Imagen 1

Parkeergarage Paseo Colón PARKIA

Paseo de Colón, 10
4.2
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

PARKIA Paseo de Colón is een overdekte parkeergarage in het centrum van Sevilla die 24 uur per dag geopend is. Gelegen tussen de Maestranza Bullring en de Guadalquivir rivier, is het een van de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen in het historische centrum. U weet al dat parkeren dankzij de parkeergarage Paseo Colón Sevilla bij de Maestranza Bullring geen probleem hoeft te zijn, en het ligt ook dicht bij de opera en het Maestranza-theater. Maar het beste aan deze parkeerplaats is ongetwijfeld dat het slechts 10 minuten lopen is naar de beroemde Giralda, de kathedraal van Sevilla en het Plaza del Triunfo. We weten dat het in Sevilla "muuucho" heet is, maar we weten zeker dat je het overleeft met veel bier en rebujitos fresquitos. Weet je nog steeds niet wat Rebujito is? Wij zullen het u niet vertellen... Kom naar Sevilla, probeer het en bezoek de wijk Triana, de straat Betis, of wandel gewoon langs de oevers van de Guadalquivir. Verbazingwekkende plaatsen wachten op u in Sevilla, een magische stad die u niet onverschillig zal laten. Reserveer uw parkeerplaats in de parkeergarage Paseo de Colón Centro Sevilla!

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (2.1m)
  • Flexibel inrijden
  • 24-uurs service
  • Overdekt

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Paseo de Colón 10
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ AANKOMST: Ga de parkeerplaats op. DE TOEGANGSHEK OPENEN: Stop voor de slagboom. De nummerplaatlezer herkent uw voertuig en de slagboom gaat automatisch open zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Parkeer op een vrije plaats. ALS DE SLEUTEL NIET OPEN GAAT: Neem het ticket en valideer het bij het controlehokje. Om uit te stappen: Stop voor de slagboom. De nummerplaatlezer herkent uw voertuig en de slagboom gaat automatisch open zonder dat u op een knop hoeft te drukken. ALS UW PAS ONBEPERKT IN EN UIT KAN: Volg dezelfde procedure als hierboven om in en uit te rijden. ALS ER GEEN PERSONEEL IS: Gebruik de intercom.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Paseo Colón PARKIA: Beoordelingen

4.2
Gebaseerd op 188 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Ricardo Luis

samuel

Ivan

Best beoordeelde parkeergarages in Sevilla

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij Paseo Colón PARKIA

De meest geboekte parkings