MEER INFORMATIE OVER DE ZBE IN BARCELONA IN HET GEDEELTE “WIJ HELPEN U”.

Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3

Parkeergarage Villarroel - Sant Antoni

Carrer de Villarroel, 15
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Ben je een toerist? Deze parkeerplaats ligt in de ZBE-zone van Barcelona. Klik voor meer informatie over de ZBE in Barcelona op Hoe te parkeren in Barcelona's ZBE.
Bent u op zoek naar een parkeerplaats in de omgeving van Sant Antoni? Bij Parclick raden wij u aan uw auto op een nabijgelegen parkeerplaats te laten staan, zodat u niet gek wordt op zoek naar een parkeerplaats. De parkeergarage Villarroel-Sant Antoni heeft een uitstekende ligging, deze is gelegen aan de Carrer de Villarroel, 15. Deze wijk staat bekend om zijn modernistische architectuur, met brede straten en blokken met karakteristieke gebouwen. De buurt zelf is levendig en divers, met een mix van lokale bewoners en toeristen. De Mercat de Sant Antoni ligt op 5 minuten van deze parkeerplaats. In dezelfde straat bereikt u het Villarroel Theater in ongeveer 8 minuten. Vanaf dit punt kunt u de meeste van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden in minder dan 15 minuten bereiken, zoals de gebouwen van Gaudí, Casa Batlló of La Pedrera (Casa Milà), terwijl u langs de Passeig de Gràcia wandelt. Aankomst op Plaça Catalunya, het centrale plein van Barcelona, ​​waar veel belangrijke straten samenkomen en het startpunt is van verschillende bus- en metroroutes en vergeet niet te eindigen op La Rambla. De parkeergarage Villarroel – San Antoni is via verschillende metro- en buslijnen zeer goed verbonden met de rest van de stad. Het dichtstbijzijnde metrostation is Urgell (L1 - Rode lijn), op een paar minuten lopen. Ook de stations Sant Antoni (L2 - Lilac Line) en Universitat (L1 - Red Line en L2 - Lilac Line) zijn vlakbij, waardoor de toegang vanuit verschillende punten van de stad wordt vergemakkelijkt. De parkeerplaats is overdekt en 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend. Het heeft een bewakingsdienst, zodat uw auto hier volkomen veilig blijft. Het heeft multipass-passen, wat betekent dat u de parkeerplaats zo vaak als u nodig hebt kunt betreden en verlaten. Boek nu bij Parclick en mis uw plaats niet.

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (2m)
  • Flexibel inrijden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Carrer de Villarroel 13
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ AANKOMST: Ga de parkeerplaats op.

Om de slagboom te openen: Stop voor de slagboom. De nummerplaatlezer herkent uw voertuig en de slagboom gaat automatisch open zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Parkeer op een vrije plaats.

ALS DE SLUITING NIET OPEN GAAT: bel de 24u intercom met uw nummerplaat.

Om uit te stappen: stop voor de slagboom. De nummerplaatlezer herkent uw voertuig en de slagboom gaat automatisch open zonder dat u op een knop hoeft te drukken.

ALS UW PAS ONBEPERKT IN EN UIT MAG: Volg dezelfde procedure als hierboven om in en uit te rijden.

Als u uw verblijfsduur heeft overschreden: ga naar de geldautomaat en geef uw kenteken op om het teveel betaalde met een creditcard te betalen. Het eigen risico wordt berekend tegen het parkeertarief.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Best beoordeelde parkeergarages in Barcelona

De meest geboekte parkings