Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Logroño

5 Parkeergarages gevonden
 • INDIGO Jorge Vigón
  1. Dichterbij

  INDIGO Jorge Vigón

  Overdekt (2.1m)
  3 min (186m)
  ContactlessContactloze toegang
 • APK2 Plaza de la Paz
  1. Goedkoper

  APK2 Plaza de la Paz

  Overdekt (2m)
  3 min (193m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 dag
 • COPARK Plaza Ayuntamiento

  COPARK Plaza Ayuntamiento

  Overdekt (2.1m)
  Wandeltijd naar de terminal:
 • SABA Estación Logroño

  SABA Estación Logroño

  Overdekt
  12 min (745m)
  Prijs voor 7 dagen
 • Gran Vía Logroño PARKIA

  Gran Vía Logroño PARKIA

  Overdekt (2.1m)
  13 min (773m)
  ContactlessContactloze toegang

Waar te parkeren in Logroño

Nooit meer wanhopig op zoek naar een parkeerplaats! U kunt nu met Parclick parkeren voor de beste prijs in 384 steden waar we parkeergarages hebben en uw parkeerplaats vooraf boeken voor een prettige reis. Met Parclick vindt u altijd passende parkeergarages, niet alleen in het stadscentrum maar ook dicht bij monumenten, treinstations, vliegvelden en ziekenhuizen. Alles wat u nodig heeft voor parkeren vindt u op Parclick!

 

Als u met de auto naar Logroño gaat, dan helpt Parclick u bij het vinden en reserveren van een parkeerplaats. Of het nu voor werk of vrije tijd is, uw parkeerproblemen zijn opgelost. Boek met Parclick een parkeerplaats in uw favoriete parkeergarage tijdens uw verblijf in Logroño: voel u comfortabel en veilig tijdens uw bezoek – dit alles voor zeer betaalbare prijzen!

 

Dankzij Parclick valt er nu iets te kiezen: opteer voor één van onze 5 parkeergarages die we aanbieden in Logroño. Welk reisdoel u ook heeft, of waar u ook naartoe gaat, Parclick helpt u bij het parkeren, tegen een zeer concurrerende prijs. Vergelijk onze parkeergarages, kies er één die bij u past en reserveer!