Imagen 1
Imagen 2

Parkeergarage Park and Fly Barcelona

Autovía de Castelledefels C31, Km 187,100
4.3

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

U gaat op reis en u heeft een goedkope parkeerplaats nodig op het vliegveld van El Prat, want de Park and Fly parkeerplaats in Barcelona staat tot uw beschikking. Met de shuttleservice kunt u in de buurt van de luchthaven van Barcelona parkeren en met Park and Fly's gratis vervoer naar El Prat reizen. Het maakt niet uit of u naar T1, T2 of T3 moet, want deze goedkope parkeergarage op de luchthaven van Barcelona bedient alle terminals. Dus als je een goedkope parkeerplaats met ophaalservice nodig hebt in El Prat, heb je al een plekje om je auto te laten staan op de luchthaven van Barcelona. Als je denkt aan Park and Fly prijzen, maak je dan geen zorgen, deze goedkope parking op de luchthaven van Barcelona zal je favoriete optie worden om te parkeren in El Prat. Ondanks het feit dat het niet een van de parkeergarages op de luchthaven van Barcelona is, zal het gemak van de shuttleservice van deze goedkope parkeergarage u in staat stellen om in 5 minuten naar El Prat te gaan en te besparen. Park and Fly's goedkope parkeergarage zal uw bondgenoot zijn voor zowel korte als lange verblijven en de terugreis zal zeer comfortabel zijn omdat u alleen maar contact hoeft op te nemen met de parkeergarage en de shuttle zal wachten om u terug te brengen naar deze goedkope parkeergarage in El Prat. Bovendien hoeft u niet in de Prat te gaan om uw auto te verlaten, u hoeft alleen maar naar deze parkeerplaats te gaan. Op uw reserveringsvoucher ziet u hoe u naar Park and Fly Barcelona kunt komen en als daar alles klaar is, staat uw auto veilig op een goedkope parkeerplaats op het vliegveld. Zoals u kunt zien, is uw zoektocht naar een goedkope parkeerplaats op de luchthaven van El Prat klaar. Reserveer uw plaats in Park and Fly Barcelona met Parclick en laten we gaan!

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • 24-uurs service
  • Het is noodzakelijk om de sleutels
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Camí dels Llanossos, 322
Bekijk de kaart

Instructies

Voor het begin van jouw reis

Zodra u uw reservering bij Parclick heeft gemaakt, moet u de parkeergarage bellen om een plaats te reserveren op de bus/shuttle die u naar de terminal zal brengen. (T1: +34 656 935 816 // T2: +34 670 845 372)

Kom op tijd aan op de parkeerplaats alsjeblieft. Houdt rekening met inchecken. Vanaf waar je parkeert, lever bewijs voor jouw boeking en neem de bus naar het vliegveld, dit duurt ongeveer 5 Minuten

Bij aankomst is er een inspectie van jouw voertuig.

Parkeer de auto en ga naar de klantenservice om jouw boeking te valideren.

Locatie van de klantenservice: De bedieningscabine bevindt zich aan de ingang van de parkeerplaats.

Na jouw reis

Nadat je je bagage hebt verzameld, bel je de parkeerplaats om het ophalen te regelen. Tijdens dit gesprek zal iemand je het ontmoetingspunt bij de luchthaventerminal bevestigen. Het telefoonnummer van de parkeerplaats wordt verstrekt zodra de reservering is gemaakt.

Op de terugweg is het ontmoetingspunt in T1 de G Shuttle parkeergarage, Op de terugweg is het ontmoetingspunt in T2 de Shuttle-parkeerplaats.

Verdere Informatie

Call the car park when you're arriving at the meeting point.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Park and Fly Barcelona: Beoordelingen

4.3
Gebaseerd op 107 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
SEBASTIEN

Cela fait deux fois que je viens sur ce parking pour prendre l’avion à Barcelone, le parking est proche de l’aéroport, et tout s’est bien passé les deux fois. Pour ma part, j’y retournerai. Temps d’attente très court pour être déposé ou récupéré. Prix bas

Marta

abdelmajid

Best beoordeelde parkeergarages in Barcelona

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij Park and Fly Barcelona

De meest geboekte parkings