Imagen 1
Imagen 2

Parkeergarage Q-Park Hôtel de Ville Boulogne Billancourt

Avenue André Morizet, 24 bis
3.4
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Optimaliseer uw tijd door uw plek te reserveren in de parkeergarage Q-Park - Hôtel de Ville - Boulogne Billancourt . Ideaal gelegen in Boulogne Billancourt, biedt deze parkeergarage gemakkelijke toegang te voet tot verschillende bezienswaardigheden in de stad. Of u nu het Stadhuis van Boulogne Billancourt wilt verkennen, een concert wilt bijwonen in het Théâtre de l'Ouest Parisien of wilt genieten van een wandeling in het Billancourt Park, deze parkeergarage biedt een handige oplossing. Op slechts een steenworp afstand vindt u ook attracties zoals het Museum van de Jaren '30, een expositieruimte over de Art Déco, en de oevers van de Seine voor een aangename wandeling langs het water. Na uw activiteiten kunt u de cafés en restaurants in de buurt verkennen of ontspannen in een van de nabijgelegen groene ruimtes. Kies het pakket dat bij uw behoeften past voor uw bezoek aan Boulogne Billancourt en reserveer nu op Parclick, waarbij u uw aankomstdatum en -tijd aangeeft! De online betaling is veilig, dus aarzel niet om te reserveren. Het is zo eenvoudig!

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (1.9m)
  • Flexibel inrijden
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Avenue André Morizet 24 bis
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ AANKOMST: Rij de parkeergarage in.
OM DE BARRIERE TE OPENEN: Benader de slagboom. De nummerplaatherkenner zal uw voertuig herkennen en de slagboom opent automatisch zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Parkeer op een beschikbare plek.
ALS DE BARRIERE NIET OPENT: GEBRUIK DE QR-CODE UIT UW BEVESTIGINGSMAIL: Als de lezer uw nummerplaat niet herkent, houd dan de QR-code voor de lezer. Als dit nog steeds niet werkt, bel dan direct naar de intercom. Laad uw QR-code van tevoren, afhankelijk van de netwerkdekking, in de parkeergarage.
OM TE VERTREKKEN: Benader de slagboom. De nummerplaatherkenner zal uw voertuig herkennen, en de slagboom opent automatisch zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Als de nummerplaatlezing niet werkt, scan dan de QR-code bij de uitgangsterminal.
VOETGANGERS TOEGANG: Als de parkeerplaats toegang heeft voor voetgangers, open dan de deur of slagboom met de code of QR-CODE die beschikbaar is in uw reservering. De reservering staat altijd meerdere in- en uitgangen toe.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Q-Park Hôtel de Ville Boulogne Billancourt: Beoordelingen

3.4
Gebaseerd op 11 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
alain

Reconnaissance de la plaque très pratique

Vincent

Le parking était tout à fait visible mais au niveau de l'accessibilité le couloir d'accès à l'entrée est étroit et ça passe juste. Le parking est bien localisé et nous a bien arrangé. Système de lecture de plaque au point.

Stéphanie

Je n'ai croisé aucun personnel. C'est la Police qui nous a indiqué l'entrée du Parking piéton pour récupérer la voiture. Le QRcode ne fonctionnait pas pour rentrer dans le parking au retour, c'est une personne avec son ticket qui nous a ouvert.

Best beoordeelde parkeergarages in Boulogne-Billancourt

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij Q-Park Hôtel de Ville Boulogne Billancourt

De meest geboekte parkings