Parkeergarages dichtbij Bordeaux

12 Parkeergarages gevonden
  Jean Jaures Bourse Bordeaux - URBIS PARK (INDIGO)

  Jean Jaures Bourse Bordeaux - URBIS PARK (INDIGO)

  Overdekt
  3 min (206m)
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Camille Jullian

  INDIGO Camille Jullian

  Overdekt
  6 min (337m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  Tourny URBIS PARK (INDIGO)

  Tourny URBIS PARK (INDIGO)

  Overdekt
  10 min (609m)
  Prijs voor 1 uur
  URBIS PARK Meunier (INDIGO) - Gare Saint Jean
  1. Goedkoper

  URBIS PARK Meunier (INDIGO) - Gare Saint Jean

  Overdekt
  25 min (1.5km)
  Prijs voor 1 uur
  Blue Valet - Service Voiturier - Gare Saint Jean Bordeaux

  Blue Valet - Service Voiturier - Gare Saint Jean Bordeaux

  Overdekt
  41 min (2.4km)
  Prijs voor 1 dag
  Aéroport Bordeaux ECTOR - Service Voiturier

  Aéroport Bordeaux ECTOR - Service Voiturier

  Onoverdekt
  Prijs voor 1 uur
  Blue Valet - Aéroport de Bordeaux (BOD) - Exterieur

  Blue Valet - Aéroport de Bordeaux (BOD) - Exterieur

  Onoverdekt
  Blue Valet - Aéroport de Bordeaux (BOD) - Couvert

  Blue Valet - Aéroport de Bordeaux (BOD) - Couvert

  Overdekt
  Voiturier Bordelais - Aéroport Bordeaux Mérignac

  Voiturier Bordelais - Aéroport Bordeaux Mérignac

  Onoverdekt
  Park N Clean - Aéroport de Bordeaux-Mérignac

  Park N Clean - Aéroport de Bordeaux-Mérignac

  Onoverdekt
  Hôtel WOOD INN

  Hôtel WOOD INN

  Onoverdekt
  Salinières URBIS PARK (INDIGO)

  Salinières URBIS PARK (INDIGO)

  Overdekt

Waar te parkeren in Bordeaux

Reserveer nu een parkeerplaats in Bordeaux en kies uit onze goedkope parkeergarages de parkeerplaats die het beste bij u past. Kom Bordeaux bezoeken en ontdek al haar geheimen, monumenten en haar unieke sfeer. Parkeren in Bordeaux tegen een lage prijs is helemaal niet ingewikkeld!

In Bordeaux zijn er twee zones: de rode zone en de groene zone:

 • In de rode zone kunt u maximaal 4 uur en 15 minuten parkeren, tegen een vergoeding van 35€. 4 uur kost u echter 15€ (een kwartiertje kan duur zijn).
 • In de groene zone kunt u ook maximaal 4 uur en 15 minuten parkeren, voor het bescheiden bedrag van 30€... Ja, het is ironisch... De 4 uur kosten u 13,60€, dat is nauwelijks minder dan in de rode zone. Dit is nog steeds een zeer hoog bedrag om op straat te parkeren. Neem een kijkje bij onze goedkope parkeergarages in Bordeaux, u kunt parkeren in een beveiligde parkeergarage terwijl u van de stad geniet!

Als u op zoek bent naar gratis parkeergelegenheid in Bordeaux kunt u gebruik maken van de parkeergarage van het winkelcentrum Mériadeck. U kunt uw auto daar maar maximaal 1u30 laten staan. Anders is parkeren in de straten van Bordeaux op weekdagen (maandag tot en met zaterdag) gratis van 19u00 tot 9u00 de volgende dag. Parkeren is de hele dag gratis op zon- en feestdagen. Om een parkeerplaats te garanderen, raden wij u aan een parkeerplaats te reserveren bij Parclick.

Er zijn verschillende manieren om uw auto achter te laten in Bordeaux. Als u in Bordeaux woont, aarzel dan niet om de bewonerskaart aan te vragen, waarmee u van verschillende voordelige tarieven kunt profiteren: een dag voor 1€, 3 dagen voor 3€ en een week voor 6€. Als u een TBM-abonnee bent, kunt u gratis parkeren op de park-and-ride-parkeerplaatsen. Als u geen abonnee bent, kunt u voor 4,50€ een Tickarte kopen en deze parkings gebruiken. Als u op doorreis bent in Bordeaux, vindt u op Parclick enkele zeer goed gelegen parkeerterreinen. Wij raden u de volgende parkeergarages aan: parkeerterrein Jean Jaurès Bourse Bordeaux - URBIS PARK, Place de la Bourse, parkeerterrein INDIGO Camille Jullian, Place Camille Jullian of parkeerterrein Tourny URBIS PARK, Allées de Tourny.

Bent u op zoek naar een langparkeerplaats om van uw dagen in Bordeaux te genieten? De stad Bordeaux heeft verschillende parkeerterreinen die ideaal zijn om uw auto de hele dag te laten staan: het parkeerterrein Cité mondiale op 20, Quai des Chartrons, het parkeerterrein Bourse op 2, Place de la Bourse, het parkeerterrein Front du Médoc op 20, Quai des Chartrons, het parkeerterrein Front du Médoc op Rue Robert Lateulade, het parkeerterrein Tourny op Allées de Tourny, en het parkeerterrein Victoire op Place de la Victoire. Om van de beste aanbiedingen te profiteren en uw aankomst in Bordeaux te plannen, boekt u uw parkeerplaats bij Parclick, wij bieden u verschillende opties om de meest geschikte te kiezen!

Als u uw parkeergeld niet betaalt, riskeert u een boete van 17€. Er zijn echter verschillende opties beschikbaar om het parkeren voor u gemakkelijker te maken. Een truc is om een residentiële parkeerkaart te krijgen. Zo kunt u uw auto een week parkeren en achterlaten zonder dat het u al te veel kost. Als u een TBM-pas hebt, kunt u ook gratis parkeren op een park-and-ride-terrein. Een andere oplossing is om uw parking te reserveren via Parclick om uw plaats te garanderen en tot 70% te besparen. Op onze site kunt u de duur van uw parking kiezen en uw parkingbudget organiseren zonder onaangename verrassingen.

U kunt gebruik maken van de park-and-ride-parkeerplaatsen van de tram en de hele dag parkeren voor 4,50€. Parkeren is echter geen garantie voor de veiligheid van uw voertuig. Parclick stelt de parkeergarage Urbis Park Salinières voor. Deze ligt op 1 km van de locatie, op ongeveer 15 minuten lopen. Al onze parkings worden 24 uur per dag bewaakt en u bent vrij om de duur van uw parking te kiezen.

Tijdens de lockdown van vorig jaar heeft de stad Bordeaux gratis parkeerplaatsen aangelegd. Deze regels zijn echter niet langer van kracht en er wordt nu betaald parkeren toegepast, behalve buiten de daguren (19u00 tot 9u00) op zon- en feestdagen.

Als u met de auto naar de luchthaven van Bordeaux wenst te komen, biedt de luchthaven deze officiële parkings met verschillende functies, afhankelijk van uw behoeften:

 • De PO-parking: open met alle comfort.
 • Parkeerterrein P1: buiten bij het vliegveld.
 • Parkeerplaats P2: ideaal voor korte verblijven.
 • Parkeergarage P4: goedkoop, perfect voor lang parkeren.

Van de lijst van parkeergarages in Bordeaux die wij hierboven hebben aanbevolen, zijn hier de goedkope parkeergarages: de parkeergarage Bourse, de parkeergarage Front du Médoc, de parkeergarage Cité mondiale, de parkeergarage République en de parkeergarage Victoire. U hebt verschillende parkeermogelijkheden in Bordeaux: bewoners- of beroepsabonnementen, parkeren op straat en overdekte parkings. Als u opteert voor parkeren op straat, herinneren wij u eraan dat de tarieven variëren naargelang de zone. Om te betalen, vindt u parkeermeters in de straten.

De goedkoopste staan op Parclick, waar u tot 70% korting kunt krijgen.