Imagen 1
Imagen 2

Parkeergarage NN Vía Augusta

Via Augusta, 349-355
4.4
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Om uw auto in het hart van Sarrià achter te laten, hebt u alleen een goed gelegen parkeergarage nodig, zoals de Parking NN Vía Augusta, bijvoorbeeld. Door zijn ligging is het bereikbaar vanaf de Ronda de Dalt en is het zeer goed verbonden met het stadscentrum. De directe verbinding met de Diagonal, maakt deze parkeerplaats in Via Augusta perfect om dicht bij het meest commerciële gebied te zijn en tegelijkertijd in het hart van de Sarrià buurt te zijn. U kunt uw auto achterlaten in deze parkeergarage in Sarrià de Núñez y Navarro en overal in de buurt lopen of zonder problemen met het openbaar vervoer naar het centrum komen. Deze parkeerplaats aan de Vía Augusta ligt tussen de straten Margenat en Dolors Monserdà, dus naast het Sàrria Theater en op slechts 5 minuten lopen van de treinhalte Reina Elisenda. Deze halte is verbonden met Plaça Catalunya als u het openbaar vervoer wilt gebruiken om in het meest centrale deel van Barcelona te komen. Vlakbij deze parkeerplaats in Sàrria, vindt u de Mi Tres Torres-kliniek in Barcelona. Als u een goed geprijsde parkeerplaats nodig heeft op 10 minuten van de kliniek, reserveer dan uw plaats op de parkeerplaats NN Vía Augusta! In de buurt van deze parkeerplaats aan de Vía Augusta vindt u ook het Parc de Joan Raventós en verschillende educatieve centra. Deze parkeerplaats in Sàrria ligt op enkele minuten van de Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi-school, de Col-legi Sant Marc de Barcelona, de Sagrat Cor de Sarrià, de Carles Ribas-school en het Institut Químic de Sarrià. Dus als u bij een van hen werkt of in de buurt moet parkeren, is de parkeergarage NN Vía Augusta een voordelige optie om uw auto in een overdekte parkeergarage achter te laten. Als u via Parclick uw plaats op deze parkeerplaats aan de Vía Augusta reserveert, hebt u bovendien een gegarandeerde parkeerplaats en verspilt u geen minuut. Als u de dag in deze buurt gaat doorbrengen, zijn er ook verschillende restaurants in de buurt, zodat u uw auto niet hoeft te verplaatsen om te eten, aangezien u een breed scala aan restaurants kunt vinden in de buurt van de parkeerplaats Vía Augusta. Wat uw plan ook is, er zijn verschillende soorten producten beschikbaar in de parkeergarage Vía Augusta, zodat u altijd tegen de beste prijs kunt parkeren in de buurt van Sàrria. Download de Parclick-app en beheer uw reserveringen vanaf uw mobiele telefoon, krijg snel toegang tot de parkeergarage en profiteer van de promoties en kortingen. Reserveer in de parkeergarage NN Vía Augusta en u heeft gegarandeerd een parkeerplaats!

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (1.9m)
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Via Augusta 349
Bekijk de kaart

Instructies

TO OPEN THE BARRIER: Stop in front of the barrier. The number plate reader will recognise your vehicle and the barrier will open automatically without pressing any button. Park in any free space. IF THE BARRIER DOES NOT OPEN: Ring the intercom and give your Parclick reservation details. TO EXIT: Stop in front of the barrier. The number plate reader will recognise your vehicle and the barrier will open automatically without pressing any button. IF YOUR BOOKING ALLOWS UNLIMITED ENTRANCE AND EXIT: Follow the same process previously indicated to enter and exit.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage NN Vía Augusta: Beoordelingen

4.4
Gebaseerd op 64 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
FLORENCE

L'immatriculation de ma voiture n'a jamais été reconnue, il a fallu que j'appelle au guichet à chaque entrée et sortie pour la donner oralement.

Claudia

Sandra

Buena accesibilidad y plazas anchas.

Best beoordeelde parkeergarages in Barcelona

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij NN Vía Augusta

De meest geboekte parkings