Imagen 1
Valet parkeerservice

Parkeergarage Blue Valet - Aéroport de Nice Côte d'Azur (NCE)

Nice, 06200 France
4.7

Reserveringsgegevens

Openingstijden

Maandag
 • 04:30 - 23:30
Dinsdag
 • 04:30 - 23:30
Woensdag
 • 04:30 - 23:30
Donderdag
 • 04:30 - 23:30
Vrijdag
 • 04:30 - 23:30
Zaterdag
 • 04:30 - 23:30
Zondag
 • 04:30 - 23:30

Details

Blue Valet heeft een sanitair protocol opgesteld om haar gebruikers een volledig veilige service te garanderen. Op de dag van uw aankomst zal een valet uitgerust met een masker u opwachten om uw voertuig op te halen, met respect voor de veiligheidsafstand zoals bepaald door de gezondheidsautoriteiten. Bij aankomst in het depot haalt u uw ticket op, geeft u uw toegewezen bediende aan en laat u de sleutels van het voertuig op de bestuurdersplaats achter. Laat het ticket dat u aan de ingang heeft opgehaald achter op een zichtbare plaats op de voorruit. Op enkele uitzonderingen na zorgen wij niet voor uw bagage. Op de dag van uw terugkeer zal de valet alle contactpunten van uw voertuig reinigen en desinfecteren: het stuur, de richtingaanwijzers, de versnellingspook, het dashboard, de veiligheidsgordel en de sleutels, die op de bestuurdersstoel zullen worden achtergelaten. Om uw veiligheid en die van onze chauffeurs te garanderen, vragen wij u een masker te dragen en de veiligheidsafstand te respecteren, zonder de valet de hand te schudden. Bij terugkomst vindt u ontsmettingsdoekjes in het voertuig om uw handen te desinfecteren. Wil jij graag jouw auto parkeren op de luchthaven maar geen bakken met geld uitgeven? Parclick is je beste vriend! Reserveer een parkeerplaats met Blue Valet - Luchthaven van Nice Côte d'Azur. Het is makkelijk te regelen. Reserveer jouw parkeerplaats met Parclick, eenvoudig, snel en goedkoper. Bel en ga naar de luchthaven op de dag van vertrek. Hier staat een parkeer operator klaar om jouw auto mee te nemen naar een overdekte en bewaakte parkeergarage terwijl jij geniet van jouw vakantie. Op de dag van terugkomst wordt jouw auto ook weer netjes teruggebracht naar de terminal. Wil je niet meer zo lang lopen naar de terminal? De hoofdprijs betalen voor een parkeerplaats of er achter komen dat er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn? Reserveer dan een parkeerplaats met Parclick bij Blue Valet - Luchthaven van Nice Côte d'Azur en geniet, geniet en geniet!

Kenmerken

 • Gegarandeerde parkeerplaats
 • Parkeergarage met maximale hoogte (2m)
 • Flexibel inrijden
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Het is noodzakelijk om de sleutels
 • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Rue Costes et Bellonte
Bekijk de kaart

Instructies

Voor het begin van jouw reis

TWEE UREN VOOR VERTREK: Je zal een SMS ontvangen met het telefoonnumer van de persoon die jouw voertuig op komt halen bij de terminal. Bel hem/haar 15 minuten voor de geplande ophaaltijd.

Tijdens het telefoongesprek zal iemand een ophaalpunt met je afspreken.

Bij aankomst is er een inspectie van jouw voertuig.

Na jouw reis

VIER UREN VOOR TERUGKOMST: Je zal een SMS ontvangen met het telefoonnummer van jouw valet service zodat je jouw aankomst met het vliegtuig kan bevestigen. Ze zullen de terugbrengen naar de ingang van de aankomst terminal, precies op tijd om te gaan!

Verdere Informatie

Als je terugkomt in de namiddag en jouw vlucht is vertraagd, contacteer de parkeergarage zo snel mogelijk via het nummer dat je hebt ontvangen in een SMS Blue Valet heeft een sanitair protocol opgesteld om haar gebruikers een volledig veilige service te garanderen. Op de dag van uw aankomst zal een valet uitgerust met een masker u opwachten om uw voertuig op te halen, met respect voor de veiligheidsafstand zoals bepaald door de gezondheidsautoriteiten. Bij aankomst in het depot haalt u uw ticket op, geeft u uw toegewezen bediende aan en laat u de sleutels van het voertuig op de bestuurdersplaats achter. Laat het ticket dat u aan de ingang heeft opgehaald achter op een zichtbare plaats op de voorruit. Op enkele uitzonderingen na zorgen wij niet voor uw bagage. Op de dag van uw terugkeer zal de valet alle contactpunten van uw voertuig reinigen en desinfecteren: het stuur, de richtingaanwijzers, de versnellingspook, het dashboard, de veiligheidsgordel en de sleutels, die op de bestuurdersstoel zullen worden achtergelaten. Om uw veiligheid en die van onze chauffeurs te garanderen, vragen wij u een masker te dragen en de veiligheidsafstand te respecteren, zonder de valet de hand te schudden. Bij terugkomst vindt u ontsmettingsdoekjes in het voertuig om uw handen te desinfecteren.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Blue Valet - Aéroport de Nice Côte d'Azur (NCE): Beoordelingen

4.7
Gebaseerd op 62 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
AURORE

Personnel très sympathique. Service rapide et efficace. Bonne communication. Je recommande +++

Frédéric

HENRI

Best beoordeelde parkeergarages in Nice

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij Blue Valet - Aéroport de Nice Côte d'Azur (NCE)

De meest geboekte parkings