SE A PORTA ESTIVER FECHADA, UTILIZE O SEU NÚMERO DE TELEFONE REGISTADO PARA LIGAR PARA O NÚMERO DE TELEFONE QUE CONSTA DO SEU VOUCHER PARA ABRIR A PORTA.

Imagen 1

Parkeergarage Ave Estació de Sants - Béjar 91

Carrer de Béjar, 91
4.2
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Ben je een toerist? Deze parkeerplaats ligt in de ZBE-zone van Barcelona. Klik voor meer informatie over de ZBE in Barcelona op Hoe te parkeren in Barcelona's ZBE.
Whether you're going to catch the metro to go to work or if you're going on vacation, it's much more convenient to park close to Barcelona Sants Station to save time! Thanks to the car park Ave Estació de Sants - Béjar 91, you'll be just a 5 minute walk from the Sants Station. :) This car park is also close the Tarragona metro stop, in case that's what you're looking for. On the other hand, in this covered car park in Barcelona you can park near Plaza Espanya, Las Arenas shopping center, and Fira in Montjüic. With the car park Ave Estació de Sants - Béjar 91, you can take advantage of a covered, monitored, 24 hour car park in Barcelona with monthly tickets for both cars and motorbikes. :)

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (2.2m)
  • Flexibel inrijden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Carrer de Béjar 91
Bekijk de kaart

Instructies

VOOR UW AANKOMST BELANGRIJK: Verifieer uw registratienummer van waaruit u moet bellen naar het nummer dat op de voucher staat vermeld en de poort gaat automatisch open.

BIJ AANKOMST: Parkeer, eenmaal binnen, op de bovenste verdieping op een vrije plaats die is aangegeven met ORANJE SIGNATEN. Om te voet uit te stappen gebruikt u de voetgangersdeur naast de deur van het voertuig.

INKOMEN EN UITKOMEN TE VOETEN: Zowel om de parking te voet of met de auto te betreden als om deze te verlaten met het voertuig moet u het telefoonnummer bellen dat aangeduid is voor het openen van de poort.

VOOR ABONNEMENTHOUDERS: Abonnementen op deze parkeerplaats zijn 6 maanden geldig. U moet de toegangskaart ophalen bij Garage Mesica aan de Gran Vía Avenue 1121 van maandag tot vrijdag van 7.00 tot 22.00 uur en 5€ betalen voor de afgifte van de kaart. Met deze kaart kunt u de parkeerplaats betreden en verlaten, en aan het einde van de abonnementsperiode hoeft u de kaart niet terug te geven.

TE BETALEN VOOR EXTRA PARKEERTIJD: U dient een nieuwe reservering te maken na het moment van uw reservering.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Ave Estació de Sants - Béjar 91: Beoordelingen

4.2
Gebaseerd op 90 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
David

LUCAS

ANGEL

En lo personal no puntuó ya que no tuve tratos con nadie pero todo muy bien, gracias

Best beoordeelde parkeergarages in Barcelona

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij Ave Estació de Sants - Béjar 91

De meest geboekte parkings