Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Milazzo

6 Parkeergarages gevonden
 • Mignon Parking - Car Valet Porto Milazzo - Scoperto
  1. Dichterbij
  2. Goedkoper

  Mignon Parking - Car Valet Porto Milazzo - Scoperto

  Onoverdekt
  3 min (155m)
  Prijs voor 1 dag
 • Mignon Parking - Car Valet Porto Milazzo - Coperto

  Mignon Parking - Car Valet Porto Milazzo - Coperto

  Overdekt
  3 min (155m)
  Prijs voor 1 dag
 • Mignon Parking - Shuttle Porto Milazzo - Scoperto

  Mignon Parking - Shuttle Porto Milazzo - Scoperto

  Overdekt
  18 min (1.1km)
  Prijs voor 1 dag
 • Mignon Parking - Shuttle Porto Milazzo - Coperto

  Mignon Parking - Shuttle Porto Milazzo - Coperto

  Overdekt
  18 min (1.1km)
  Prijs voor 1 dag
 • Garage Italia

  Garage Italia

  Overdekt (4m)
 • Mylae - Porto di Milazzo

  Mylae - Porto di Milazzo

  Onoverdekt

Waar te parkeren in Milazzo

Hoe vindt u parkeergelegenheid in Milazzo?

De stad is erg druk, zowel vanwege de vele toeristische attracties als omdat de Eolische eilanden vanuit de haven gemakkelijk te bereiken zijn. Niemand wil graag in de zon op zoek naar een parkeerplaats, dus hier is alles wat u moet weten voor uw reis: waar is de gratis parkeergelegenheid, hoe vindt u goedkope parkeergelegenheid in Milazzo en waar kunt u uw auto achterlaten als u de haven verlaat.

Wat te doen in Milazzo

De stad Milazzo ligt op slechts een paar kilometer van Messina en wordt voornamelijk gebruikt als veerboothaven voor de Eolische eilanden. Het zou echter een vergissing zijn om meteen te vertrekken en niet een dag uit te trekken voor een bezoek aan deze kleine parel van Sicilië. Milazzo heeft namelijk vele historische en natuurlijke bezienswaardigheden die een bezoek meer dan waard zijn. De belangrijkste is ongetwijfeld het kasteel (of de versterkte citadel) van Milazzo, dat een oppervlakte van meer dan 7 hectare beslaat en een van de indrukwekkendste, versterkte complexen van Europa is. Van hieruit kunt u genieten van een adembenemend 360° panoramisch uitzicht. Als u daarentegen de voorkeur geeft aan de natuur, moet u naar de noordpunt van het schiereiland Milazzo rijden. Daar bevindt zich een halvemaanvormige baai, Baia di Sant'Antonio genaamd, met een prachtig gekleurde zeebodem. Te voet kunt u ook een natuurpad volgen dat naar het beroemde Piscina di Venere leidt. Tot slot, als u gewoon van een dagje strand wilt genieten, kunt u naar de Riviera di Ponente gaan. Daar vindt u tal van vrije stranden met kristalhelder water en een spectaculair uitzicht op de Eolische eilanden. Kortom, er is genoeg te doen. Laten we nu eens samen kijken waar u het beste kunt parkeren.

Waar moet ik mijn auto parkeren in Milazzo?

Waar kan ik mijn auto parkeren in Milazzo zonder te betalen?

Het vinden van gratis parkeergelegenheid in Milazzo is zelfs voor de eigen inwoners niet eenvoudig. Het historische centrum en de promenade zijn altijd druk en het vinden van een plekje kan wanhopig zijn. Als u niet wilt betalen om uw auto achter te laten, wordt het nog ingewikkelder. Als u in de buurt van de haven wilt parkeren, zijn er een paar wit gestreepte parkeerplaatsen in de parallelstraten. Ze zijn bijna altijd vol, maar het kan het proberen waard zijn. U kunt ze proberen te vinden in Via Giorgio Rizzo, Via Colonnello Berte en Via Umberto I. Houd er echter rekening mee dat deze parkeergarages worden gereguleerd door tijdschijven en maximaal twee uur parkeren toestaan. Het enige alternatief is om 's nachts in de blauw gestreepte parkeergarages te parkeren, maar dit is uiteraard een noodoplossing. Als u uw auto langer wilt laten staan (bijvoorbeeld om een veerboot te halen) raden wij u aan andere manieren te proberen - letterlijk.

Goedkoop parkeren

Met uitzondering van de straten die we hierboven hebben genoemd, zijn alle andere parkeerterreinen in het centrum en de haven van Milazzo voorzien van een meter. Gelukkig zijn de blauw gestreepte parkeergarages redelijk betaalbaar. U betaalt voor parkeren van maandag tot zaterdag tussen 8 uur 's morgens en 8 uur 's avonds, en de dagkaart kost ongeveer 4 euro. Als u voor minder wilt stoppen, kunt u ook met bonnen betalen tegen de prijs van 0,60 euro per 30 minuten. Als u echter meer zekerheid wilt, raden wij u aan uw auto achter te laten in een van de vele goedkope parkeergarages van Milazzo. Het centrum en de haven zijn vol met garages en garages die overdekt en bewaakt parkeren aanbieden voor redelijke prijzen, met pendeldienst inbegrepen. De eerste namen die me te binnen schieten zijn Garage del Porto, Adige Car Centre, Garage Italia, maar er zijn er nog veel meer.

Waar parkeren voor de Eolische Eilanden?

Als u de veerboot wilt nemen, laten we dan samen bekijken waar u uw auto kunt laten om naar de Eolische Eilanden te gaan. Als u geen tijd wilt verspillen met het zoeken naar een parkeerplaats tussen de blauwe en witte strepen, is de beste oplossing om een parkeerplaats te reserveren in een van de vele privéfaciliteiten rond de haven. De dichtstbijzijnde oplossing is zonder twijfel de parkeergarage Porto di Milazzo. Dit is een structuur in de buurt van de haventerminal, beheerd door het C.V.-agentschap en is in de zomermaanden de ideale oplossing om uw auto achter te laten en naar de Eolische eilanden te gaan. De parking wordt voortdurend bewaakt en biedt een gratis pendeldienst en andere extra's zoals car wash, bandenspanning, mecanicien, tanken en valet parking. Het personeel is ook beschikbaar om u aanwijzingen te geven en hotels en restaurants te reserveren. Dit is echter niet de enige oplossing. Er zijn vele andere faciliteiten die soortgelijke diensten aanbieden tegen zeer betaalbare prijzen. Kijk maar eens bij Garage Ferrari Milazzo, Garage Ullo of Garage delle Isole. Dat is zo'n beetje alles wat u moet weten om een parkeerplaats te vinden in Milazzo. Maar als u niets aan het lot wilt overlaten, reserveer dan uw parkeerplaats bij Parclick! Gebruik de zoekbalk bovenaan om te zoeken naar beschikbare parkeerplaatsen en reserveer er een in een paar klikken - het zal uw manier van reizen revolutioneren!