Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Tours

5 Parkeergarages gevonden
 • Vinci Gare Tours INDIGO
  1. Dichterbij

  Vinci Gare Tours INDIGO

  Overdekt (1.9m)
  10 min (620m)
  ContactlessContactloze toegang
 • INDIGO Halles Vieux Tours

  INDIGO Halles Vieux Tours

  Overdekt (1.9m)
  12 min (742m)
  ContactlessContactloze toegang
 • INDIGO Champ Girault

  INDIGO Champ Girault

  Overdekt (1.9m)
  12 min (746m)
  ContactlessContactloze toegang
 • INDIGO Nationale

  INDIGO Nationale

  Overdekt (1.9m)
  13 min (763m)
  ContactlessContactloze toegang
 • INDIGO Anatole France

  INDIGO Anatole France

  Overdekt (1.9m)
  20 min (1.2km)
  ContactlessContactloze toegang

Waar te parkeren in Tours

Ga je op vakantie met je auto, of gewoon een stukje rijden? Dan zijn parkeerproblemen natuurlijk het laatste waar je op zit te wachten. Met Parclick verdwijnen ze gelukkig als sneeuw voor de zon! Met onze zoekmachine en de Parclick app vind je parkeerplaatsen in 250 steden. Vergelijk het aanbod, de prijzen en beoordelingen van parkeergarages en reserveer meteen je parkeerplaats. Waar wacht je nog op? Boek nu met Parclick je parkeerplaats in Tours per uur, per dag, per maand of zelfs per jaar voor de beste prijs.

Ben je op weg naar Tours en heb je nog geen parkeerplaats? Gebruik dan de Parclick app of website om je parkeerplaats te boeken. Bij ons vind je snel een parkeerplaats in de buurt voor de beste prijs. Geniet lekker van je bezoek aan Tours en maak je geen zorgen over je auto. Vul het adres in waar je wilt parkeren en Parclick laat alle beschikbare parkeerplaatsen op loopafstand zien.

Als je met de auto op reis gaat en een parkeerplaats zoekt, dan hebben we goed nieuws! Met Parclick reserveer je vooraf je parkeerplaats. Bij ons boek je een parkeerplaats in de stadscentra van 250 Europese steden en bij grote luchthavens, havens en treinstations.

Bij Parclick verbinden we bestuurders met parkeerplaatsen. We hebben 1800 parkeerplaatsen waar je kunt reserveren. Parkeren is vanaf nu makkelijker dan ooit. Boek 365 dagen per jaar de beste parkeerplaatsen voor lage prijzen. Je parkeerprobleem is opgelost en het is ook nog eens leuk voor je portemonnee.