Parkeergarages dichtbij Klooster van de Jacobijnen Toulouse

5 Parkeergarages gevonden
  Capitole Toulouse INDIGO
  1. Dichterbij

  Capitole Toulouse INDIGO

  Overdekt (1.8m)
  4 min (258m)
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Esquirol

  INDIGO Esquirol

  Overdekt (1.8m)
  9 min (511m)
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Arnaud Bernard

  INDIGO Arnaud Bernard

  Overdekt (1.9m)
  13 min (798m)
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Saint-Georges

  INDIGO Saint-Georges

  Overdekt (1.8m)
  15 min (875m)
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Jean Jaures

  INDIGO Jean Jaures

  Overdekt (1.9m)
  15 min (912m)
  Prijs voor 1 uur

Waar te parkeren in Klooster van de Jacobijnen Toulouse

Je gaat naar het Jacobijnenklooster in Toulouse, maar je hebt geen zin om eindeloos een parkeerplaats te zoeken? Zoek niet verder, we hebben de oplossing voor uw probleem. De parkeerplaats van het Capitool Indigo Toulouse ligt op slechts 300 meter van het Jacobijnenklooster. De ondergrondse parkeergarage Indigo Toulouse is beveiligd en wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt, ook op feestdagen. Het is DE ideale parkeergarage om naar het Jacobijnenklooster te gaan, maar ook in het centrum van Toulouse. Wacht dus niet langer en reserveer nu online een plekje op de parkeergarage van het Capitool Indigo Toulouse om er met een gerust hart te komen.


Bent u een regelmatige bezoeker van de omgeving van het Jacobijnenklooster en bent u het beu om in cirkels rond te rijden om een parkeerplaats te vinden? We hebben een abonnementsysteem opgezet! Zo beschikt u over een vaste parkeerplaats in de parkeergarage van de Capitole Indigo Toulouse. Hierdoor kunt u uw voertuig gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over waar u het moet parkeren als u terugkomt. Het is de ideale oplossing om uw dagelijkse reizen te vereenvoudigen.

Het Jacobijnenklooster is een huis van middeleeuwse kunst. Het Jacobijnenklooster heeft de bijzonderheid zeer lichtgevend te zijn, wat in die tijd niet gebruikelijk was. Het Jacobijnenklooster heeft een dubbel schip en het plafond heeft de vorm van een enorme uitgesneden palmboom. Om een meer prestigieuze uitstraling te geven, zijn de bakstenen muren geschilderd in trompe l'oeil om een marmeren effect te geven. Het Jacobijnenklooster biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan interactieve bezoeken via het gebruik van digitale tablets. Het Jacobijnenklooster biedt ook verschillende rondleidingen en animaties aan.

Het Jacobijnenklooster in Toulouse is open van dinsdag tot zondag van 9 tot 18 uur. Het is ook gratis voor minderjarigen en studenten.

Het Jacobijnenklooster ligt in de buurt van verschillende andere religieuze plaatsen in Toulouse. Vanaf de parkeergarage van de Capitole Indigo Toulouse kunt u gemakkelijk de beroemde basiliek Saint-Sernin, de kerk Nôtre-Dame du Taurla, de moskee En-Nour, de parochie Saint-Pierre des Chartreux, de basiliek Nôtre Dame la Daurade, de kathedraal Saint-Etienne of de kapel Sainte-Anne in Toulouse bereiken.

Daarnaast is de wijk van het Jacobijnenklooster in Toulouse zeer rijk aan cultuur. Op de parkeerplaats van de Capitole Indigo Toulouse heeft u toegang tot vele musea zoals het Museum voor de Geschiedenis van de Geneeskunde, het Pierre Delfau Hotel, het Compagnons du Tour de France Museum, het Oude Toulouse Museum, het Augustins Museum of het Paul-Dupuy Museum voor Kostbare Kunsten.

Zoals u heeft begrepen, is de parkeergarage van het Capitool Indigo Toulouse de ideale parkeergarage om bij het Jacobijnenklooster in Toulouse te komen. Ga naar parclick.nl om uw parkeerplaats te reserveren :)

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Klooster van de Jacobijnen Toulouse in Toulouse

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .