Imagen 1
Imagen 2

Parkeergarage Madariaga

Heliodoro de la Torre Kalea, 14
4.2

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Parkeren in Bilbao is nog nooit zo makkelijk geweest! Met de Madariaga-parkeerplaats, of u nu inwoner bent of gewoon door de Baskische hoofdstad rijdt, u kunt de belangrijkste punten van de stad gemakkelijk te voet bezoeken, zoals het Guggenheim-museum in slechts 15 minuten of het Bilbao Fine Arts Museum in 10 minuten. Dit alles en nog veel meer tegen prijzen die u niet zult geloven. Boek nu uw ruimte en maak van Madariaga Car Park uw beste bondgenoot voor uw verblijf in Bilbao! De Madariaga-parkeerplaats is ideaal voor uw culturele bezoeken. Naast het Guggenheim of het Museum voor Schone Kunsten, in de buurt van de parkeerplaats, vindt u de Euskalduna, een concert- en tentoonstellingsruimte. Laat uw auto veilig achter in deze overdekte parkeergarage terwijl u een van de voorstellingen in deze zaal bijwoont. Een andere attractie in de buurt van deze parkeergarage in Bilbao is de Iberdrola-toren, waar rondleidingen door het gebouw worden georganiseerd, die eindigen op de bovenste verdieping met het ongelooflijke uitzicht op de stad. Als u het mooiste landschap van de stad wilt zien, parkeert u gemakkelijk op de Madariaga-parkeerplaats in Bilbao en geniet u van het spectaculaire uitzicht vanaf de top van de toren. Voor de bewoners ligt de parkeergarage Madariaga direct naast de Universiteit van Deusto, dus het reserveren van een parkeerplaats in deze parkeergarage is een zeer goede optie als u een student of docent bent. Vergeet het rondrijden, het zoeken naar een parkeerplaats en het te laat komen in de spits: Met een gegarandeerde ruimte bent u in minder dan 10 minuten te voet op de universiteit. Bovendien ligt deze parkeerplaats in Bilbao, dankzij de ligging, op 5 minuten afstand van de IMQ - Kliniek Zorrotzaurre. Als u een doktersafspraak heeft of hier werkt, aarzel dan niet om uw auto op deze parkeerplaats naast het IMQ-ziekenhuis te laten staan. Tot slot is de Madariaga parkeergarage in de buurt van het centrum van Bilbao gelegen. U kunt al uw plannen combineren met een aangename wandeling door het centrum en de omgeving. Ze liggen dicht bij de ria en vele winkels. Je kunt het zien! Boek uw plaats voor het dagelijks leven in deze goedkope parkeergarage in Bilbao en u bevindt zich naast de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Als u een parkeerplaats nodig heeft in de buurt van het Guggenheim Museum, boek dan met Parclick in de Madariaga. Het zal een keuze zijn die u niet zal teleurstellen ;)

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (2.5m)
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt
  • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Heliodoro de la Torre Kalea 14
Bekijk de kaart

Instructies

De maximale lengte van toegestane voertuigen met accessoires is 5 meter. Grotere voertuigen worden NIET geaccepteerd.

BIJ AANKOMST: Rij de parkeergarage in.

OM DE SLAGBOOM TE OPENEN: Stop en de kentekenlezer herkent uw voertuig. Parkeer op een willekeurige vrije plaats.

ALS DE SLAGBOOM NIET OPENT: Neem de parkeerkaart uit de automaat. Parkeer op een willekeurige vrije plaats. Ga naar de informatiebalie met de boekingsbevestiging van Parclick en het parkeerticket.

BIJ HET UITRIJDEN: Stop en de kentekenlezer herkent uw voertuig.

ALS UW BOEKING ONGELIMITEERD IN- EN UITRIJDEN TOESTAAT: Volg dezelfde procedure zoals hiervoor beschreven voor het in- en uitrijden.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Madariaga: Beoordelingen

4.2
Gebaseerd op 16 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Dimos

Bàrbara

Simon

Best beoordeelde parkeergarages in Bilbao

De meest geboekte parkings