Imagen 1
Imagen 2

Parkeergarage San Agustín Centro PARKIA

Plaça de Sant Agustí,
4.3
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

De parkeergarage PARKIA San Agustín Centro bevindt zich in de stad Valencia, meer bepaald op het Plaza San Agustín. De parkeergarage San Agustín heeft een bevoorrechte ligging voor zowel toeristen als inwoners van het gebied, want het ligt aan een van de randen van het historische centrum. Het is ook zeer goed verbonden met het openbaar vervoer van de stad. Op slechts 3 minuten lopen ligt de metrohalte Xátiva, die wordt bediend door de lijnen 5, 9 en 3. Iets verderop ligt de gelijknamige bushalte, die door twaalf lijnen wordt bediend. Vanaf deze locatie kunt u door het hele stadscentrum lopen en de Santo Cáliz in de kathedraal, de Basílica de la Vírgen de los Desamparados en de Centrale Markt, toeristische attracties, bezoeken. U kunt genieten van typisch Valenciaans snoepgoed zoals warme chocolademelk met beignets of een heerlijke horchata met fartons. Zelfs voor locals kan het een goede optie zijn om te parkeren, want er zijn nauwelijks gratis parkeerplaatsen in het centrum, dus vanaf hier kunt u bijna het hele centrum te voet bereiken. Deze parkeergarage San Agustín Valencia is een overdekte parkeergarage van de Parkia-groep. Het grote voordeel van deze parkeergarage is dat ze 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend is, zodat u geen tijdsproblemen krijgt met uw boekingen. De parkeergarage San Agustín Centro beschikt over gereserveerde plaatsen voor personen met beperkte mobiliteit en een gesloten videobewakingssysteem zodat de voertuigen in de parkeergarage volledig worden bewaakt. De tarieven variëren van één dag tot een hele maand, en tijdens uw verblijf kunt u de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als u wilt. U hoeft alleen maar de aanwijzingen bij uw reservering te volgen.

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (2.1m)
  • Flexibel inrijden
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Carrer de Xàtiva 1
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ AANKOMST: Ga de parkeerplaats op. DE TOEGANGSHEK OPENEN: Stop voor de slagboom. De nummerplaatlezer herkent uw voertuig en de slagboom gaat automatisch open zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Parkeer op een vrije plaats. ALS DE SLEUTEL NIET OPEN GAAT: Neem het ticket en valideer het bij het controlehokje. Om uit te stappen: Stop voor de slagboom. De nummerplaatlezer herkent uw voertuig en de slagboom gaat automatisch open zonder dat u op een knop hoeft te drukken. ALS UW PAS ONBEPERKT IN EN UIT KAN: Volg dezelfde procedure als hierboven om in en uit te rijden. ALS ER GEEN PERSONEEL IS: Gebruik de intercom.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage San Agustín Centro PARKIA: Beoordelingen

4.3
Gebaseerd op 48 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
ALVARO EZEQUIEL

M Esther

Me gustó el sistema de reserva durante jornada de 1/2 dia a buen precio.

Francisco

Experiencia muy buena, recomendable

Best beoordeelde parkeergarages in Valencia

De meest geboekte parkings