Imagen 1
Imagen 2
Imagen 3

Parkeergarage MarcoPolo - Car Valet - Venezia Centro - Scoperto

Via Triestina, 216
4.3

Reserveringsgegevens

Openingstijden

Maandag
 • 08:30 - 22:30
Dinsdag
 • 08:30 - 22:30
Woensdag
 • 08:30 - 22:30
Donderdag
 • 08:30 - 22:30
Vrijdag
 • 08:30 - 22:30
Zaterdag
 • 08:30 - 22:30
Zondag
 • 08:30 - 22:30

Details

Als u ervan droomt om te verdwalen tussen de straten en kanalen, te luisteren naar het geluid van het water terwijl u slentert of te genieten van een authentieke spritz bij zonsondergang, dan is het waarschijnlijk tijd om naar Venetië af te reizen! En als u niet weet hoe u met uw auto op een eiland moet komen, hebben wij de oplossing voor u: de Parking Marco Polo – Car Valet – Venezia Centro - Scoperto is precies wat u nodig hebt. De Car Valet service is in feite een premium service, die u de mogelijkheid biedt aan te komen op Piazzale Roma, het laatste nuttige punt op het eiland dat met de auto kan worden bereikt, en uw auto direct achter te laten bij het personeel, dat hem naar de parkeerplaats zal brengen. Bovendien is de parking Marco Polo - Car Valet - Venezia Centro elke dag van het jaar open, altijd onder videobewaking, en de valetdienst is geldig van 8.30 tot 23.30 uur: kortom, een groot gemak voor wie graag met eigen vervoer reist, vooral omdat u de tijd en datum voor het afzetten en ophalen van uw auto rechtstreeks met het servicepersoneel kunt afspreken. Het enige wat u hoeft te doen is hen 45 minuten voor uw aankomst op Piazzale Roma te bellen, en ten minste 2 uur voor uw vertrek om de auto terug te brengen. Bent u bang dat de prijzen voor dit alles exorbitant zijn? Het zal u verbazen dat de parkeergarage Marco Polo - Car Valet - Venetië Centrum ook in economisch opzicht zeer voordelig is. Het tarief voor 3 dagen kost bijvoorbeeld slechts 80 euro. Zodra u uw auto heeft achtergelaten, is het erg gemakkelijk om de belangrijkste bezienswaardigheden van deze unieke stad te bereiken: in feite ligt Piazzale Roma op slechts 2 km afstand van het San Marcoplein, dat op minder dan een half uur rijden ligt. Vanaf hier kunt u de prachtige San Marco Basiliek bewonderen, met zijn vijf koepels en gouden mozaïeken, en het Dogenpaleis, dat permanente en tijdelijke kunstcollecties en tentoonstellingen huisvest, maar ook de Klokkentoren en het historische Caffè Florian, u zult niet teleurgesteld zijn! En wanneer na het zien van deze artistieke wonderen de avond valt en de lichten van de stad in de lagune worden weerspiegeld, raden wij u aan een wandeling te maken langs het Canal Grande en de Riva degli Schiavoni te bereiken, begrensd door de Ponte della Paglia (een paar passen van het Dogenpaleis) en de Ponte Ca' di Dio. Vergeet tot slot niet dat het ontmoetingspunt, op de Piazzale Roma, met het personeel van de parkeergarage Marco Polo - Car Valet - Venezia Centro zich op slechts 400 m van het station Santa Lucia bevindt, voor het geval u ergens buiten de stad een bezoek wilt brengen. Reserveer uw plaats op de parking Marco Polo - Car Valet - Venezia Centro bij Parclick, en u bent zeker dat u van uw welverdiende vakantie in de lagune kunt genieten tegen de beste prijs en in alle comfort!

Kenmerken

 • Gegarandeerde parkeerplaats
 • Flexibel inrijden
 • Het is noodzakelijk om de sleutels
 • Beveiligd

Hoe er te komen

Ingang parkeergarage

Via Triestina, 216
Bekijk de kaart

Instructies

UPON ARRIVAL: 45 minutes before arriving at the meeting point, in Piazzale Roma in front of Trattoria Al Vinatier, call the telephone number indicated on your booking to inform the car park staff of your arrival. After dropping off your vehicle, arrange an approximate time for its return. ON YOUR DEPARTURE: on the morning of departure, between 8 a.m. and 9 a.m, call the telephone number on your booking to confirm with the car park staff the pick-up time at the same meeting point as your arrival.

Beschikbare producten

Selecteer ingangs- en uitgangsdatum om beschikbare producten weer te geven.

Producten van Parclick

Onepass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats maar één keer op- en afrijden.

Multiparking pass

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het volledige netwerk van parkeergarages van deze operator, beschikbaar bij Parclick.

Multipass

Tijdens je verblijf kun je de parkeerplaats zo vaak in- en uitrijden als je wilt.

Parkeergarage MarcoPolo - Car Valet - Venezia Centro - Scoperto: Beoordelingen

4.3
Gebaseerd op 172 meningen
Toegang
Faciliteiten
Personeel
Stéphanie

Prix hyper attractif ! Parking le moins cher de Venise !!! Ponctualité du personnel à la minute près ! Personnel hyper gentil et agréable. Je recommande à 1000%

gabriele

Ottimo servizio car valet

Alain

Pas simple pour la reprise du véhicule. Je souhaitais reprendre ma voiture entre 11 heures et 11 heures 20 minutes, ce n'était pas possible. Le créneau proposé était, soit 10 heures, soit 12 heures. Pas pratique du tout.

Best beoordeelde parkeergarages in Venetie

Interessante plaatsen en evenementen dichtbij MarcoPolo - Car Valet - Venezia Centro - Scoperto

De meest geboekte parkings