• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Delft

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Delft

Delft is een prachtige stad, maar het vinden van een parkeerplaats kan soms een uitdaging zijn. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het vinden van een parkeerplaats in Delft:

Parkeren in het centrum van Delft

Als u op zoek bent naar een parkeerplaats in het centrum van Delft, kunt u het beste parkeren in een van de parkeergarages. De garages zijn allemaal op loopafstand van het centrum en bieden een veilige, gemakkelijke en goedkope manier om uw auto te parkeren. Parkeren op straat in het gereguleerde gebied is ook mogelijk, maar alleen op een beperkt aantal locaties.

Goedkoop parkeren in Delft

Als u op zoek bent naar goedkope parkeeropties in Delft, zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Hier zijn enkele opties:

  • Parkeergarages: De parkeergarages in Delft bieden de meest betaalbare parkeeropties. De tarieven variëren van € 0,20 per 4 minuten tot € 3 per uur, afhankelijk van de garage. Het maximale dagtarief is € 19,20.
  • Parkeren op straat: Parkeren op straat in het gereguleerde gebied is ook mogelijk. De tarieven variëren van € 1,60 tot € 4,50 per uur, afhankelijk van de locatie.
  • Parkeren buiten het centrum van Delft.

Als u bereid bent om iets verder van het centrum te parkeren, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hier zijn enkele opties:

  • P+R-terreinen: Er zijn verschillende P+R-terreinen beschikbaar aan de rand van de stad. U kunt uw auto hier parkeren en vervolgens het openbaar vervoer nemen naar het centrum van Delft.
  • Gratis parkeren: Er zijn enkele gratis parkeerplaatsen beschikbaar buiten het centrum van Delft. Houd er rekening mee dat deze parkeerplaatsen vaak verder weg zijn en dat u mogelijk een stukje moet lopen om het centrum te bereiken.

Bezoekersparkeren in Delft

Als u bezoekers heeft die naar Delft komen, kunt u een bezoekersvergunning aanvragen. Met deze vergunning kan uw bezoek gratis parkeren in het gereguleerde gebied.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play