Imagen 1

Parkeergarage Q-park Nice - Gare du Sud

Rue Alfred Binet, 7
4.2
Contactloze toegang

Reserveringsgegevens

Openingstijden

24 uur per dag geopend

Details

Optimaliseer uw tijd door uw plek te reserveren bij de parkeerplaats Nice - Gare du Sud. Ideaal gelegen in Nice, biedt deze parkeergelegenheid handige toegang tot verschillende attracties in de stad. Of u nu de beroemde Promenade des Anglais wilt bezoeken, het oude Nice wilt verkennen of andere lokale bezienswaardigheden wilt ontdekken, deze parkeerplaats biedt een praktische oplossing om uw voertuig veilig te parkeren. Op slechts een korte loopafstand vindt u ook bezienswaardigheden zoals het Matisse Museum of de markt Cours Saleya voor een authentieke lokale ervaring. Na uw activiteiten kunt u genieten van de charmante cafés en restaurants in de buurt om te ontspannen en te genieten van heerlijke mediterrane gerechten. Kies het pakket dat bij uw behoeften past voor uw bezoek aan Nice en boek nu op Parclick door uw aankomstdatum en -tijd aan te geven! Online betaling is veilig, dus aarzel niet om te reserveren. Het is zo eenvoudig!

Kenmerken

  • Gegarandeerde parkeerplaats
  • Parkeergarage met maximale hoogte (1.9m)
  • Flexibel inrijden
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • 24-uurs service
  • Overdekt

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Rue Alfred Binet 7
Bekijk de kaart

Instructies

BIJ AANKOMST: Rij de parkeergarage in. OM DE BARRIERE TE OPENEN: Benader de slagboom. De nummerplaatherkenner zal uw voertuig herkennen en de slagboom opent automatisch zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Parkeer op een beschikbare plek. ALS DE BARRIERE NIET OPENT: GEBRUIK DE QR-CODE UIT UW BEVESTIGINGSMAIL: Als de lezer uw nummerplaat niet herkent, houd dan de QR-code voor de lezer. Als dit nog steeds niet werkt, bel dan direct naar de intercom. Laad uw QR-code van tevoren, afhankelijk van de netwerkdekking, in de parkeergarage. OM TE VERTREKKEN: Benader de slagboom. De nummerplaatherkenner zal uw voertuig herkennen, en de slagboom opent automatisch zonder dat u op een knop hoeft te drukken. Als de nummerplaatlezing niet werkt, scan dan de QR-code bij de uitgangsterminal. VOETGANGERS TOEGANG: Als de parkeerplaats toegang heeft voor voetgangers, open dan de deur of slagboom met de code of QR-CODE die beschikbaar is in uw reservering. De reservering staat altijd meerdere in- en uitgangen toe.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage Q-park Nice - Gare du Sud: Beoordelingen

4.2
Gebaseerd op 3 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Francesca

jean-pierre

Signalisation approximative (à la première borne d'entrée ?) et absence totale de personnel.

Didier

Facile. d'accès. plaque. immatriculation reconnue entrée. et. sortie. facile

Best beoordeelde parkeergarages in Nice

De meest geboekte parkings