Landing cover image

Populaire parkeergarages in Vicenza

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Vicenza

Vicenza is een prachtige stad in de regio Veneto, rijk aan kunst en geschiedenis, zozeer zelfs dat ze in 1994 door UNESCO werd erkend als Werelderfgoed: dit is de reden waarom ze een populaire bestemming is voor toeristen! Als u van plan bent met de auto te komen en op zoek bent naar parkeergelegenheid in Vicenza, dan is hier wat informatie die nuttig kan zijn.

Waar moet ik parkeren in Vicenza?

U kunt parkeren in het centrum of in een meer gedecentraliseerde parkeergarage, u kunt kiezen voor de blauwe strepen of een overdekte parkeergarage: Vicenza biedt vele alternatieven, afhankelijk van uw behoeften!

Zo zijn de gele strepen voorbehouden aan de bewoners, maar als u als toerist of anderszins niet-ingezetene in de stad op straat wilt parkeren, kunt u gebruik maken van de blauwe strepen, die van 08.00 tot 20.00 uur actief zijn.

Let op: het historische centrum van Vicenza heeft een Beperkte Verkeerszone of ZTL en wordt bewaakt door toegangscamera's.

Indien u daarentegen de voorkeur geeft aan overdekte en bewaakte parking onmiddellijk buiten de ZTL, lees dan verder...

Hoeveel kost parkeren in Vicenza?

De kosten van de blauwe lijnen variëren, afhankelijk van de nabijheid van het centrum en de ZTL, van 1 tot 2 euro per uur.

Voor openbare parkings daarentegen variëren de prijzen van 0,50 euro voor 30 minuten en meer, en zijn er verschillende tarieven: overdag, 's avonds en 's nachts, die variëren van parkings tot parkings, afhankelijk van de zone van de stad.

Wat de privéparkings betreft, beginnen de prijzen vanaf 20€ per dag, zoals in het geval van Garage Castello, die overdekte en onoverdekte parkeerplaatsen aanbiedt, gelegen is in Viale Roma (net buiten de ZTL) en tevens de enige bewaakte parkeergarage in het centrum van Vicenza is.

Zoals altijd, in het kort, hangt het af van de diensten die u zoekt en het type parking, alsook het tijdstip van de dag!

Hoeveel kost parkeren bij het station in Vicenza?

Als u daarentegen bij het station wilt parkeren, is het handig te weten dat de officiële parkeergarage Ferrovie dello Stato Metropark 1,50 euro per uur kost en 6 euro van 6.00 tot 15.00 uur, en open is van 5.00 tot 24.00 uur; het maandabonnement kost 80 euro per maand, of 50 euro voor houders van een spoorwegabonnement, geldig van maandag tot zondag van 6.00 tot 22.00 uur.

Welke snelwegafslag voor Vicenza centro?

Vicenza is te bereiken via de A4 Turijn-Trieste, afslag Vicenza Ovest of Vicenza Est, de snelweg die u neemt vanuit steden als Milaan en Turijn, maar ook vanuit Venetië en Verona; Vicenza is ook te bereiken via de A31, afslag Vicenza Nord, als u vanuit het gebied tussen Rovigo en Piovene Rocchette komt.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Mallary

Car attendant is very friendly.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google