Imagen 1

Parkeergarage INDIGO République

Avenue de la République, 15
4.0
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Je bent op weg naar Rueil-Malmaison en je bent op zoek naar een parkeerplaats? Een parkeerplaats aan de Avenue de la République? Een parkeerplaats in de buurt van het staduim sportcomplex? Een parkeerplaats in de buurt van veel winkels? Zoek niet verder, we hebben de parkeergarage die je nodig hebt. De Indigo Rueil-Malmaison République is een ondergrondse, beveiligde parkeergarage die het hele jaar door geopend is van 7 tot 20 uur. Wacht dus niet langer en reserveer nu uw parkeerplaats in de Indigo Rueil-Malmaison République om er gemakkelijk te komen. U heeft uw auto net geparkeerd op de parkeergarage Indigo Rueil-Malmaison République en bent op zoek naar een hotel? Geen probleem, in de omgeving van de Indigo Rueil-Malmaison République parkeergarage zijn veel hotels van allerlei aard te vinden. U kunt bijvoorbeeld naar het hotel ibis Paris Rueil Malmaison (16 boulevard de l'hôpital Stell), The Originals Boutique Rueil La Défense hotel (20 avenue Albert 1er), La Casa (28 rue Jean le Coz), The Originals City Le Cardinal Rueil Centre hotel (1 place Richelieu) of het Hotel des Arts (3 boulevard du Maréchal Joffre) gaan. U verlaat de parkeergarage Indigo Rueil-Malmaison République en u heeft een beetje honger? Veel restaurants zijn voor u beschikbaar. Vanaf de parkeergarage Indigo Rueil-Malmaison République kunt u in een mum van tijd naar het restaurant Snack Coté Jardin (119 avenue Paul Doumer), Don Pepe (101 avenue Paul Doumer), Sapristi (20 boulevard du Maréchal Foch), le deux pièces cuisine (26 rue du Dr Zamenhof) of het restaurant Ochre (56 rue du Gué) gaan. De Indigo Rueil-Malmaison République parkeergarage staat vol met winkels en kleine boetiekjes. De Indigo Rueil-Malmaison République parkeergarage geeft u in een mum van tijd toegang tot de biologische markt, de Centre markt, U Express en Drive, de winkel op zonnige dagen... decoratie en accessoires, Naturalia en vele anderen... Als u een sportliefhebber bent, zal de Indigo Rueil-Malmaison République parkeerplaats u tevreden stellen. Inderdaad, deze ligt op een steenworp afstand van het sportcomplex het Stadion. Als u hier bent gekomen om administratieve taken uit te voeren, kunt u op de parkeergarage Indigo Rueil-Malmaison République heel snel naar de Assedic de l'Ouest Francilien, het stadhuis, het postkantoor (Rueil Principal), de CPAM des Hauts de Seine en de Université Libre de Rueil-Malmaison komen. Bovendien zal de Indigo Rueil-Malmaison République parkeergarage uw toegang tot de mediatheek Jacques Baumel vergemakkelijken. Tot slot is de parkeergarage Indigo Rueil-Malmaison République goed bereikbaar, want u kunt de buslijn 244 bij de halte Geneviève Couturier direct naast de deur nemen. Bezoek de Parclick-app of parclick.nl om uw volgende parking op uw favoriete plaatsen te vergemakkelijken!

Kenmerken

  • Parkeergarage met maximale hoogte (1.9m)
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Avenue de la République 15
Bekijk de kaart

Instructies

ALS JE AANKOMT:

Bij aankomst op de parkeerplaats, presenteer u bij de slagboom. Neem het ticket niet mee: uw nummerplaat wordt automatisch gescand en herkend, dan gaat de deur open zonder enige actie van uw kant. In geval van een storing kunt u contact opnemen met onze assistentiedienst op afstand via de intercom.

NAAR DE UITSLUITING: Ga bij terugkomst op de parking binnen via een van de voetgangersingangen die uitgerust zijn met een digitale code. Voer de code in die u in het boekingsformulier of in de bevestigingsmail vindt. Als het voertuig is opgehaald, meldt u zich dan voor de slagboom bij de uitgang. Uw kenteken wordt op dezelfde manier herkend als bij de ingang en de slagboom opent zonder dat u iets hoeft te doen.

TOEGANG VOOR VOETGANGERS: Gebruik de toegangscode die op de parkeervoucher staat vermeld.

OPGELET: U kunt de parking betreden tot één uur voor de in uw reservering vermelde tijd. Als u buiten dit tijdsbestek van één uur de parkeergarage probeert te betreden, zal de slagboom niet opengaan. Houdt u er echter rekening mee dat de extra tijd in rekening wordt gebracht, ongeacht of u vóór of na de in uw reservering vermelde tijden aankomt of vertrekt, afhankelijk van de tarieven die de parkeergarage op dat moment aanbiedt. In deze gevallen ontvangt u een kwitantie voor de extra in rekening gebrachte tijd aan het einde van uw boeking.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage INDIGO République: Beoordelingen

4.0
Gebaseerd op 1 meningen
Toegang
Faciliteiten
Sophie

Best beoordeelde parkeergarages in Rueil Malmaison

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij INDIGO République

De meest geboekte parkings