Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Coimbra

2 Parkeergarages gevonden
 • APARC Celas Plaza
  1. Dichterbij

  APARC Celas Plaza

  Overdekt
  17 min (1.0km)
  Prijs voor 1 dag
 • Horizonte
  1. Goedkoper

  Horizonte

  Overdekt
  32 min (1.9km)
  Prijs voor 1 dag
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Coimbra

Auto's: niets reist makkelijker. Dat geldt echter niet altijd voor parkeren. Gelukkig heeft Parclick de oplossing. Door beschikbaar te zijn in 365 Europese steden helpt Parclick u met parkeren op zelfs de moeilijkste plaatsen. Van Parijs tot Barcelona, van Venetië tot Rome of Madrid parkeert u uw auto bij uw hotel, het treinstation of het vliegveld. Reserveer bij Parclick en uw parkeerplaats is gegarandeerd.

Zodat uw bezoek aan Coimbra niet beïnvloed wordt door het vinden van een parkeerplaats. Met Parclick vindt u altijd parkeerplaatsen voor de beste prijs. Bovendien boekt u bij ons vooraf zodat u gegarandeerd een parkeerplaats heeft als u arriveert in Coimbra en u geen minuut van uw reis hoeft te missen. Voer het adres in waar u wilt parkeren . U krijgt dan een overzicht van de parkeergarages die Parclick aanbiedt en selecteert de parkeergarage in Coimbra die het beste past bij uw verblijf.

Parclick biedt altijd 2 parkeergarages in Coimbra tijdens uw verblijf in de stad. Bekijk de lijst en reserveer de parkeerplaats die u wilt, altijd voor de beste prijs! U heeft gegarandeerd een parkeerplaats zodra u aankomt in Coimbra en u kunt rustig aan uw verblijf beginnen.