Byzantium

Parkeergarage in Tesselschadestraat, 1G - 1054. Amsterdam, Nederland

Byzantium
24-uurs service Overdekte parkeergarage Parkeergarage met maximale hoogte

Beschrijving

Byzantium

Parkeren in Amsterdam, op een steenworp afstand van het Vondelpark? Dat kan als je parkeert bij parkeergarage Q-park Byzantium in Amsterdam West. Deze parkeergarage ligt dicht bij het centrum en is toch goed bereikbaar. Vanaf de ringweg A10 rijd je binnen 10 minuten naar parkeergarage Q-Park Byzantium.

Vanuit de parkeergarage loop je in 1 minuut naar bus- en tramhalte Stadhouderskade (Leidseplein). Hier kun je de tram nemen richting de grachtengordel met de Wallen, Madame Tussaud, het Anne Frank Huis, het Koninklijk Paleis op de Dam en nog vele andere bezienswaardigheden.
Ga je liever lopen, dat kan natuurlijk ook. Je hoeft in ieder geval niet meer na te denken over parkeren als je een ontspannen wandeling maakt richting het Museumplein met het Van Gogh museum, het Rijksmuseum en het Stedelijk museum. Via het Leidseplein loop je in 10-15 minuten naar het historisch centrum van Amsterdam en het Centraal Station.

Bespaar jezelf veel tijd en stress door te parkeren in parkeergarage Q-park Byzantium terwijl je de stad gaat ontdekken. Reserveer je parkeerplaats vooraf en je maakt het jezelf nog makkelijker zodat je extra geniet van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft.

Ingang parkeergarage

  • Stadhouderskade 14B

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Interessante plaatsen in de buurt van Byzantium