Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3
Imagen 4
Imagen 5
Imagen 6
Imagen 7
Imagen 8
Imagen 9

Parkeergarage Diagonal 640 Copark

Carrer d'Agustina Saragossa, 2
5.0

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

De parkeergarage Diagonal 640 Copark ligt in een centraal gedeelte van de stad. Ze ligt aan de Avenida Diagonal, een van de belangrijkste en drukste lanen van de stad. Deze parking behoort tot de COPARK groep. De Avenida Diagonal is een brede en ruime laan die de stad diagonaal doorkruist, vandaar de naam, en die verschillende wijken en winkelgebieden met elkaar verbindt. Het staat bekend om de aanwezigheid van een groot aantal bedrijfsgebouwen, winkelcentra, restaurants, hotels en andere bezienswaardigheden. Dit gebied is erg druk. De parkeerplaats ligt op 5 minuten van het winkelcentrum L'Illa Diagonal en op 3 minuten van de EU Business School. Het is ook 5 minuten lopen naar het zwembad en de sporttuinen en 7 minuten lopen naar het ziekenhuis van Barcelona. Het gebied is zeer toegankelijk in termen van openbaar vervoer. In de buurt van het gebouw zijn er bushaltes en metrostations die mobiliteit naar andere delen van de stad vergemakkelijken. Bovendien, als u zich met de auto wilt verplaatsen, is de Avenida Diagonal een belangrijke weg die aansluit op andere hoofdwegen. Er zijn ook groene gebieden en parken in de buurt, waar u kunt genieten van een moment van rust te midden van de drukte van de stad. De parkeergarage is overdekt en heeft een bewakingsdienst. Hij is 24 uur per dag geopend, elke dag van de week, ook op feestdagen. Er zijn ook enkele plaatsen gereserveerd voor personen met beperkte mobiliteit en dus een lift, evenals oplaadpunten voor elektrische auto's. De tarieven variëren van een dag tot een maand. Ze hebben multipas-passen, wat betekent dat u tijdens de periode van uw reservering zo vaak als u wilt de parkeerplaats op en af kunt. In het hoogseizoen en het hele jaar door is deze parkeerplaats vol, dus mis het niet en reserveer nu!

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (2.1m)
  • Flexibel inrijden
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Carrer d'Agustina Saragossa 2
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ AANKOMST: neem het ticket. Parkeer op een vrije parkeerplaats. Ga naar het controlehokje met uw Parclick-reservering en ticket. Als er geen personeel is, bel dan de intercom. UITGANG: volg de instructies van het personeel. ALS UW PAS ONBEPERKT IN- EN UITLAAT: volg de instructies van het personeel.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Diagonal 640 Copark: Beoordelingen

5.0
Gebaseerd op 1 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Jose Luis

Parking en zona Diagonal que ofrece muchas posibilidades.

Best beoordeelde parkeergarages in Barcelona

De meest geboekte parkings