Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Luchthaven Schiphol (AMS)

4 Parkeergarages gevonden
 • Dutch Parking Service (Valet) - Schiphol Airport
  1. Dichterbij
  2. Goedkoper

  Dutch Parking Service (Valet) - Schiphol Airport

  Onoverdekt (2.2m)
  Prijs voor 1 dag
  Valet ophaalservice bij het vliegveld
 • ParkBee Schiphol P12

  ParkBee Schiphol P12

  Overdekt (2m)
  ContactlessContactloze toegang
  Wandeltijd naar de terminal:
    0 minuten.
    0 minuten.
    0 minuten.
 • Parkbee Sheraton Amsterdam Airport Hotel

  Parkbee Sheraton Amsterdam Airport Hotel

  Overdekt (2m)
  ContactlessContactloze toegang
  Wandeltijd naar de terminal:
    0 minuten.
    0 minuten.
    0 minuten.
 • ParkBee Hilton Schiphol

  ParkBee Hilton Schiphol

  Overdekt (2.1m)
  ContactlessContactloze toegang
  Wandeltijd naar de terminal:
    0 minuten.
    0 minuten.
    0 minuten.

Waar te parkeren in Luchthaven Schiphol (AMS)

Vlieg je vanaf Schiphol en kom je met de auto? Dan wil je vast graag weten wat parkeren op Schiphol kost. Je wilt je auto natuurlijk goed achterlaten, zodat je zorgeloos reist. Maar…hoe dichter je bij de vertrekhal staat, hoe meer je meestal betaalt. Parclick biedt daarom goedkoop parkeren op Schiphol aan. Kies zelf of je vlak voor de deur parkeert of verder weg. Wij bieden valet parking aan vanaf €40 per dag. Je stapt uit bij de vertrekhal en je auto wordt door de valet service geparkeerd. Wil je goedkoper parkeren? Dat kan ook. Als je het niet erg vindt om wat verder van de luchthaven te parkeren, dan reserveer je bij ons al een parkeerplaats vanaf €5 per dag.

Uren rondrijden op zoek naar een parkeerplaats geeft veel stress als je met het vliegtuig op vakantie gaat. Je wilt tenslotte niet je vliegtuig missen, maar je wilt ook een goede parkeerplaats. En vooral: een betaalbare parkeerplaats.

Parkeermogelijkheden bij Schiphol

Bij de luchthaven kun je parkeren op de parkeerplaatsen P1, P3, P4 en P6. P1 ligt op loopafstand van de terminal en is bedoeld voor kort parkeren. P3 en P4 liggen verder weg en zijn bereikbaar met een pendelbus. P6 is bedoeld voor valet parkeren. Deze parkeerplaatsen hebben allemaal beperkingen als het gaat om minimale of maximale parkeertijden.

Reserveer eenvoudig je parkeerplaats

Weet je nog niet waar je wilt parkeren op Schiphol? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie of app om de beste parkeerplaats in de buurt van het vliegveld te vinden. Vul je locatie in en je ziet meteen waar je goedkoop kunt parkeren op Schiphol. Reserveer meteen je parkeerplaats en rij er naartoe. Met Parclick parkeer je altijd voor de beste prijs. Bovendien parkeer je bij ons flexibel per uur, dag, week of maand.

Goedkoop parkeren op Schiphol is bijna onmogelijk. De parkeerkosten kunnen dan ook een flink gat slaan in je vakantiebudget. En dat geld geef je natuurlijk liever uit aan lekker eten of een paar heerlijke cocktails aan het strand. Ben je op zoek naar gratis parkeren bij Schiphol, dan heb je gelukkig wel een paar mogelijkheden:

 • Maak gebruik van een P+R (bv. in Haarlem of Spaarnwoude)
 • Parkeer in een woonwijk in Hoofddorp

Maak je gebruik van P+R, dan reis je het laatste stuk met het openbaar vervoer. Dat kost vaak maar een paar euro. De reistijd vanaf een gratis parkeerplaats naar Schiphol ligt tussen de 20 en 35 minuten. Soms moet je daarbij overstappen. En reis je ‘s nachts, dan kan het lastig zijn om weer bij je auto te komen.

Flexibel parkeren met Parclick

Heb je geen zin in extra reistijd, veel stress, overstappen en gesjouw met koffers? Reserveer dan je parkeerplaats eenvoudig en snel met Parclick. Met onze app zie je snel of er nog een parkeerplaats in de buurt vrij is en hoe lang je daar kunt parkeren. We bieden parkeerplaatsen aan die 24 uur per dag open zijn. Reis je ’s nachts, dan heb je dus ook gewoon toegang tot de parkeerplaats. Je kunt bij ons kiezen voor een parkeerkaart waarmee je tijdens de parkeertermijn onbeperkt in- en uit kunt rijden. Zo kun je nog snel even zonnebrandcrème halen of iets lekkers voor onderweg, voordat je richting het vliegveld vertrekt.

Even heerlijk 2 weken op vakantie….we begrijpen goed hoe fijn dat kan zijn. Maar dan wil je je natuurlijk niet druk maken over parkeren op Schiphol. Maar je geliefde auto dagen of weken onbeheerd achterlaten op een afgelegen parkeerterrein, daar kun je aardig slapeloze nachten van krijgen. Met Parclick kun je gelukkig goedkoop parkeren bij Schiphol. Lang parkeren is ook mogelijk, want bij ons parkeer je per uur, per dag of zelfs per maand. Je auto staat veilig in een bewaakte of overdekte parkeergarage. Daar hoef je dus niet van wakker te liggen.

Parkeren en overnachten bij Schiphol

Bij Parclick parkeer je 14 dagen bij Schiphol vanaf €59. Je auto staat dan 3 kilometer van het vliegveld bij een hotel zodat je ook meteen een overnachting kunt regelen. Dat is handig als je ’s avonds richting Schiphol gaat en ’s morgens uitgerust wilt vertrekken naar je bestemming.

Bij lang parkeren op Schiphol parkeer je je auto voor langere tijd op een parkeerplaats bij Schiphol. Lang parkeren is mogelijk op de P3 parkeerplaats van Schiphol. Je kunt hier overdekt en onoverdekt parkeren. Elke 10 minuten vertrekt er een pendelbus die je in 5 minuten naar de vetrekhal brengt. Maak je gebruik van deze parkeerplaats, dan betaal je in het hoogseizoen vanaf €101 voor 14 dagen. Wil je liever goedkoop parkeren? Reserveer dan je parkeerplaats met Parclick.

Valet parkeren en lang parkeren op Schiphol

Kies je voor gemak en wil je lang parkeren bij Schiphol? Dan is valet parking ook mogelijk. Je parkeert je auto bij de vetrekhal en overhandigt je sleutels aan de valet. Je auto wordt voor je geparkeerd op een veilige parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Op de terugweg staat je auto weer netjes voor je klaar als je geland bent. Parclick biedt een goed geprijsde valet parking aan op Schiphol die je makkelijk en snel boekt via onze website en app.

Amsterdam Schiphol telt 4 aankomsthallen. Deze bevinden zich op de begane grond van de terminal. Onder de aankomsthallen ligt het station waar de intercitytreinen vertrekken richting alle grote steden. De treinen rijden de hele nacht door, maar als je pech hebt en je trein mist, dan moet je soms wel 1 uur wachten op de volgende trein. Reis je met de auto, dan heb je dit probleem niet. Neem vanuit de aankomsthal een pendelbus naar de parkeerplaats waar je auto staat. Staat je auto verder van de luchthaven? Neem dan een taxi of bus naar de parkeerplaats. Heb je gekozen voor valet parking via Parclick, dan kun je de valetservice bellen. Je auto wordt dan netjes voor de deur afgeleverd.

Boek je parkeerplaats online bij Parclick

Goedkoop parkeren bij Schiphol kan snel, makkelijk en voordelig als je via Parclick boekt. Of je nou een parkeerplaats zoekt voor 2 dagen of voor 2 weken, wij staan voor je klaar met goedkope en flexibele parkeermogelijkheden bij Schiphol.