Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Arcachon

2 Parkeergarages gevonden
 • INDIGO Gare
  1. Dichterbij

  INDIGO Gare

  Overdekt
  4 min (226m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
 • INDIGO Centre Ville-Plage

  INDIGO Centre Ville-Plage

  Overdekt
  10 min (612m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Arcachon

Bent u op zoek naar een parkeerplaats in Arcachon? Je weet hoe vaak het erg moeilijk is om te parkeren in Arcachon in de zomer of tijdens de vakantie.... Wij bieden u dus twee parkings aan die ideaal gelegen zijn in de stad Arcachon, zodat u de parking kan kiezen die het best bij u past. Onze parkeergarages zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Wacht niet langer en reserveer nu uw parkeerplaats in onze parkeergarages in Arcachon: de parkeergarage Indigo Centre Ville-Plage en de parkeergarage Indigo Centre-Ville Gare.

Wat te doen en te zien in Arcachon :

Ga je Arcachon en zijn bekken bezoeken? U ervaart dan de authenticiteit van een badplaats die zijn eenvoud en natuurlijkheid heeft behouden. Gelegen aan de Atlantische kust, beschermd door het bekken van Arcachon, biedt deze stad een perfecte plek voor een weekend en een vakantie. De culinaire geneugten die gepaard gaan met de vele activiteiten maken het tot een geheim paradijs dat de stamgasten graag voor zichzelf willen houden. Helaas is dit steeds minder het geval en bezoeken steeds meer toeristen Arcachon of omgeving. Om er zeker van te zijn dat u er met de auto komt en gemakkelijk kunt parkeren, kunt u uw parkeerplaats reserveren in de parkeergarage Indigo Centre Ville-Plage of in de parkeergarage Indigo Centre-Ville Gare.

Tussen de wandelingen, de fijne zandstranden en de uitzonderlijke plaatsen kunt u zich zeker niet vervelen in Arcachon.
Voor een bezoek zijn de must-see plaatsen: de Notre-Dame Basiliek, de vismarkt bij dageraad om het leven van de vissers en het hele visproces tot aan de verkoop te ontdekken, de beroemde tchanquées hutten, de duin du Pyla...
Zodra uw auto is geparkeerd in de parkeergarage Indigo Centre Ville-Plage of in de parkeergarage Indigo Centre-Ville Gare, kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om een wandeling te maken in de haven van Arcachon, een boottochtje te maken of te gaan winkelen in de verschillende levendige wijken van Arcachon.
U zult zeer goed eten in de vele restaurants van Arcachon. Als u de stad niet kent, laat uw auto dan staan in de parkeergarage Indigo Centre Ville-Plage of in de parkeergarage Indigo Centre-Ville Gare en ga dan naar een van de volgende restaurants: La Saison 3 (21 Rue du Maréchal de Lattre de Tassigny, 33120 Arcachon), le Ko-sometsuke.2k (156 boulevard de la Plage, 33120 Arcachon), le PITT (2 avenue du Général de Gaulle, 33120 Arcacho), Au Pique Assiette (84 boulevard de la Plage, 33120 Arcachon), au Patio (10 boulevard de la Plage, 33120 Arcachon).

Reserveer dankzij Parclick uw plaats in de parkeergarage Indigo Centre Ville-Plage of in de parkeergarage Indigo Centre-Ville Gare, op voorhand en online! Geniet van uw verblijf in Arcachon! :)