Parkeergarages dichtbij Mataró

9 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  PARKIA Tomás y Valiente

  Overdekt (2.1m)
  12 min (694m)

  SABA Hospital de Mataró

  Overdekt (2.1m)
  40 min (2.4km)

  PARKIA Parc De Les Pruneres

  Overdekt (2.15m)
  +60 min (19.0km)

  COPARK Pau Casals

  Overdekt (2.1m)
  +60 min (19.4km)

  Garage Marc

  Overdekt (2.1m)
  +60 min (21.5km)

  PROMOPARC Cúbics

  Overdekt (2.1m)
  +60 min (21.8km)
  Parclick Prijs
  10€
  1. Goedkoper

  Mercat Sant Adrià

  Overdekt (2.2m)
  +60 min (22.3km)

  BSM Plaça Fòrum

  Overdekt (2.15m)
  +60 min (23.2km)

  BSM García Fària

  Overdekt (4.5m)
  +60 min (23.9km)
  Parclick Prijs
  15€

Mataró

Reizen met de auto is leuk. Maar parkeren kan soms behoorlijk wat problemen opleveren. Te weinig plaatsen, parkeren met beperkte tijdsduur, boetes... Parkeren wordt steeds lastiger. Parclick helpt bij het vinden van een parkeergarage in 298 verschillende steden en vergelijkt daarbij prijzen en voorzieningen. Zoekt u een parkeergarage dicht bij uw werk, het ziekenhuis of het stadion? Bij Parclick vindt u deze en reserveert u direct.

 

Zodat uw bezoek aan Mataró niet beïnvloed wordt door het vinden van een parkeerplaats. Met Parclick vindt u altijd parkeerplaatsen voor de beste prijs. Bovendien boekt u bij ons vooraf zodat u gegarandeerd een parkeerplaats heeft als u arriveert in Mataró en u geen minuut van uw reis hoeft te missen. Voer het adres in waar u wilt parkeren . U krijgt dan een overzicht van de parkeergarages die Parclick aanbiedt en selecteert de parkeergarage in Mataró die het beste past bij uw verblijf.

 

Dankzij Parclick valt er nu iets te kiezen: opteer voor één van onze 5 parkeergarages die we aanbieden in Mataró. Welk reisdoel u ook heeft, of waar u ook naartoe gaat, Parclick helpt u bij het parkeren, tegen een zeer concurrerende prijs. Vergelijk onze parkeergarages, kies er één die bij u past en reserveer!

 

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .