Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Oostende

5 Parkeergarages gevonden
 • Zeeparking
  1. Dichterbij

  Zeeparking

  Overdekt (1.8m)
  5 min (290m)
  ContactlessContactloze toegang
 • INDIGO Mijnplein

  INDIGO Mijnplein

  Overdekt (1.9m)
  8 min (502m)
  ContactlessContactloze toegang
 • INDIGO Kursaal 2

  INDIGO Kursaal 2

  Overdekt (2.1m)
  11 min (633m)
  ContactlessContactloze toegang
 • Nieuwe Zeedijk

  Nieuwe Zeedijk

  Overdekt (2.1m)
  12 min (730m)
  ContactlessContactloze toegang
 • INDIGO Koninginnelaan

  INDIGO Koninginnelaan

  Onoverdekt (1.9m)
  17 min (1.0km)
  ContactlessContactloze toegang

Waar te parkeren in Oostende

Ga je op vakantie met je auto, of gewoon een stukje rijden? Dan zijn parkeerproblemen natuurlijk het laatste waar je op zit te wachten. Met Parclick verdwijnen ze gelukkig als sneeuw voor de zon! Met onze zoekmachine en de Parclick app vind je parkeerplaatsen in 250 steden. Vergelijk het aanbod, de prijzen en beoordelingen van parkeergarages en reserveer meteen je parkeerplaats. Waar wacht je nog op? Boek nu met Parclick je parkeerplaats in Oostende per uur, per dag, per maand of zelfs per jaar voor de beste prijs.

Wil je weten waar je kunt parkeren in Oostende? Gebruik dan de app of de zoekmachine van Parclick. Vul in waar je wilt parkeren en kies de datum en het tijdstip. Je krijgt dan een overzicht van alle nabijgelegen parkeergarages met de prijzen. Maak je keuze en boek je parkeerplaats zodat je gegarandeerd een plekje hebt.

Als je met de auto op reis gaat en een parkeerplaats zoekt, dan hebben we goed nieuws! Met Parclick reserveer je vooraf je parkeerplaats. Bij ons boek je een parkeerplaats in de stadscentra van 250 Europese steden en bij grote luchthavens, havens en treinstations.

Zoek je een app met alle parkeerplaatsen bij elkaar? Dan is de Parclick app iets voor jou. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android. Je zoekt er heel snel parkeerplaatsen mee op, die je ook meteen reserveert en betaalt. In de app zie je snel welke parkeergarage in de buurt zit en lees je de beoordelingen van andere klanten die de parkeerplaats hebben gebruikt. Reserveer en betaal je parkeerplaats gewoon met je smartphone.