MEER INFORMATIE OVER DE ZBE IN BARCELONA IN HET GEDEELTE “WIJ HELPEN U”.

Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3
Imagen 4
Imagen 5

Parkeergarage Roger de Flor - Sagrada Familia

Carrer de Roger de Flor, 200
3.9
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Ben je een toerist? Deze parkeerplaats ligt in de ZBE-zone van Barcelona. Klik voor meer informatie over de ZBE in Barcelona op Hoe te parkeren in Barcelona's ZBE.
Bent u op zoek naar een parkeerplaats in de buurt van de Sagrada Familia en kunt u geen parkeerplaats in het centrum vinden? Nu brengen we u een van de dichtstbijzijnde opties bij het meest emblematische monument van Barcelona, de Roger de Flor- Sagrada Familia parkeergarage, gelegen aan de Carrer de Roger de Flor zelf. Het ligt tussen de metrohaltes Monumental en Verdager in het hart van de wijk Eixample in Barcelona. Twee straten verderop sluit het aan op de Avenida Diagonal. De Sagrada Familia ligt op slechts 5 minuten lopen van de parkeerplaats. Er tegenover ligt het Plaça de Gaudí, ook bekend vanwege de nabijheid van de kathedraal. Het CaixaForum Macaya is ook heel dichtbij. Aan dezelfde Diagonal Avenue vindt u een paar meter verderop Casa de les Punxe en Casa Milà. In de tegenovergestelde richting ligt L'Auditori op 15 minuten afstand, met verschillende concertzalen waar u kunt genieten van de beste symfonische orkesten, het Monumental of het Teatre Nacional de Catalunya zijn ook heel dichtbij en waar muzikale en sportieve evenementen en circusvoorstellingen worden gehouden. In dit gebied zijn er talrijke toeristische attracties en interessante plaatsen die de moeite waard zijn. Het Estació del Nord, het busstation van Barcelona, ligt ook op 15 minuten afstand als u andere steden in Catalonië wilt bezoeken. Het grote voordeel van de parkeergarage Roger de Flor, afgezien van de ligging, is dat deze 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend is. Het heeft ook een bewakingsdienst en de tarieven zijn vanaf één dag met multi-pas passen, wat betekent dat u gedurende de tijd van uw reservering zo vaak als u wilt de parkeerplaats in en uit kunt. Reserveer nu en verspil geen tijd met ronddwalen in Barcelona zonder een parkeerplaats te vinden.

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (2.2m)
  • Flexibel inrijden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Carrer de Roger de Flor, 200
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ AANKOMST: Ga de parkeerplaats op.

Om de slagboom te openen: Stop voor de slagboom. De nummerplaatlezer herkent uw voertuig en de slagboom gaat automatisch open zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Parkeer op een vrije plaats.

ALS DE SLUITING NIET OPEN GAAT: bel de 24u intercom met uw nummerplaat.

Om uit te stappen: stop voor de slagboom. De nummerplaatlezer herkent uw voertuig en de slagboom gaat automatisch open zonder dat u op een knop hoeft te drukken.

ALS UW PAS ONBEPERKT IN EN UIT MAG: Volg dezelfde procedure als hierboven om in en uit te rijden.

Als u uw verblijfsduur heeft overschreden: ga naar de geldautomaat en geef uw kenteken op om het teveel betaalde met een creditcard te betalen. Het eigen risico wordt berekend tegen het parkeertarief.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Roger de Flor - Sagrada Familia: Beoordelingen

3.9
Gebaseerd op 18 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Elena

Eduard

Fàcil entrada i sortida. Les places no estan marcades, per tant l'espai depèn de la quantitat de cotxes que hi ha. Bon lloc per aparcar a bon preu per la zona on està.

Susana

Best beoordeelde parkeergarages in Barcelona

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij Roger de Flor - Sagrada Familia

De meest geboekte parkings