MEER INFORMATIE OVER DE ZBE IN BARCELONA IN HET GEDEELTE “WIJ HELPEN U”.

Imagen 1

Parkeergarage Ronda del Guinardó – Sardenya

Ronda del Guinardó, 38
3.2
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Ben je een toerist? Deze parkeerplaats ligt in de ZBE-zone van Barcelona. Klik voor meer informatie over de ZBE in Barcelona op Hoe te parkeren in Barcelona's ZBE.
De wijk Ronda del Guinardó ligt in de wijk Horta-Guinardó in Barcelona. Het is een woonwijk die een combinatie biedt van rust en stedelijke voorzieningen. Als u op zoek bent naar een veilige parkeerplaats voor uw auto op de parkeerplaats Ronda del Guinardó-Sardeya, dan bieden wij u de oplossing. Het gebied biedt een interessante mix van groen, architectonisch erfgoed en stedelijke diensten, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen of te bezoeken. Tot de opvallende gebieden behoort het Sant Pau-ziekenhuis, op 3 minuten loopafstand, een modernistisch gebouw dat een van de meest opvallende voorbeelden is van de architect Lluís Domènech i Montaner. Het werd door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed en is een emblematische plek in de stad. De Mercat del Guinardó biedt een gevarieerde selectie verse producten, van fruit en groenten tot vis en vlees. Op 13 minuten afstand ligt het Casa de les Altures, een culturele ruimte waar tijdelijke tentoonstellingen en activiteiten plaatsvinden die verband houden met kunst en cultuur. Het is een bezoek waard als u geïnteresseerd bent in het leren kennen van de lokale culturele scene. Als u zin ​​heeft in een wandeling door de omgeving, vindt u de Doctor Pla i Armengol-tuinen of Parque de las Aguas op 13 minuten afstand. Iets verderop ligt het Guinardó Park, op 20 minuten lopen. Dit is een prachtig park gelegen op een heuvel, vanwaar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over Barcelona. Het heeft kinderspeelplaatsen, grote groene zones en paden om te wandelen of te sporten. De parkeerplaats Ronda del Guinardó-Sardeya. Het is een overdekte parkeerplaats met veiligheidsdienst en plaatsen gereserveerd voor mensen met beperkte mobiliteit. Bovendien zijn de tarieven vanaf één dag en beschikt de auto over multipasses, waardoor u zo vaak de parkeerplaats kunt betreden en verlaten als u wilt. De parkeerplaats is 24 uur per jaar geopend. Reserveer nu uw plaats bij Parclick en geniet van al zijn voordelen.

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (2.15m)
  • Flexibel inrijden
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Ronda del Guinardó 38
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ AANKOMST: Ga de parkeerplaats op.

Om de slagboom te openen: Stop voor de slagboom. De nummerplaatlezer herkent uw voertuig en de slagboom gaat automatisch open zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Parkeer op een vrije plaats.

ALS DE SLUITING NIET OPEN GAAT: bel de 24u intercom met uw nummerplaat.

Om uit te stappen: stop voor de slagboom. De nummerplaatlezer herkent uw voertuig en de slagboom gaat automatisch open zonder dat u op een knop hoeft te drukken.

ALS UW PAS ONBEPERKT IN EN UIT MAG: Volg dezelfde procedure als hierboven om in en uit te rijden.

Als u uw verblijfsduur heeft overschreden: ga naar de geldautomaat en geef uw kenteken op om het teveel betaalde met een creditcard te betalen. Het eigen risico wordt berekend tegen het parkeertarief.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Ronda del Guinardó – Sardenya: Beoordelingen

3.2
Gebaseerd op 6 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
JOSE

Le parking est petit avec très peu de places. Très difficile de manœuvrer. Il y a deux accès et lorsque nous sommes arrivés la barrière ne s'ouvrait pas. Il fallu appeler au guichet mais la personne ne parlait que catalan et pas espagnol ni anglais !

Caroline

Personnel inexistant. Les places de stationnement sont très,très difficiles d'accès. Je ne conseillerai pas ce parking.

Zé Adrián

Best beoordeelde parkeergarages in Barcelona

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij Ronda del Guinardó – Sardenya

De meest geboekte parkings