Parkeergarages dichtbij Amsterdam

74 Parkeergarages gevonden

VALET PARKING - Jodenbreestraat, 4

4
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Over de parkeergarage
ZO WERKT HET: Dit is een valet parkeerdienst. Rijd naar de drop-off locatie op het adres dat vermeld staat in je reservering en het valet personeel zal hier de auto overnemen, om hem naar een beveiligd parkeerterrein in een buitenwijk van Amsterdam te brengen. Hier zal de auto dan geparkeerd staan, tot de afgesproken tijd waarop je je auto weer terug wilt krijgen, op de afgesproken locatie. Onthoud dus dat dit enkel het ophaalpunt (drop-off locatie) is waar de valet je auto ophaalt. :) Het is oud nieuws dat parkeren dicht bij het Museum het Rembrandthuis nogal moeilijk is. We bieden een valet parkeerdienst aan, zodat het hart van Amsterdam weer gemakkelijk bereikbaar is! Het enige waar jij voor hoeft te zorgen, is dat je rechtstreeks naar Museum het Rembrandthuis rijdt. Hier zal een professionele chauffeur op je wachten om je auto zorgvuldig over te nemen; de valet chauffeur parkeert je auto in een veilige parkeerplaats, net buiten het stadscentrum. Je kunt kiezen voor een verblijf van 6 uur, 12 uur, een hele dag of meerdere dagen (tot maximaal 30 dagen). Dit vul je natuurlijk helemaal zelf in, hoe het jou het best uitkomt. :) Op de afgesproken tijd en locatie, brengt de chauffeur je auto weer bij je terug. Ideaal voor jou om in de tussentijd stress-vrij van Amsterdam te kunnen genieten! Waan je even in de zeventiende eeuw en bezoek het huis waar de beroemde Nederlandse schilder Rembrandt van Rijn woonde, toen hij de top van zijn carrière bereikte. Het Rembranthuis is uiterst zorgvuldig heringericht met meubels, kunst en voorwerpen uit die tijd. Bezoek zijn atelier, de oude keuken en woonkamer waar alle magie is gebeurd. Het huis vertelt het verhaal van Rembrandt de mens, de kunstenaar, de leermeester, de verzamelaar, de ondernemer en de Amsterdammer. Het museum beschikt over een bijna complete collectie etsen van Rembrandt en ontwikkelt inspirerende tentoonstellingen over Rembrandt zelf, over zijn voorgangers, tijdgenoten en leerlingen.    Kom langs en ontmoet Rembrandt in zijn eigen huis!   En als de stemming er hierna goed in zit, kun je hier in de buurt naar andere Amsterdamse parels; zoals de Stopera, Gassan Diamonds, de Portugese Synagoge of de Waterloopleinmarkt, als je op zoek bent naar een koopje.   Je bent direct waar je moet zijn, zonder je zorgen te maken over een parkeerplek!   De drop off locatie: Jodenbreestraat 4, 1011 NK AmsterdamLees minder
Openingstijden
maandag tot zondag 07:00 - 21:30
Hoe moet je inrijden?

Dit is een valet parkeerdienst.

DAG VAN AANKOMST:

1. Bel het valet personeel alsjeblieft 30 minuten voor je aankomt bij het ophaalpunt. (Het telefoonnummer staat vermeld in je reservering).

2. Een professionele valet chauffeur wacht op je bij het ophaalpunt, om je auto zorgvuldig van je over te nemen en naar een beveiligd parkeerterrein in de buitenwijk van Amsterdam te brengen. Houd je reservering van Parclick bij de hand.

3. Om de kwaliteit van de service te garanderen, zal er voor je de auto overhandigt, een snelle inspectie gedaan worden en zullen er notities gemaakt worden over de observaties en de condities van de auto. Bewaar dit document goed en houd het bij je, omdat dit tevens je bon zal zijn wanneer de auto weer bij je wordt afgeleverd.

DAG VAN VERTREK:

1. Bel het valet personeel alsjeblieft 2 uur voordat je je auto weer teruggebracht wordt.

2. Het parkeerpersoneel brengt de auto terug op dezelfde locatie als waar ze het ophalen. Als je je auto graag ergens anders of op een ander tijdstip dan in de reservering terug wilt, raadpleeg dan de algemene voorwaarden op onze website.

3. Houd er alsjeblieft rekening mee dat het valet personeel maximaal tot 10 minuten na de afgesproken tijd op het ophaalpunt (pick-up point) kan wachten. Wanneer deze tijd is verstreken, zal de chauffeur teruggaan naar het parkeerterrein en zal er een toeslag van €30,- in rekening worden gebracht.

Ingang parkeergarage

Jodenbreestraat, 4

Wat onze klanten zeggen
4
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Entree
Faciliteiten
Personeel

Simona
5
5
Staff was really speed and kinde.

Patrick
2
2
Mon véhicule m’as été remis avec beaucoup moin d’essence ! Je suis pas content

Ingo
5
5
Das Auto wird abgeholt, wo immer ihr es mit dem Anbieter verabredet. Sehr günstig und super praktisch. Personal ist sehr freundlich.Lees minder

Prijs voor 6 uren
Interessante plaatsen en evenementen dichtbij VALET PARKING - Jodenbreestraat, 4