Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Pontevedra

3 Parkeergarages gevonden
 • Central Pontevedra APK2
  1. Dichterbij
  2. Goedkoper

  Central Pontevedra APK2

  Overdekt (2.2m)
  4 min (270m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 dag
 • APK2 Mercado de Pontevedra

  APK2 Mercado de Pontevedra

  Overdekt (2.65m)
  9 min (535m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 dag
 • SABA Estación Pontevedra

  SABA Estación Pontevedra

  Onoverdekt (1.9m)
  19 min (1.1km)
  Prijs voor 3 dagen

Waar te parkeren in Pontevedra

Nooit meer wanhopig op zoek naar een parkeerplaats! U kunt nu met Parclick parkeren voor de beste prijs in 389 steden waar we parkeergarages hebben en uw parkeerplaats vooraf boeken voor een prettige reis. Met Parclick vindt u altijd passende parkeergarages, niet alleen in het stadscentrum maar ook dicht bij monumenten, treinstations, vliegvelden en ziekenhuizen. Alles wat u nodig heeft voor parkeren vindt u op Parclick!

 

Als u naar Pontevedra gaat en een parkeerplaats nodig heeft, dan zoeken we voor u de parkeergarage die het dichtst bij uw bestemming ligt. Parclick laat de best geprijsde parkeergarages zien die uw verblijf in Pontevedra zo makkelijk en aangenaam mogelijk maken. Gebruik uw adres in onze zoekfunctie en wij laten u een aantal parkeergarages zien die dicht bij uw bestemming liggen.

 

Parclick biedt altijd 3 parkeergarages in Pontevedra tijdens uw verblijf in de stad. Bekijk de lijst en reserveer de parkeerplaats die u wilt, altijd voor de beste prijs! U heeft gegarandeerd een parkeerplaats zodra u aankomt in Pontevedra en u kunt rustig aan uw verblijf beginnen.