Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Bordeaux

12 Parkeergarages gevonden
 • Jean Jaures Bourse Bordeaux - URBIS PARK (INDIGO)
  1. Dichterbij

  Jean Jaures Bourse Bordeaux - URBIS PARK (INDIGO)

  Overdekt (2.6m)
  3 min (206m)
  Prijs voor 1 uur
 • INDIGO Camille Jullian

  INDIGO Camille Jullian

  Overdekt (1.9m)
  6 min (337m)
  ContactlessContactloze toegang
 • Tourny URBIS PARK (INDIGO)

  Tourny URBIS PARK (INDIGO)

  Overdekt (1.85m)
  10 min (609m)
  Prijs voor 1 uur
 • Salinières URBIS PARK (INDIGO)
  1. Goedkoper

  Salinières URBIS PARK (INDIGO)

  Overdekt (2.6m)
  14 min (839m)
  Prijs voor 1 uur
 • Blue Valet - Service Voiturier - Gare Saint Jean Bordeaux

  Blue Valet - Service Voiturier - Gare Saint Jean Bordeaux

  Overdekt (1.8m)
  41 min (2.4km)
  Prijs voor 1 dag
 • Hôtel WOOD INN

  Hôtel WOOD INN

  Onoverdekt
  +60 min (8.0km)
  Prijs voor 1 dag
 • Aéroport Bordeaux ECTOR - Service Voiturier

  Aéroport Bordeaux ECTOR - Service Voiturier

  Onoverdekt (1.9m)
  Valet ophaalservice bij het vliegveld
 • Beep Valet - Aéroport Bordeaux

  Beep Valet - Aéroport Bordeaux

  Onoverdekt
  Prijs voor 2 dagen
  Rij naar de parkeergarage. Nadat je hebt geparkeerd, biedt de parkeergarage een shuttledienst aan die je naar de luchthaven brengt.
 • Blue Valet - Aéroport de Bordeaux (BOD) - Couvert

  Blue Valet - Aéroport de Bordeaux (BOD) - Couvert

  Overdekt (1.8m)
  Prijs voor 1 dag
  Valet ophaalservice bij het vliegveld
 • Blue Valet - Aéroport de Bordeaux (BOD) - Exterieur

  Blue Valet - Aéroport de Bordeaux (BOD) - Exterieur

  Onoverdekt (1.8m)
  Prijs voor 1 dag
  Valet ophaalservice bij het vliegveld
 • BlueTransfer - Aéroport de Bordeaux

  BlueTransfer - Aéroport de Bordeaux

  Overdekt (2m)
  Rij naar de parkeergarage. Nadat je hebt geparkeerd, biedt de parkeergarage een shuttledienst aan die je naar de luchthaven brengt.
 • URBIS PARK Meunier (INDIGO) - Gare Saint Jean

  URBIS PARK Meunier (INDIGO) - Gare Saint Jean

  Overdekt (1.9m)

Waar te parkeren in Bordeaux

Reserveer nu een parkeerplaats in Bordeaux en kies uit onze goedkope parkeergarages de parkeerplaats die het beste bij u past. Kom Bordeaux bezoeken en ontdek al haar geheimen, monumenten en haar unieke sfeer. Parkeren in Bordeaux tegen een lage prijs is helemaal niet ingewikkeld!

Hoeveel kost parkeren in Bordeaux?

In Bordeaux zijn er twee zones: de rode zone en de groene zone:

 • In de rode zone kunt u maximaal 4 uur en 15 minuten parkeren, tegen een vergoeding van 35€. 4 uur kost u echter 15€ (een kwartiertje kan duur zijn).
 • In de groene zone kunt u ook maximaal 4 uur en 15 minuten parkeren, voor het bescheiden bedrag van 30€... Ja, het is ironisch... De 4 uur kosten u 13,60€, dat is nauwelijks minder dan in de rode zone. Dit is nog steeds een zeer hoog bedrag om op straat te parkeren. Neem een kijkje bij onze goedkope parkeergarages in Bordeaux, u kunt parkeren in een beveiligde parkeergarage terwijl u van de stad geniet!

Waar kan ik gratis parkeren in Bordeaux?

Als u op zoek bent naar gratis parkeergelegenheid in Bordeaux kunt u gebruik maken van de parkeergarage van het winkelcentrum Mériadeck. U kunt uw auto daar maar maximaal 1u30 laten staan. Anders is parkeren in de straten van Bordeaux op weekdagen (maandag tot en met zaterdag) gratis van 19u00 tot 9u00 de volgende dag. Parkeren is de hele dag gratis op zon- en feestdagen. Om een parkeerplaats te garanderen, raden wij u aan een parkeerplaats te reserveren bij Parclick.

Waar laat u uw auto in Bordeaux?

Er zijn verschillende manieren om uw auto achter te laten in Bordeaux. Als u in Bordeaux woont, aarzel dan niet om de bewonerskaart aan te vragen, waarmee u van verschillende voordelige tarieven kunt profiteren: een dag voor 1€, 3 dagen voor 3€ en een week voor 6€. Als u een TBM-abonnee bent, kunt u gratis parkeren op de park-and-ride-parkeerplaatsen. Als u geen abonnee bent, kunt u voor 4,50€ een Tickarte kopen en deze parkings gebruiken. Als u op doorreis bent in Bordeaux, vindt u op Parclick enkele zeer goed gelegen parkeerterreinen. Wij raden u de volgende parkeergarages aan: parkeerterrein Jean Jaurès Bourse Bordeaux - URBIS PARK, Place de la Bourse, parkeerterrein INDIGO Camille Jullian, Place Camille Jullian of parkeerterrein Tourny URBIS PARK, Allées de Tourny.

Waar parkeert u uw auto voor een bezoek aan Bordeaux?

Bent u op zoek naar een langparkeerplaats om van uw dagen in Bordeaux te genieten? De stad Bordeaux heeft verschillende parkeerterreinen die ideaal zijn om uw auto de hele dag te laten staan: het parkeerterrein Cité mondiale op 20, Quai des Chartrons, het parkeerterrein Bourse op 2, Place de la Bourse, het parkeerterrein Front du Médoc op 20, Quai des Chartrons, het parkeerterrein Front du Médoc op Rue Robert Lateulade, het parkeerterrein Tourny op Allées de Tourny, en het parkeerterrein Victoire op Place de la Victoire. Om van de beste aanbiedingen te profiteren en uw aankomst in Bordeaux te plannen, boekt u uw parkeerplaats bij Parclick, wij bieden u verschillende opties om de meest geschikte te kiezen!

Hoe voorkomt u dat u moet betalen voor parkeren?

Als u uw parkeergeld niet betaalt, riskeert u een boete van 17€. Er zijn echter verschillende opties beschikbaar om het parkeren voor u gemakkelijker te maken. Een truc is om een residentiële parkeerkaart te krijgen. Zo kunt u uw auto een week parkeren en achterlaten zonder dat het u al te veel kost. Als u een TBM-pas hebt, kunt u ook gratis parkeren op een park-and-ride-terrein. Een andere oplossing is om uw parking te reserveren via Parclick om uw plaats te garanderen en tot 70% te besparen. Op onze site kunt u de duur van uw parking kiezen en uw parkingbudget organiseren zonder onaangename verrassingen.

Waar parkeren in Bordeaux Bastide?

U kunt gebruik maken van de park-and-ride-parkeerplaatsen van de tram en de hele dag parkeren voor 4,50€. Parkeren is echter geen garantie voor de veiligheid van uw voertuig. Parclick stelt de parkeergarage Urbis Park Salinières voor. Deze ligt op 1 km van de locatie, op ongeveer 15 minuten lopen. Al onze parkings worden 24 uur per dag bewaakt en u bent vrij om de duur van uw parking te kiezen.

Waar kunt u gratis parkeren op de rechteroever van Bordeaux?

Tijdens de lockdown van vorig jaar heeft de stad Bordeaux gratis parkeerplaatsen aangelegd. Deze regels zijn echter niet langer van kracht en er wordt nu betaald parkeren toegepast, behalve buiten de daguren (19u00 tot 9u00) op zon- en feestdagen.

Welke parkeerplaats te kiezen op de luchthaven van Bordeaux?

Als u met de auto naar de luchthaven van Bordeaux wenst te komen, biedt de luchthaven deze officiële parkings met verschillende functies, afhankelijk van uw behoeften:

 • De PO-parking: open met alle comfort.
 • Parkeerterrein P1: buiten bij het vliegveld.
 • Parkeerplaats P2: ideaal voor korte verblijven.
 • Parkeergarage P4: goedkoop, perfect voor lang parkeren.

Waar kan ik goedkoop parkeren in Bordeaux?

Van de lijst van parkeergarages in Bordeaux die wij hierboven hebben aanbevolen, zijn hier de goedkope parkeergarages: de parkeergarage Bourse, de parkeergarage Front du Médoc, de parkeergarage Cité mondiale, de parkeergarage République en de parkeergarage Victoire. U hebt verschillende parkeermogelijkheden in Bordeaux: bewoners- of beroepsabonnementen, parkeren op straat en overdekte parkings. Als u opteert voor parkeren op straat, herinneren wij u eraan dat de tarieven variëren naargelang de zone. Om te betalen, vindt u parkeermeters in de straten.

De goedkoopste staan op Parclick, waar u tot 70% korting kunt krijgen.

Met de auto door Bordeaux

Vervoer per tram of fiets in Bordeaux

Dat is allemaal goed en wel, maar als u uw auto parkeert, hoe komt u dan in Bordeaux? Geen paniek, Bordeaux heeft een groot tramnetwerk waarmee u zich zeer snel door de stad kunt verplaatsen. Om Bordeaux te ontdekken, raden wij u in het bijzonder de B- en C-lijnen aan die het stadscentrum bedienen.

Om u gemakkelijk te verplaatsen, kunt u een parkeerplaats in Bordeaux reserveren en een Tickarte kopen voor meerdere dagen of uitstapjes, afhankelijk van uw behoeften. Wij raden u aan om een van de goedkope parkeergarages in Bordeaux te reserveren en vervolgens met de tram te reizen.

In heel Bordeaux, en vooral in de buurt van tramhaltes, zijn fietsen verkrijgbaar bij de V3-stations. Dankzij deze fietsen kunt u zich in alle vrijheid door Bordeaux verplaatsen! Parkeer uw auto in een goedkope parkeergarage in Bordeaux en ga trappen! Op die manier zal alles vlot verlopen ;)

Met de auto door Bordeaux

Bordeaux is een prachtige stad die bijzonder aangenaam is om te voet te verkennen. Maar voordat u door de stad kunt lopen, moet u een parkeerplaats vinden. Als u zich afvraagt hoe het zit met het autoverkeer in Bordeaux, dan is dit het moment om u daar eens in te verdiepen!

Parkeren in Bordeaux: op straat of in een parkeergarage?

 Parkeren op straat in Bordeaux

Dacht u aan parkeren op een parkeerplaats in Bordeaux? U hebt waarschijnlijk al gezien dat u niet aan de parkeermeter zult kunnen ontkomen, aangezien er elke dag van 9u00 tot 19u00 uur betaald moet worden, behalve op zon- en feestdagen.

Parkeren in een parkeergarage in Bordeaux

Parkeren op straat is vrij duur en staat niet toe dat u langer dan 4 uur en 15 minuten blijft, wat een probleem is als u van plan bent van uw bezoek aan Bordeaux te genieten. U zult opnieuw een vrije parkeerplaats moeten zoeken, om opnieuw voor uw parkeerplaats te betalen.

Door vooraf uw parkeerplaats te reserveren, bent u er zeker van dat u veilig kunt parkeren in een goedkope parkeergarage in Bordeaux zolang u maar wilt!

Ontdek Bordeaux

De must-see plaatsen in Bordeaux

Een geheugensteuntje voor uw algemene kennis (en om iets leuks te hebben om over te praten als u aankomt): Bordeaux staat sinds 2007 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Bordeaux is mooi en verrassend, er zijn veel plaatsen die u niet mag missen!

Als u niet weet waar u uw bezoek aan Bordeaux moet beginnen, vindt u hier een selectie van de plaatsen in de stad die u beslist moet bezoeken nadat u uw auto in een beveiligde parkeergarage in Bordeaux hebt geparkeerd.

- Le Miroir d'Eau

Het Miroir d'Eau, gelegen tegenover de Place de la Bourse, is een spectaculair kunstwerk en het meest gefotografeerde monument van Bordeaux. Het Miroir d'Eau bestaat uit een reusachtige granieten plaat bedekt met 2 cm water en is een verrassende bezienswaardigheid die jong en oud zal bekoren.

Aarzel niet om bij warm weer uw voeten in het water te steken en te genieten van een verfrissende pauze in een idyllische omgeving tussen de monumentale gebouwen van de Place de la Bourse en de Garonne.

- Kades van Bordeaux

Als u parkeert in de buurt van de kades aan de linkeroever van Bordeaux, moet u zeker een kijkje nemen. De kades van Bordeaux vormen een van de mooiste stedelijke erfgoederen van de stad, met gevels uit de 18e eeuw, waarvan er vele op de monumentenlijst staan of als historisch monument zijn geregistreerd.

De kaaien, die in de jaren 2000 werden gerenoveerd, zijn een plaats geworden voor ontspanning, wandelingen, sport en shopping, met talrijke parken, tuinen, grasperken en winkels, maar ook een skatepark en het sportpark Saint-Michel.

- Place des Quinconces

De Place des Quinconces is een van de belangrijkste pleinen van Bordeaux. De Place des Quinconces, die aan het begin van de 19e eeuw werd aangelegd op de plaats van het kasteel van Trompette, bestaat uit een esplanade die in het noorden langzaam afloopt in de richting van de Garonne en in het zuiden uit bomen die in verspringende rijen zijn geplant en waaraan de Place des Quinconces zijn naam dankt. Het imposante monument is voor de Girondins en twee rostrale zuilen versieren de uiteinden.

De Place des Quinconces is ook het belangrijkste tramstation van Bordeaux, dus parkeren op een parkeerplaats naast de Place des Quinconces is ideaal om van de hele stad te genieten!

De monumenten van Bordeaux die u niet mag missen

- Het Grand Théâtre

In Bordeaux heeft cultuur ook zijn plaats. Het Grand Théâtre is ongetwijfeld het beroemdste en meest gewaardeerde monument van Bordeaux. Het Grand Théâtre, ingewijd in 1780, is een monument dat u niet mag missen in Bordeaux.

Als u honger hebt, moet u ook weten dat er in het Grand Théâtre zelf een restaurant is. Het heet de Vierde Muur. Als u daar wilt eten, raden wij u aan 20 minuten van tevoren te komen, want reserveren is niet mogelijk. Gelukkig kunt u op zijn minst een parkeerplaats in Bordeaux reserveren op Parclick ;)

Op een steenworp afstand van het Grand Théâtre, vindt u de Rue Sainte-Catherine. De favoriete winkelstraat van Bordeaux telt talrijke winkels om aan al uw wensen te voldoen!

- Het Museum van Hedendaagse Kunst

Met zijn museum voor hedendaagse kunst, het CAPC, beschikt Bordeaux al 40 jaar over een van de rijkste verzamelingen van hedendaagse kunst in Frankrijk. U kunt de werken ontdekken op een unieke en verrassende plaats: het pakhuis van Lainé, een voormalig koloniaal pakhuis dat herinnert aan de havengeschiedenis van de stad Bordeaux.

- Kathedraal Saint-André

De kathedraal Saint-André, gelegen op een steenworp afstand van het Hôtel-de-Ville in Bordeaux, is het mooiste religieuze gebouw van de stad. De klokkentoren van de kathedraal, de Pey Berland-toren, biedt u een adembenemend uitzicht over Bordeaux en omgeving.

Als u de kathedraal Saint André wilt ontdekken en wilt genieten van het uitzicht vanaf de toren Pey Berland, parkeer dan op een beveiligde parkeerplaats in Bordeaux door uw parkeerplaats van tevoren te reserveren op Parclick!

Wat is er te doen in Bordeaux?

De stadions van Bordeaux

Bordeaux is een zeer levendige stad en heeft verschillende stadions en concertzalen die sport- (vooral voetbal en rugby) en muziekfans samenbrengen. Parclick biedt u parkeeroplossingen om zo dicht mogelijk bij uw evenementen te parkeren.

- Matmut Atlantique Stadion

In het stadion Matmut Atlantique of het Nieuwe Stadion van Bordeaux worden sinds de opening in 2015 wedstrijden van de Girondins en enkele wedstrijden van Union Bordeaux Bègles gespeeld. Het Nouveau Stade de Bordeaux, gelegen in de wijk Bordeaux-Lac, heeft meer dan 42.000 zitplaatsen en is het 6e grootste stadion van Frankrijk.

Als u wilt parkeren voordat u naar het New Bordeaux Stadium gaat, moet u weten dat het heel gemakkelijk te bereiken is vanaf tramlijn C. Het station Parc des Expositions/Stade Matmut ATLANTIQUE is rechtstreeks bereikbaar vanuit het centrum van Bordeaux, Gare Saint-Jean en Bègles. Wij raden u dan ook aan uw parkeerplaats te reserveren op de volgende parkings: Tourny, Bourse Jean Jaurès en André Meunier.

- Chaban-Delmas Stadion

Het Chaban-Delmas Stadion is een stadion gelegen in Bordeaux, op de Place Johnston. Hier vinden rugbywedstrijden plaats van Union Bordeaux Bègles (UBB), die sinds juni 2015 de residentieclub is. Met een capaciteit van meer dan 34.000 is het Chaban-Delmas Stadion het 11e grootste stadion van Frankrijk.

Als u een wedstrijd van de UBB in het Chaban-Delmas-stadion bijwoont, kunt u parkeren op een goedkope parkeerplaats op een steenworp afstand van de A-tramlijn en dan in een paar minuten naar het stadion gaan. De halte van tramlijn A heeft dezelfde naam: Stade Chaban-Delmas. Wij raden u in het bijzonder de parkings Tourny en Bourse Jean Jaurès aan, waarmee u het stadion Chaban-Delmas in ongeveer twintig minuten kunt bereiken.

Concert- en showlocaties

- Arkéa Arena in Bordeaux

De Arkéa Arena in Bordeaux is een concertzaal in Floirac die plaats biedt aan bijna 11.300 toeschouwers. U kunt er vanuit Bordeaux komen met de pendelbus van de Arkéa Arena, die vertrekt vanaf Porte de Bourgogne en Stalingrad.

Als u in het centrum van Bordeaux parkeert, vermijdt u dat u de andere 11.299 toeschouwers tegenkomt die op de weg worden verwacht, want u kunt er rechtstreeks naartoe met de pendelbus vanuit het centrum van Bordeaux!

- Meriadek ijsbaan

De Mériadek-ijsbaan is een belangrijke plaats in Bordeaux, waar voorstellingen, concerten en ijshockeywedstrijden worden gehouden en waar de bezoekers kunnen schaatsen op een ijsbaan met Olympische afmetingen. De Mériadek-ijsbaan is een polyvalente zaal die plaats biedt aan 4.800 tot 7.250 personen.

Het is het grootste trefpunt in de omgeving van Bordeaux. Het hotel ligt in het centrum van de stad, op een steenworp afstand van tramlijn A, en is gemakkelijk te bereiken vanaf de parkeerterreinen van Bordeaux die op onze site beschikbaar zijn.

- Rock School Barbey

De Rockschool Barbey in Bordeaux is een concertzaal, repetitieruimte, muziekschool en ambassadeur van muziek voor iedereen. De Rockschool Barbey heeft een zaal met 700 zitplaatsen waar concerten van alle stijlen worden gegeven: rock, pop, reggae, ska, hiphop, metal...

Als je een concert bijwoont in de Rockschool Barbey, vergeet dan niet je parkeerplaats op voorhand te reserveren. De André Meunier-parking ligt op slechts 4 minuten van het concertgebouw, dus profiteer ervan!

Grote evenementen in Bordeaux: beurzen en festivals

- Bordeaux Fête le Vin

Elk jaar in juni vindt op de oevers van de Garonne, die op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staan, het Bordeaux Fête le Vin plaats, het belangrijkste evenement voor wijntoerisme in Frankrijk. Liefhebbers van wijn, gastronomie en cultuur worden uitgenodigd om vier dagen lang feest te vieren.

- Internationaal Onafhankelijk Filmfestival van Bordeaux (FIFIB)

Elk jaar in oktober vindt in Bordeaux het Internationale Onafhankelijke Filmfestival van Bordeaux plaats. Gedurende 5 dagen zullen meer dan 50 filmvoorstellingen, ontmoetingen, masterclasses, concerten en tentoonstellingen plaatsvinden in de Cour Mably, de Utopia, het Trianon Theater en de Rocher Palmer. Als u naar dit festival gaat, reserveer dan uw parkeerplaats van tevoren. Met de parkeergarages Tourny, Bourse Jean Jaurès en André Meunier kunt u zich gemakkelijk verplaatsen in Bordeaux dankzij de nabijheid van het openbaar vervoer.

- Reggae Sun Ska Festival

Dit is het grootste Franse Reggae festival. Het vindt elk jaar in augustus plaats op de universiteitscampus van Pessac-Talence-Gradignan. Als u het Reggae Sun Ska Festival bijwoont, parkeer dan op een beveiligde parkeerplaats en gebruik tramlijn B om het universiteitsterrein te bereiken. De parkeerterreinen Tourny, Bourse Jean Jaurès en André Meunier zijn allemaal zeer gunstig gelegen en zorgen ervoor dat u het Reggae Sun Ska Festival in ongeveer 30 minuten kunt bereiken.

Reizen vanuit Bordeaux

 Parkeren bij Gare Saint-Jean

Bordeaux heeft één treinstation: Gare Saint-Jean. Het is het grootste station in de regio en bedient Spanje, het Bassin d'Arcachon, Parijs en vele andere Franse steden.

Als u in Bordeaux de trein neemt, zult u zeker een veilige en goedkope parkeerplaats naast het station Saint-Jean nodig hebben. Parclick heeft aan u gedacht en biedt u een parkeerplaats aan op enkele minuten van het station van Bordeaux, de parkeerplaats André Meunier. Deze goedkope parking is overdekt en bewaakt, zodat u met een gerust hart van uw reis vanuit het station Saint-Jean kunt genieten.

Parkeren bij de luchthaven van Bordeaux op een langparkeerplaats

De luchthaven Bordeaux Mérignac ligt op een half uur van het stadscentrum van Bordeaux. U kunt nu een parkeerplaats in de buurt van de luchthaven van Bordeaux reserveren en de beste prijs krijgen voor uw langparkeerplaats.

U kunt ook parkeren in het centrum van Bordeaux en dan met de pendelbus of de bus naar de luchthaven van Bordeaux reizen. Wij bevelen in het bijzonder de Lianes 1+ aan. Deze hoogfrequente lijn verbindt de luchthaven met het treinstation Saint-Jean en heeft verschillende haltes in het centrum van Bordeaux. Lianes 1+ rijdt 7 dagen per week van 5u00 tot 12u30 of 1u15 op donderdag, vrijdag en zaterdag met een frequentie van één bus om de 10 minuten.

Als u op de luchthaven van Bordeaux moet vliegen, kunt u van tevoren uw plaats reserveren in de parkeergarages Tourny, Jean Jaurès of André Meunier voordat u de bus neemt, of u kunt kiezen voor gemak en praktisch nut door te parkeren in een goedkope parkeergarage in de buurt van de luchthaven van Bordeaux.

Voor al uw verblijven in Bordeaux, denk aan het boeken van uw parkeerplaats met Parclick. Parkeer met een gerust hart, profiteer van uitzonderlijke tarieven en bespaar op parkeerkosten!

Andere plaatsen in Bordeaux