MEER INFORMATIE OVER DE ZBE IN BARCELONA IN HET GEDEELTE “WIJ HELPEN U”.

Imagen 1
Imagen 2

Parkeergarage El Born PARKIA

Plaça Comercial, 1, 08003 Barcelona, España
4.3
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Ben je een toerist? Deze parkeerplaats ligt in de ZBE-zone van Barcelona. Klik voor meer informatie over de ZBE in Barcelona op Hoe te parkeren in Barcelona's ZBE.

Parkeren in Barcelona op het Plaça Comercial, op ongeveer 300 meter van het Museu de la Xocolata, het Museu Picasso de Barcelona en de Basílica de Santa Maria del Mar. Op slechts 300 meter van de parkeerplaats El Born ligt het Parc de la Ciutadella, waar u het Parlament de Catalunya, het Plaça de Joan Fiveller en verschillende monumenten zoals de Monumentale Waterval of L'estàtua eqüestre del General Prim vindt. Het Parc de la Ciutadella is ook de thuisbasis van de dierentuin van Barcelona, dus u kunt genieten van een dag omringd door natuur en wilde dieren als u parkeert in El Born.

Het Museu d'Història de Catalunya, de kathedraal van Barcelona, het Palau de la Música Catalana of het Plaça de Sant Jaume, waar u het Palau de la Generalitat de Catalunya vindt, zijn enkele van de plaatsen die de parkeerplaats El Born omringen, op ongeveer 10 minuten afstand, evenals de emblematische Arc de Triumf van Barcelona. Parkeren in Barcelona is veel gemakkelijker dankzij parkeergarage El Born, omdat het op minder dan 300 meter van het Estació de França (ook bekend als het Estación de Francia) ligt, waardoor u uw auto veilig geparkeerd kunt laten staan en de stad Barcelona zonder problemen met het openbaar vervoer kunt leren kennen.

Het Estació de França wordt bediend door regionale en middellangeafstandslijnen vanuit Catalonië en andere langeafstandsdiensten naar Valencia en Alicante. Met de parkeerplaats El Born heeft u ook de mogelijkheid om te parkeren bij de haven van Barcelona, die op 10 minuten loopafstand ligt en waar u op een andere manier van de stad Barcelona kunt genieten. Op ongeveer 15 minuten van El Born kunt u het Barceloneta Park, het Plaça de Catalunya, de Basiliek van Santa Maria del Pi, het Gran Teatre del Liceu, het Güell Paleis of L'Aquàrium, gelegen in de Moll d'Espanya van de Port Vell, bezoeken. Andere bezienswaardigheden zijn: La Boqueria Markt, Les Rambles, de Mirador de Colom, het Wassenbeeldenmuseum en het Hospital del Mar.

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (2.1m)
  • Flexibel inrijden
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Plaça Comercial, 1, 08003 Barcelona, España
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ AANKOMST: Rij de parkeergarage in. OM DE SLAGBOOM TE OPENEN: Stop en de kentekenlezer herkent uw voertuig. Parkeer op een willekeurige vrije plaats. ALS DE SLAGBOOM NIET OPENT: Neem indien mogelijk een ticket of gebruik anders de intercom. Als u een ticket hebt genomen, moet u naar het controlehokje gaan om uw reservering te valideren. BIJ HET UITRIJDEN: Stop en de kentekenlezer herkent uw voertuig. ALS UW BOEKING ONGELIMITEERD IN- EN UITRIJDEN TOESTAAT: Volg dezelfde procedure zoals hiervoor beschreven voor het in- en uitrijden. Als je de verblijfsduur hebt overschreden: het teveel betaalde wordt berekend tegen de prijs van het parkeergeld bij de pinautomaat.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage El Born PARKIA: Beoordelingen

4.3
Gebaseerd op 135 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
SONIA

Santi

Marco

Best beoordeelde parkeergarages in Barcelona

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij El Born PARKIA

De meest geboekte parkings