijd in rekening gebracht (of u nu aankomt of vertrekt, voor of na de uren die in uw reservering zijn aangegeven), afhankelijk van de lokale tarieven die de parkeergarage op dat moment beheert. In dat geval ontvangt u aan het einde van uw reservering de kwitantie die overeenkomt met deze extra tijd.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage INDIGO Claude Monet: Beoordelingen

4.5
Gebaseerd op 3 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Claude

C'est juste ce qu'il nous fallait : aucun problème, à recommander.

Barbara

Olivier

Best beoordeelde parkeergarages in Rueil Malmaison

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij INDIGO Claude Monet

De meest geboekte parkings