Parkeergarages dichtbij Luchthaven Alicante-Elche (ALC)

5 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  MONSTER PARKING - Valet - Aeropuerto de Alicante

  Onoverdekt
  Prijs voor 1 dag

  AENA Aeropuerto de Alicante-Elche - General P1

  Overdekt (2.1m)
  Prijs voor 14 dagen en 3 uur

  AENA Aeropuerto de Alicante-Elche - Larga Estancia PL

  Overdekt (2.1m)
  Prijs voor 4 dagen en 15 uur
  1. Goedkoper

  EMZ - Valet - Aeropuerto de Alicante - Exterior / Descubierto

  Onoverdekt
  Prijs voor 1 dag

  Aeroparking Alicante - Valet - Exterior / Descubierto

  Onoverdekt
  Prijs voor 1 dag

Waar te parkeren in Luchthaven Alicante-Elche (ALC)

De luchthaven van Alicante-Elche is gelegen tussen de twee steden waar deze luchthaven haar naam vandaan heeft, genaamd: El Altet. Het is de op vier na drukste luchthaven in Spanje en eindigt toch elk jaar bij de 50 luchthavens die de meeste passagiers vervoeren. Het heeft twee Terminals, T1 en T2. Deze Terminals voorzien voor het meeste van de Levante (het oosten)

Deze luchthaven biedt een verscheidenheid aan directe aansluitingen en is erg praktisch gelegen voor het bezoeken van de meeste Europese hoofdsteden. Waar je heen gaat en wanneer je weg wilt maakt niet uit, door de hulp van een bewaakte parkeergarage in samenwerking met Parclick! Wij bieden je een variatie van parkeergarages met openingstijden voor de beste match!

De luchthaven van Alicante

Alleen te bereiken met de auto

Alhoewel er een project bezig is, is de luchthaven Alicante-Elche niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan het aanleggen van een tram en een pendeldienst, om de twee omgelegen steden beter te kunnen voorzien. Voor nu heb je twee opties, de taxi of met een eigen auto rijden.

Er zijn natuurlijk veel mensen die geen taxi nemen en in plaats daarvan een vriend of familielid vragen om ze even te brengen of op te halen. Maar als je iemand naar het vliegveld brengt of ophaalt moet je nog steeds je auto ergens kwijt! Wachten op vrienden kan lang duren, zeker als de vlucht plotseling vertraagt is. Wil je jouw auto veilig geparkeerd hebben en geen risico lopen op een boete?

Dan hebben wij goed nieuws, want dat is waar Parclick voor bedoelt is. Wij bieden parkeerplaatsen aan waar je jouw voertuig kan parkeren voor zo lang als je wilt! Ga last-minute problemen uit de weg en koop van het bespaarde geld een lekkere koffie ;) 

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .